Telefon Hafızasındaki Uygulamaları Sd karta Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Hafızasındaki Uygulamaları Sd karta Yükleme
İlk Başta şunu söleyeyim bu alıntıdır sadece size daha iyi öğretebilmek için özetlicem anlatımı...Bu arada alıntı yaptıgım kişinin adı [semender44] Başlayalım...

İLK ÖNCE LİNKLERİ VERİYİM:::::

alternatif link:

eed.Başlıyalım ilk önce yapacagınız iş Şudur....

1-Sürücü Yazılımını Yüklüceksiniz...Yani Kiesi Yüklüyoruz......
2-Sonra Verdiğim linklerdeki şeyleri indiriyoruz.
3-rarı açıyoruz.Ve orda [kartatasi.exe] Var Ona tıklıyoruz..
4-Eğer [error]device not fount Çıkarsa Kiesi[Sürücü Yazılımı]nı yüklememiş oluyorsunuz.Bunun Dısında Çalışmama Olanağı %1
5-Eğer çıkmadı Ve orda Yazılanların için error yok.işte oldu.ondan sonra Telefona Girip
Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet e girdiğimizde Sd karta Taşı Oluryorsa Tamamdır....Bundan Sonra Yüklediğiniz Uygulamalar Sd KArta Yüklnck Hadi Yüklenmiyorsada Sd karta Kolaylıkla Taşıyaileceksiniz..........
6-Eğer geri döndürmek istiyorsanız[original.exe]ye tıklayın.........
BU YAZILIM SAMSUNGUN ÖZEL YAZILIMI DEĞİLDİR.....
[GARANTİ KAPSAMI DIŞINDA BIRAKMAZZ]
Eğer Olmadıysa Bana Mesaj Atabilirsiniz.......................

ÇALIŞAN TELEFONLARR::
1-Samsung Galaxy s Lerin Hepsi. :D
2-Samsung Galaxy gio
3-Samsung Galaxy Ace
4-Samsung Galaxy Fit
5-Samsun Galaxy Mini
6-HTC Lerin Hepsi.....[Dokunmatik] (Haaa Bu Arada Htc de Kies Gibi Bişi Yoktur.Kies Yoktur Yani Kiesi Yüklemeye Çalışmayın Şuan HTCnin sürücü yazlımını bilmiyorum.kutudan çıkan Cd yi Yüklüceksiniz Yoksa Araştırın İllaki Wardır.
Arkadaşlar Benim Denediğim Veya Arkadaşlarımın Veya Forumda Bazı Arkadaşlar Denediği Telefonlardır.Başka Telefonlarada Olabilir.Şevkinizi Kırmıyım.Siz Yinede DEneyin Eğer Oluyorda Yorum Bölümüne Yazarsanız Sevinirim....:)

Tekrar Söliyim Alıntırıdır.Size Daha AÇık Anlatabilmek İçin Yazdım Bunları Bir Teşekkürü Fazla Görmessiniz.İnşallah.

Bu Arada Sadece Uygulama Değil Uygulama,Oyun,vb. Herşeyi Sd karta Taşıyabilirsiniz............

SORUN ÇIKARSA BEN BURDAYIM....Veya Mesaj Atın :))))) Hadi İnşallah Her Teefonda Olur............

• Beğen
Tepkiler: must20 ve Yigit315

xinsurer

xinsurer

Üye
:) :)

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
ilk başta belirttim zaten arkaşım ama orda biraz daha kapalı burda biraz daha açık ve denenmiş telefonlar war

fthakan

fthakan

Üye
bilgi iin teşekürler

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil arkadaşlar.... :)

xinsurer

xinsurer

Üye
Linkler benim uploadlarım ama duckload artık çalışmıyor, istersen kaldır :)

----------Eklendi @ 19:33:14 ---------- Yazıldı @ 19:23:16 ----------

orda biraz daha kapalı burda biraz daha açık ve denenmiş telefonlar war

Kapalı derken? Yazılımcının kendi açıklamasını bile eklemiştim oysa :) kapalı açık konusuna okuyanlar karar versin en iyisi :oke:

Önemli olan paylaşım tabi, bunu ne kadar çok kişiye yayarsak o kadar çok kişi yararlanır, bu bağlamda iyi bir paylaşım, eline sağlık..

• Beğen
Tepkiler: Yigit315, mc_shekil ve 61semih
AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
hacı senin uploadda sende bi yerden alıntı yapmışsın.neyse bunları konusmaya gerek yok........Önemli Olan Herkeze Yaymak.Eğer İstemiyorsan Kaldırbalirim........:D

xinsurer

xinsurer

Üye
hacı senin uploadda sende bi yerden alıntı yapmışsın.neyse bunları konusmaya gerek yok........Önemli Olan Herkeze Yaymak.Eğer İstemiyorsan Kaldırbalirim........:D

Henüz hacı olamadım, belki ilerde..
Bu arada aynı şeyi söylüyoruz ama neden aynı dili konuşmadığımızı anlayamadım??
Yukarıda yazdıklarımı tekrarlıyorum;

Önemli olan paylaşım tabi, bunu ne kadar çok kişiye yayarsak o kadar çok kişi yararlanır, bu bağlamda iyi bir paylaşım, eline sağlık..

Konuyu kaldırmana gerek yok, tekrar paylaşmakla iyi etmişsin.. Seni daha fazla paylaşımla aramızda daha sık görmek isteriz..

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Hacı Sıfatını Sende Bilyosun :DD

Yigit315

Yigit315

Üye
AutoMManiak kardeş.Konuştuğun kişi 39 sen ise 12 yaşındasın :) Edebe biraz daha dikkat edelim. :evet:

• Beğen
Tepkiler: xinsurer
AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
hacı valla'hacı' kötü bişi değilki :D tmm isterse demem sölesi demeyim zaten tmm pardon abi

xinsurer

xinsurer

Üye
mahallelerde çok samimi arkadaşların birbirlerini çağırırken kullandıkları bir kelime olduğunu biliyordum..da.. forumlarda kullanılmaya başlanması enteresan geldi..

----------Eklendi @ 14:12:51 ---------- Yazıldı @ 14:10:24 ----------

Genç kardeşimizin kötü bir amacı olduğunu zannetmiyorum.. neyse kapatalım konuyu..

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
tamam pardon abi :):hmmm:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Yigit315

semender44

Üye
Uygulamanın yeni versiyonunu yazdım arkadaşlar. kartatası programındaki bazı sorunlar giderildi yeni özellikler eklendi. Kartatası programını bu versiyonla abondone ettim. Paylaşım yapan arkadaşların yeni versiyonu paylaşmalarını rica ederim.

YENİ SÜRÜMÜ BURADAN İNDİRİN

metaform81

metaform81

Üye
hocam her ikinizede çok teşekkür ederim 8 gb lık kart varken telefona sıkışıyordu herşey şimdi sayenizde taşıyabiliyorum yardıracam artık:d:

sebnem_t

Üye
İlk Başta şunu söleyeyim bu alıntıdır sadece size daha iyi öğretebilmek için özetlicem anlatımı...Bu arada alıntı yaptıgım kişinin adı [semender44] Başlayalım...

İLK ÖNCE LİNKLERİ VERİYİM:::::

alternatif link:

eed.Başlıyalım ilk önce yapacagınız iş Şudur....

1-Sürücü Yazılımını Yüklüceksiniz...Yani Kiesi Yüklüyoruz......
2-Sonra Verdiğim linklerdeki şeyleri indiriyoruz.
3-rarı açıyoruz.Ve orda [kartatasi.exe] Var Ona tıklıyoruz..
4-Eğer [error]device not fount Çıkarsa Kiesi[Sürücü Yazılımı]nı yüklememiş oluyorsunuz.Bunun Dısında Çalışmama Olanağı %1
5-Eğer çıkmadı Ve orda Yazılanların için error yok.işte oldu.ondan sonra Telefona Girip
Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet e girdiğimizde Sd karta Taşı Oluryorsa Tamamdır....Bundan Sonra Yüklediğiniz Uygulamalar Sd KArta Yüklnck Hadi Yüklenmiyorsada Sd karta Kolaylıkla Taşıyaileceksiniz..........
6-Eğer geri döndürmek istiyorsanız[original.exe]ye tıklayın.........
BU YAZILIM SAMSUNGUN ÖZEL YAZILIMI DEĞİLDİR.....
[GARANTİ KAPSAMI DIŞINDA BIRAKMAZZ]
Eğer Olmadıysa Bana Mesaj Atabilirsiniz.......................

ÇALIŞAN TELEFONLARR::
1-Samsung Galaxy s Lerin Hepsi. :D
2-Samsung Galaxy gio
3-Samsung Galaxy Ace
4-Samsung Galaxy Fit
5-Samsun Galaxy Mini
6-HTC Lerin Hepsi.....[Dokunmatik] (Haaa Bu Arada Htc de Kies Gibi Bişi Yoktur.Kies Yoktur Yani Kiesi Yüklemeye Çalışmayın Şuan HTCnin sürücü yazlımını bilmiyorum.kutudan çıkan Cd yi Yüklüceksiniz Yoksa Araştırın İllaki Wardır.
Arkadaşlar Benim Denediğim Veya Arkadaşlarımın Veya Forumda Bazı Arkadaşlar Denediği Telefonlardır.Başka Telefonlarada Olabilir.Şevkinizi Kırmıyım.Siz Yinede DEneyin Eğer Oluyorda Yorum Bölümüne Yazarsanız Sevinirim....:)

Tekrar Söliyim Alıntırıdır.Size Daha AÇık Anlatabilmek İçin Yazdım Bunları Bir Teşekkürü Fazla Görmessiniz.İnşallah.

Bu Arada Sadece Uygulama Değil Uygulama,Oyun,vb. Herşeyi Sd karta Taşıyabilirsiniz............

SORUN ÇIKARSA BEN BURDAYIM....Veya Mesaj Atın :))))) Hadi İnşallah Her Teefonda Olur............

Selam,

Tşk. :)

smt00123

Üye
çok teşekkürler :good:

tayyfunn

Üye
sd karta taşı dediğimde yeterli hafıza yok diyor... hafıza kartım 2 gb.. nedennn?

Üst Alt