Samsung galaxy gionun eksileri neler???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

4nestezic

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy gionun eksileri neler???
Herkese iyi günler.Bayağıdan beri araştırıyorum.Galaxy Gio da karar kıldım.Artı yönlerini biliyorum da eksi yönleri neler?Kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi?Bir forumda okudum gio sesi cızırtılı veriyor diye doğru mudur?

baranselona

baranselona

Üye
artıları çok ama bazı kötü özellikleri var

1- telefon çok hassas mesela yere düşünce kesin bi yeri kırılacakmış gibi bi his veriyor ayrıca ele tam oturmuyor

2- ekranıda çok hassas çizilmeye karşı çok meyilli yani bu telefonu alacaksan olduça titiz kullanmak zorundasın

3-androidli olduğu için şarzı az gidecek yoğun kullanımda 1 günü geçmez

4-görüntülü görüşmesi yok

5- hafıza kartı girişi çok hassas bazen okumayabiliyor ama bütün giolarda olmaz heralde

6- kamerasındaki outofocus hiç iyi değil nesneye odaklanamıyor kolay kolay - video çekimi güzel

bu saydıklarım - yönleriydi + larıda oldukça fazla olan bi cihaz

3.2 inç kapasitif multitouch ekranı-android 2.2 işletim sistemi-outofocuslu 3.2 mp kamera-800 mhz işlemci hızı vb... artıllarını forumda çokça yazdım ve yazdılar zaten :)

yani 500 liraya gönül rahatlığıyla alınabilecek bi cihaz hatta 500 liraya alabileceğin en iyi cihaz diyabilirm...

4nestezic

Üye
    Konu Sahibi
İlginiz için teşekkürler.Film izlenebiliyor mu peki akıcı bir şekilde?

mobilegeek

mobilegeek

Üye
artıları çok ama bazı kötü özellikleri var

1- telefon çok hassas mesela yere düşünce kesin bi yeri kırılacakmış gibi bi his veriyor ayrıca ele tam oturmuyor

2- ekranıda çok hassas çizilmeye karşı çok meyilli yani bu telefonu alacaksan olduça titiz kullanmak zorundasın

3-androidli olduğu için şarzı az gidecek yoğun kullanımda 1 günü geçmez

4-görüntülü görüşmesi yok

5- hafıza kartı girişi çok hassas bazen okumayabiliyor ama bütün giolarda olmaz heralde

6- kamerasındaki outofocus hiç iyi değil nesneye odaklanamıyor kolay kolay - video çekimi güzel

bu saydıklarım - yönleriydi + larıda oldukça fazla olan bi cihaz

3.2 inç kapasitif multitouch ekranı-android 2.2 işletim sistemi-outofocuslu 3.2 mp kamera-800 mhz işlemci hızı vb... artıllarını forumda çokça yazdım ve yazdılar zaten :)

yani 500 liraya gönül rahatlığıyla alınabilecek bi cihaz hatta 500 liraya alabileceğin en iyi cihaz diyabilirm...

Android'li olduğu için şarjı az gider diye bir kural yok sanırım. Android'li smartphone'ların çoğunun şarjı gayet de uzun süre dayanıyor.:allalla:

baranselona

baranselona

Üye
hayir androidli cihazlarin hepsinin sarzi az gider- ha telefonu kullanmazsaniz hicbirsekilde 3g vb hersey kapali ozaman 4 gunu bulur 1000 liralik 1500 mah androidlilerdede az gider 500 liralik 1000 mah pillilerdede... android telefon uyku modundayken bile %40 pil surekli tuketir

Sarangni

Sarangni

Üye
Bu cihazdan bende almayı düşünüyorum ama bugün kaç yere sordum ellerinde yok. Sadece bir yerde buldum oda beyaz 480 TL istediler.
Bir çok telefoncu cihazdan bi haber ve telefon telefonculardaki fiyat listelerinde de yok.
Hakkında çok şey okudum fiyat performans açısından piyasadaki en iyi telefon olarak görünüyor.

ceronimo04

ceronimo04

Üye
İlginiz için teşekkürler.Film izlenebiliyor mu peki akıcı bir şekilde?

Tabi kide diğer Galaxy S modellerindeki gibi akıcı şekilde bir video izlenebiliyor. Telefondan veya Wifi bağlantısından çok rahat şekilde video/film izleyebilirsin. Kendim denedim ve hiçbir takıntı,donma sorunu olmuyor.

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
arkadaşım ben daha dün aldım telefonu çok memnunum çalıştırmadığı android program vb. yok...ben eski nokia symbian kullanıcısıydım bunda öle symbian gibi v2-v3 fln filan yok...çok güzel telefon bazen ben elimi yakınlaştırmadan bile alıyor dokunmatiği..bnce tek eksi yönü telefonla oynamaya meraklıysan hergün şarja takarsın..çünkü bu telefona göre uygulama çok olduğu için telefon elinden düşmeyeck bu yüzdende şarjı diğer telefonlara göre biraz erken biter..yoksa telefonun başka sorunu yok...al paşa paşa kullan...video konusuna gelince 2 gün önce youtubeden indirdiğim 1080 p videoyu rockplayer diye bi programdı(yanlış hatırlamıyosam) onunla açtım biraz takılıyodu video ama normal kalitedeki videoları gayet güzel oynatıyo..bnce arkadaşlarında dediği gibi fiyat performans açısından çok güzel bi telefon...:d:

Sarangni

Sarangni

Üye
arkadaşım ben daha dün aldım telefonu çok memnunum çalıştırmadığı android program vb. yok...ben eski nokia symbian kullanıcısıydım bunda öle symbian gibi v2-v3 fln filan yok...çok güzel telefon bazen ben elimi yakınlaştırmadan bile alıyor dokunmatiği..bnce tek eksi yönü telefonla oynamaya meraklıysan hergün şarja takarsın..çünkü bu telefona göre uygulama çok olduğu için telefon elinden düşmeyeck bu yüzdende şarjı diğer telefonlara göre biraz erken biter..yoksa telefonun başka sorunu yok...al paşa paşa kullan...video konusuna gelince 2 gün önce youtubeden indirdiğim 1080 p videoyu rockplayer diye bi programdı(yanlış hatırlamıyosam) onunla açtım biraz takılıyodu video ama normal kalitedeki videoları gayet güzel oynatıyo..bnce arkadaşlarında dediği gibi fiyat performans açısından çok güzel bi telefon...:d:

Kaç liraya ve nereden aldınız acaba?

Sarangni

Sarangni

Üye

500 tl civarı her yerde var 5 10 lira oynuyor :oke:

Ümraniye de kaç yere sordum yok. Media markette gittim oradada yok.Teknosada var oda 549 TL o fiyatıda vermek istemiyorum 480 diyen yer buldum ama oda beyaz var diyorlar.

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Bizim burda da sadece media markta var.2 ay snra piyasaya girecek dediler ama nerdeyse 3 ay olacak.Artık piyasaya dağılmasını bekleyecez.Bu arada bence beyazı da hoş.

Sarangni

Sarangni

Üye
Bugün siparişini verdim. Ayın başında elime geçecek inşallah.

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
arkadaşım ben teknosadan aldım..550 tl dediler türkcell hattımız vardı 50 tl indirdiler 500 tl aldık ama peşin aldık kredi kartına ne olur bilmiyorum...:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt