Meego pr1.2 gercekten 1.2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustimik

mustimik

Üye
    Konu Sahibi
Meego pr1.2 gercekten 1.2 mi?
Arkadaslar son sürümde de sadece adı 1.2, bir yazılımın 1.2 ye ulaşması demek artık son kullanıcı tarafından kullanılıyor olması anlamına gelıyor,
anlasılan bıze n900 de meego keyfını yasatmayacak nokıa
zaten N9 da kullanılan 1.2 sürümü bizdekinden çok farklı
söözüm ola 1.2 oldu ama hala programlar menüsü yok,
mevcut surumde karta yukledıkten sonra ve vmlınuz flashlamasını yaptıktan sonra telefon sadece 1 kez
dıkkat edın sadece 1 kez meego da boot edılıyor
acıp kapattıgınızda yenıden sadece maemo ıle acılıyor malesef
telefonun sms ozellıgı var arama ozellıgı yok
sızı bırısı aradıgında da telefon calmıyo mınık bı uyarı war telefonu acıyosunuz ve karsı tarafın sesını duyamıyosunuz
ayrıca wireless üzerinden internet erişimi olsa da 3g ya da gsm uzerinden asla internet erisimi yok,
anlasılan nokıa n900 kullanıcıları ımrensın ama kullanamasın ıstemıs
tek umudumuz acık kodlu bu surumun bırılerı tarafından n900 e uydurulması
size tavsiyem simdilik benim yaptıgım gibi meego duvar kagıtlarını kendi mailnize gonderip, maemoda bunları duvar kagıdı yapın:((
baktıkca N9 u hatırlarsınız
bu arada herseye ragmen N9 u cıkaran nokiayı gercekten kutlamak lazım,
tum dedıkodulara kapak oldu

mert_1047

mert_1047

Üye
Meego ya çok takmayın hayırlısı olsun ne diyelim meegosuz n900 ümden gayet memnunum birde meego ile ilgili olarak destek nokia tarafından sağlanmıyor bir ekip yapıyor öyle olunca işte ne kadar olduysa

enolaguy

Üye
salla gitsin meego yu n900 zaten saheser her numara var n900 de

kaan dean

kaan dean

Üye
arkadasim bu sonsurumde gayet net birsekilde konusabiliyorsun. alt konuda aciklama yaptim gir bak internet erisimi yok demissin su an meego sanal klavyeden yaziyorum..keske load app olsaydi goruntu alirdim

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum N9 daki MeeGo 1.2 fakat harmattan arayüzü var cihazda ondan farklı

KacakMazot

KacakMazot

Üye
alcan n9 u, silcen meego yu, yuklicen maemo yu :D o ozellikte guzel calisir maemo :D :aha::aha:
gercektende n9 da meego nun yaninda maemo calisir sanirim ne dersiniz. sonucta maemoda meego nun calistigini dusunursek oteki turlu imkansiz birsey degildir bence :D

mert_1047

mert_1047

Üye
kusura bakma da erhan kardeş zaten meego maemo 6 olarakda da geçiyor kimse bence bu cihazda maemo5 e dönmeyi bile düşünmez

mustimik

mustimik

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim bu sonsurumde gayet net birsekilde konusabiliyorsun. alt konuda aciklama yaptim gir bak internet erisimi yok demissin su an meego sanal klavyeden yaziyorum..keske load app olsaydi goruntu alirdim
iinternet erişimi "GSM" üzerinden yok dedim, yoksa meego daki ekran koruyucuları kendime nasıl göndereyim,
onu bilmem benim telefonumda telefonla konuşmaya izin vermiyor, karşı tara aradığında da üst satırda küçüçük bir "incoming call" yazısı cıkıyor, cevap lama seceneği mevcut değil, kulaklıkla cevapladıgımda da iki tarafa da ses gitmiyor,
burada arkadaşlar bilir meego nun tüm sürümlerini yükleyip denedim
son sözüm: hala bakmalık bi işletim sistemi n900 için, kişisel fikrimde n9-00 gibi bu işletim sistemini kullanamayacağımız

----------Eklendi @ 13:55:53 ---------- Yazıldı @ 13:55:15 ----------

dostum N9 daki MeeGo 1.2 fakat harmattan arayüzü var cihazda ondan farklı

ben de bunu dedim, n9 daki sürüm farklı dedim

kaan dean

kaan dean

Üye
simdi yine yaklasik 57 saniyelik bir gorusme yaptim hicbir sorun yok. sen hangi versiyonu yukledin merak ediyorum

bu versiyonu yuklemen lazim..

mustimik

mustimik

Üye
    Konu Sahibi
ben meego.com da bulunuan bütün sürümleri denedim
bunu denemedim şimdi indiriyorum
yukledıgım son surum budur

kaan dean

kaan dean

Üye
ben meego.com da bulunuan bütün sürümleri denedim
bunu denemedim şimdi indiriyorum
yukledıgım son surum budur

sendeki ayni gun cikan bir onceki guncelleme adaptasyon kismina bakarsan benim verdigim DE-adaptasyon diye gecer sendeki yanlizca adaptasyon yazar

mustimik

mustimik

Üye
    Konu Sahibi
hakkatenn bu surum cok farklı
arkadaslar unu kım port ettıyse cıddı cıddı class 2 kartla bıle cayır cayır ıslıyo
tesekkurler dostum

mustimik

mustimik

Üye
    Konu Sahibi
bu arada baslıkta sordugum soruyu bır kere daha cevaplayayım, bu sürüm dahil pr 1.2 değil, kendi menüsünde verdiği bilgi şöyle: pr1.1.99

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt