Galaxy ace sarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

mkemalynd

mkemalynd

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace sarj sorunu
Mrb arkadaşlar birkaç gün önce galaxy ace aldım. Telefonun şarjı 1 gün bile gitmiyor. Tmm yeni aldığım için çok kullanıyor olabilirim ancak 1 gün bile gitmemesi anormal değil mi?

last321

Üye
ekran ışığını sonuna kadar açıp sürekli oyun vs. yapmışsındır. çok bile gitmiş :D zorlamanın lüzumu yok bence

enaa_881

enaa_881

Üye
sürekli wireless la int giriyosan yada telefondan 3g ile int giriyosan çok gidiyo tabi oyun falan onları saymıyorum
zaten sende söylüyosun çok kurcalıyorum diye
yeni telefonların sorunu bu kardeşim içindeki donanımlar malum çok enerji çekiyo
önceden batarya yapamazlardı ondan çabuk biterdi şimdi batarya iyi ama içindeki donanımlardan dolayı çabuk bitiyo

mkemalynd

mkemalynd

Üye
    Konu Sahibi
sagol kardeşim haklısın ama 1 gün bile gitmiyor hatta günde 3 4 defa sarja takıyorum. garip bir durum yani...:S

----------Eklendi @ 22:42:02 ---------- Yazıldı @ 22:41:14 ----------

ekran ışığını sonuna kadar açıp sürekli oyun vs. yapmışsındır. çok bile gitmiş :D zorlamanın lüzumu yok bence
yok ışık en düşükte :D ama sürekli oyun int vb var. günde 3 4 kere takıyorum sarja :D

enaa_881

enaa_881

Üye
dediğim gibi wireles la int girmek çok fena şarj yiyo oyun falan derken normal gibi
tam olarak neler yapıyosun zamanıyla yazarsan

mkemalynd

mkemalynd

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi wireles la int girmek çok fena şarj yiyo oyun falan derken normal gibi
tam olarak neler yapıyosun zamanıyla yazarsan
ya hiç elimdn dsmz. marketten program, her tür oyun,youtube den video,face... şimdi boyle yazınca nrmal oldugunu anladım :evet:

enaa_881

enaa_881

Üye
:evet::evet::evet:

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
hacı bendmide akşamdan koyuyom sarja diğer gün akşam bitio hem öle sürüyo :D işte normal bu zaten hep oyun 2 saat interet %50 sini götürür zaten :) oqi bide üstte batarya yanlıs gösterio heralde ilk önce cabuk üstteki yerler bitio üstteki bataryaya bakma sen takıl oseni uyarıyo zaten :D

nexpow

nexpow

Üye
evet android cok fazla şarj götürüyo ben hiç sormadım telefoncuya sor 1500 mAh batarya varmı galaxy aceye göre varsa daha uzun gider bizimki 1350 mAh

enaa_881

enaa_881

Üye
yoktur heralde de o da çok farketmez en seni en fazla 1-2 saat daha götürür o kadar :evet::evet:

nexpow

nexpow

Üye
hımm android tek sorunu bu cok fazla şarj harcıyo telefonunda sorun yok

sivasinkartali

sivasinkartali

Üye
aynı sorun bende de vardı parlalık 0 yaparsan iyi olur

mkemalynd

mkemalynd

Üye
    Konu Sahibi
eyw sağolun :naughty:

prosodie

Üye
Android işletim sistemli bir telefonun şarj sorununun tek çözümü yedek batarya ve şarj aleti bence.

Samsung ace5830 ve samsung gio 5660 kullanan arkadaşlar için aşağıdaki linkleri paylaşacağım.Umarım memnun kalırsınız...

Samsung ace5830 batarya ve samsung gio 5660 batarya
Samsung ace5830 şarj aleti ve samsung gio 5660 şarj aleti

prosodie

Üye
Mrb arkadaşlar birkaç gün önce galaxy ace aldım. Telefonun şarjı 1 gün bile gitmiyor. Tmm yeni aldığım için çok kullanıyor olabilirim ancak 1 gün bile gitmemesi anormal değil mi?

Android işletim sistemli bir telefonun şarj sorununun tek çözümü yedek batarya ve şarj aleti bence.

Samsung ace5830 ve samsung gio 5660 kullanan arkadaşlar için aşağıdaki linkleri paylaşacağım.Umarım memnun kalırsınız...

Samsung ace5830 batarya ve samsung gio 5660 batarya
Samsung ace5830 şarj aleti ve samsung gio 5660 şarj aleti

Takipçi Satın Al

Üst Alt