Selçuk 2 sene top oynamadı ..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Selçuk 2 sene top oynamadı ..!
rabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, birçok konuda önemli açıklamalar yaparken, Galatasaray'a transfer olan Selçuk İnan'ı da ağır bir dille eleştirdi.


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şener, Trabzonspor'un tarihinde az ulaşılabilen puanlardan birini topladıklarını, ancak şampiyon olamadıklarını belirterek, ''Şampiyonluğu 1 gol averajıyla kaçırdık. Kısmet değilmiş. Yeni sezonda da şampiyon olmak için kolları sıvadık'' dedi.
Bu yıl Avrupa'da da başarı istediklerini ifade eden Şener, ''Şampiyonlar Ligi'ne kalmaya uğraşacağız. İlk ön eleme turunda 5 rakibimiz var, onlardan biriyle oynayacağız. İkinci turda daha kuvvetli takımlar geliyor. Takımdan ayrılan, şu veya bu sebeple kaza geçiren oyuncularımız oldu. Dün talihsiz bir şekilde Barış da sakatlandı. Bunlar sporun içinde var. Teslimiyetçi olmamamız lazım'' diye konuştu.

Zokora, Ardijan ve Henrique olmak üzere Avrupa'nın önemli üç oyuncusunu kadrolarına kattıklarını vurgulayan Şener, şöyle devam etti:

''Aldığımız oyuncuların Avrupa'nın en iyi oyuncuları olduğu benim ifadem değil, hocaların söylemi. Yabancı oyuncuların yanı sıra genç oyuncuları da kadromuza kattık. İki genç oyuncuyu daha almaya çalışacağız. İstediğimiz, ilk 11'e hemen girecek nitelikte bir oyuncu piyasada yok. Bu yüzden genç oyuncu alacağız ve yerli bir forvet için de arayışlarımız devam ediyor.''

Şener, Galatasaray'ya anlaşan Selçuk inan ile sözleşmesinin uzaması konusunda 7-8 görüşme yaptıklarını ifade ederek, şunları söyledi:
''Bu görüşmeleri yönetim kurulu üyemiz Recep bey daha çok yaptı. Benim bildiğim kadarıyla pek buranın sosyal hayatına alışamadı ve İstanbul'da yaşamak istedi. Yoksa bizden daha büyük takıma gittiği doğru değil. 'Trabzonspor'u seviyorum' demeçlerini bugün gazetelerden okudum, onların doğru olduğunu sanmıyorum. Biraz daha net konuşayım. Ben Selçuk'u aldığım zaman o kulübe 3 milyon avro verdim. Küme düşmüştü o kulüp ve bizim verdiğimiz parayla o takım tekrar lige çıktı. Selçuk bana 3 sene içinde 2 sene doğru dürüst top oynamadı. 'Niye aldın' diyenler bile oldu. Sadece son sene burada top oynadı. Bunun karşılığını da vermedi. Allah yolunu açık etsin. Trabzon tarihinde 'sevimli bir futbolcumuz vardı' diye bahsetmeyeceğiz. Bahsetmememiz de lazım.''

''UMUT BULUT GİTMEK İSTİYOR. BURASI ESİR KAMPI DEĞİL''
Fransa'nın Toulouse FC Kulübünün istediği Umut Bulut'un takımdan ayrılmayı çok istediğine değinen Şener, şöyle konuştu:

''Umut Bulut'un transfer gündemi geçen sezon da vardı. Umut'un bizzat kendisi Trabzonspor'u çok sevmesine karşın özel ailevi durumlarından ötürü yurt dışına gitmek istediğini birkaç defa bize bildirdi. Burada oynamak istemediğini söyledi. Biz de kendisiyle görüştük yine cümleler aynı. Cevaplar aynı öyle olunca birde özel hayat olunca yönetim olarak yapacak bir şeyimiz kalmadı. Burası esir kampı değil. Zorla oynatacak halimiz yok. Onun için bir takım görüşmeler yapıyoruz. Bittiği zaman haber veririz.''

Şener, kontenjan boşalırsa bir yabancı oyuncu transferi daha yapabileceklerini dile getirerek, ''Gabric'in sağlığının iyi olmasına sevindik. Ancak dünkü görüşmelerde sağ ayağında ve beyninin sağ tarafında problem olduğunu kendisi ifade etmiş. Onun sözleşmesini dondurmak mecburiyetindeyiz. İnşallah sağlığına kavuşur. Beyin işi zor iş. Oynatsan topa kafa vurur mu, vurursa sıkıntı olur mu? Zor bir konu. Sevdiğimiz bir çocuk, yapacak bir şeyimiz yok, sonuçta trafik kazası. Onun sözleşmesini dondurmak için görüşmelerimiz sürüyor'' dedi.

Barış Özbek'in sakatlanmasına değinen Şener, ''Barış'ın sakatlığı da uzun sürerse dondurabiliriz sözleşmesini. Aldığımız adam veya mevcut bünyemizdeki futbolcuların başına böyle bir şey geldi mi insani tarafı da var. Bunları yapmak mecburiyetindeyiz. Barış'la da yakından ilgileneceğiz. Onur'da yaptığımız gibi Barış'ın sağlığıyla da yakından ilgileneceğiz. Yoksa Onur'u da farklı yerde ameliyat ettirebilirdik'' diye konuştu.

BURAK VE ENGİN MÜJDESİ
İç transferde kaleci Tolga'dan sonra Burak ve Engin'le de anlaşmak üzere olduklarını belirten Şener, şu görüşleri dile getirdi:

''Burak ve Engin'le konuştuk. Onlarla bir sorunumuz yok. Karşıyaka'dan Aykut'u almak için görüşmelerimiz sürüyor. Kendisi Trabzonspor'a gelmeyi çok istiyor. Konuşuyoruz, anlaşırsak almak istiyoruz. Takımın ilerisini de düşünmek lazım. Bursaspor'dan Ozan ve Turgay'ı istedik. Onlar da bize cevap verdi, satmak istemediklerini belirtti. Biz de şu anda etik olarak bu olayın üstüne gitmemeliyiz. Bize yakışmaz. Fırsatçılık yapıyormuşuz gibi olmak istemedik. O yüzden stop ettik.''

Futbol Federasyonu Başkanlığı için tek aday kalan Mehmet Ali Aydınlar'ı yakından tanıdığını da ifade eden Şener, ''Mehmet Ali Aydınlar'ı kişi olarak tanırım. Acıbadem Hastanelerinin sahibi ve düzgün bir insan. Finans konularına çok hakim. Kendisiyle yakın ilişkilerimiz oldu. Kendisine bizden de 1-2 kişi önereceğiz. Öyle bir çalışma içerisindeyiz. Sadece biz değil, bütün kulüpler. İnşallah Türk futboluna hayırlısı olur'' diye konuştu.

''CENK TOSUN'U VERMİYORLAR''
Cenk Tosun'u Gaziantepspor'un vermeyeceğini söyleyen Şener, ''Gaziantepspor'un başkanına bir ara esprili şekilde sordum 'verir misiniz' diye. Cenk'i 3 sene önce bizim hocalarımız niye tavsiye etmedi? Benim de sorum bu'' dedi.

Sadri Şener, basketbol takımına da desteklerinin süreceğini ve bu konuda önümüzdeki günlerde kulüp basketbol kulübü başkanı Saner Ayar ile bir görüşme yapacağını kaydetti.


----------Eklendi @ 16:47:16 ---------- Yazıldı @ 16:43:39 ----------

BİR YABANCI OYUNCU DAHA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”Gabric’in sözleşmesini donduracaklarını da ifade eden Şener, “Yabancı kontenjanı boşalırsa bir yabancı oyuncu transferi daha yapabiliriz. Ayrıca Gabric’in sağlığının iyi olmasına sevindik. Ancak dün kulüp doktoruyla yaptığı görüşmede, sağ ayağında ve beyninin sağ tarafında problem olduğunu ifade etmiş. Onun sözleşmesini dondurmak mecburiyetindeyiz. İnşallah sağılığına kavuşur. Beyin işi zor iş. Oynatsan topa kafa vurur mu, vurursa sıkıntı olur mu? Zor bir konu. Sevdiğimiz bir çocuk. Yapacak bir şey yok. Sonuçta trafik kazası. Sözleşmesini dondurmak için görüşmelerimiz sürüyor” diye konuştu.
“BARIŞ’IN SÖZLEŞMESİNİ DONDURABİLİRİZ”
Barış Özbek’in sakatlığıyla ilgili de konuşan Şener, “Barış’ın sakatlığı da uzun sürerse sözleşmesini dondurabiliriz. Aldığımız veya bünyemizdeki futbolcuların başına böyle bir şey geldiğinde olayın sadece futbol boyutu değil, insani tarafı da var. Bunları yapmak mecburiyetindeyiz. Barış’la da yakından ilgileneceğiz. Onur' da yaptığımız gibi Barış’ın da sakatlık sürecinde yanında olacağız. Onur’u da farklı yerde ameliyat ettirebilirdik. Ama onu dünyanın o alandaki en iyi doktoruna ameliyat ettirdik” dedi.

“BURAK VE ENGİN’LE DE İMZALAYACAĞIZ. BURSASPOR’LU OYUNCULARLA GÖRÜŞMELERİ DONDURDUK”

Kaleci Tolga’dan sonra Burak ve Engin’le de anlaşmak üzere olduklarını belirten Şener, “Burak ve Engin’le konuştuk. Onlarla bir sorunumuz yok. Karşıyaka’dan Aykut’u almak için görüşmeler sürüyor. Aykut Trabzonspor’a gelmeyi çok istiyor. Konuşuyoruz, anlaşırsak almak istiyoruz. Takımın ilerisini de düşünmek lazım. Bursaspor’dan Ozan ve Turgay’ı istedik. Satmak istemediklerini belirttiler. Şu anda etik olarak bu olayın üstüne gitmemeliyiz. Bize yakışmaz. Fırsatçılık yapıyormuşuz gibi olmak istemedik. O yüzden stop ettik” ifadelerini kullandı.

“MEHMET ALİ AYDINLAR DÜZGÜN BİR İNSAN”

Futbol Federasyonu Başkanlığı için tek aday kalan Mehmet Ali Aydınlar’ı yakından tanıdığını da ifade eden Şener, “Mehmet Ali Aydınlar’ı kişi olarak tanırım. Acıbadem Hastaneleri'nin sahibi ve düzgün bir insan. Finans konularına çok hakim. Yakın ilişkilerimiz oldu. Kendisine bizden de bir iki kişi önereceğiz. Öyle bir çalışma içerisindeyiz. Sadece biz değil bütün kulüpler. İnşallah Türk futboluna hayırlısı olur” dedi. Başkan Sadri Şener, Basketbol Takımı’na da desteklerinin süreceğini ve bu konuda önümüzdeki günlerde Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar ile bir görüşme yapacağını da ifade etti.

“SELÇUK BİZDE SADECE BİR SENE FUTBOL OYNADI”

Galatasaray’a transfer olan Selçuk İnan’ın, ‘Trabzonspor giden oyuncuları çok arar” şeklindeki açıklamasına da tepki gösteren Başkan Şener, şöyle konuştu: “Benim bildiğim kadarıyla Selçuk ile 7 - 8 görüşme yaptık. Yöneticimiz Recep Denizer bey yaptı bu görüşmeleri. Buranın sosyal hayatına alışamadığı ve İstanbul’da yaşamak istediğini belirtmiş. Yoksa bizden daha büyük takıma gittiği doğru değil. ‘Trabzonspor’u seviyorum’ demeçlerini okudum. Doğru olduğunu sanmıyorum. Biraz daha net konuşuyum. Ben Selçuk’u aldığım zaman kulübüne 3 milyon Euro bonservis bedeli verdim. Küme düşmüştü o kulüp ve bizim verdiğimiz parayla lige çıktı.
Selçuk bana 3 sene içinde 2 sene doğru dürüst top oynamadı. Niye aldın diyenler bile oldu. Sadece son sene top oynadı. Bunun karşılığını da vermedi. Allah yolunu açık etsin. 'Trabzon tarihinde sevimli bir futbolcumuz vardı' diye bahsetmeyeceğiz. Bahsetmememiz de lazım” dedi. Şener, Galatasarayla ilişkileri konusunda ise, “Galatasaray bize Selçuk’u alıyoruz demeliydi. Ama bunu demediler” diye konuştu.

“GAZİANTEPSPOR CENK’İ VERMEZ”

Şener, Gaziantepspor’un Cenk Tosun’u satacağını düşünmediğini de ifade ederek, “Gaziantepspor Cenk Tosun’u vermez. Gaziantep’in başkanına bir ara espirili şekilde sordum, vereceklerini sanmıyorum. Ayrıca Cenk’i hocalarımız niye 3 sene önce bize tavsiye etmedi. Benim de sorum bu” diyerek Monaco'lu Park Chu Young’un da transfer gündemlerinde yer aldığını doğruladı.
 


Atakan

Atakan

Üye
Sadri reyize de bir limonlu çeek :ehe Hem bizden Barış'ı al bedava, sonra Selçuk iki sene oynamadı :ehe
Selçuk bize gelmeden başınızın tacıydı, bize gelince mi tüü kaka oldu ?
 
India

India

Üye
Sadri reyize de bir limonlu çeek :ehe Hem bizden Barış'ı al bedava, sonra Selçuk iki sene oynamadı :ehe
Selçuk bize gelmeden başınızın tacıydı, bize gelince mi tüü kaka oldu ?

evet türkiyede mantık bu kardeş ya bizdensin yada düşmanımızsın
 
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Kardeşim Galatasaraylıyım diye geçiniyorsunuz Bende Galatasaraylıyım ama neden nerdeyse tüm konular fbliler tarafından açılıyor!Medyada fb tff de fb ne bu...Gidin kendi işinizle ugraşın adamın işi gücü yok gelmiş taraftarımızın moralini bozacak konular acıyor!!
 
arslansem

arslansem

Üye
Yazık :hmmm
 
Atakan

Atakan

Üye
Kardeşim Galatasaraylıyım diye geçiniyorsunuz Bende Galatasaraylıyım ama neden nerdeyse tüm konular fbliler tarafından açılıyor!Medyada fb tff de fb ne bu...Gidin kendi işinizle ugraşın adamın işi gücü yok gelmiş taraftarımızın moralini bozacak konular acıyor!!

Bırakın yahu açsınlar onlar konuları işte :ehe Ayrıca onların açtığı konudan moraliniz bozulmasın hiç. Özellikle bu konu tam rezalet :d:

Basında FB lafına ise hiç katılmıyorum. Şuan da gündemi en yoğun kulüp biziz. Basında en çok Galatasaray haberleri çıkıyor. Tabii bu istediğimiz birşey mi ? Bence değil ..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt