Xperia Arc mı yoksa İphone 4 mü

Sponsorlu Bağlantılar

erimpower

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Arc mı yoksa İphone 4 mü
Merhaba arkadaşlar .

Yeni telefon alacağım iphone 4 veya xperia arc.

Şuan araştırmalarıma göre xperia her yönüyle iphoneyi katlıyor. gerek 8.1mp kamera gerek PSP Modu gerek adam gibi çalışan bluetooth açısından. Ve android 2.3 bulunan bu telefonu almayı düşünüyorum. baktığımda tek eksiği içiden çıkan hafıza 8 gb + 1gb tel hafızası. ama bu 32 gb ye kadar destekliyor. yani iphone kadar. ve iphonedeki tüm oyunlar bundada çalışıyor üstelik ücretsiz android market ile. ayrıca iOs emulatoru ilede iphonedeki herşey xperiadada çalışıyor. tasarımı çok şık ve sadece 117 gram.
havaya bıraksak uçar heralde :)
sizce İphone mu yoksa Xperiamı

arkadaşlar bitek iphonenin adını bilenler gelip iphone al xperiada ne demesinler araştırmadan. lütfen.

teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: brk38

bedmango

Üye
C7 almada ne alırsan al :) 15 gün önce oldm 10 numara çalışıyodu dün akşam biranda flaş yanmaya başladı kameraya grip 50 100 tanane kendi kendine resim çekmeye başladı sonrada bütün tuşlar çalışmamaya başladı dokunmatiğinde yana byere grmemde sorun yok ama tuşlar çalışmıyo ne oldu branda anlamadm bugn servise gtti

erimpower

Üye
    Konu Sahibi
hmm peki snce iphone 4 mü xperiamı ztn c7 ile işim olmaz arkadşaında başına gelmişti o tarz bi sorun

bedmango

Üye
xperi MİNİ ARKADAŞMDA VAR TARZ VE GZEL Bİ TELEFON DOKUNMATĞİ ON NUMARA IPHONE ZATEN TELEFON ANLATMAYA GEREK YOK İKİSİDE GSELL AMA FYAT FARK ÇOK

tulkas

tulkas

Üye
xperia arc tabikide kardeş ıphone 4 ile kıyaslanması yanlış you tubede videoları var istersen izile :) sana şimdiden hayırlı olsn

erimpower

Üye
    Konu Sahibi
xperia arc tabikide kardeş ıphone 4 ile kıyaslanması yanlış you tubede videoları var istersen izile :) sana şimdiden hayırlı olsn

saol :) bu gün tel almaya gitmiştim iphone alcaktım ama arc ı görünce öyle kaldım adam saymaya başladı özellikleri fln :) bu günde android markete baktım apple store u 2 ye katlar herşey bedava ve arc ın psp modununda olması 4-4lük bi telefon olmasına yetiyor ki 40 saat müzik dinleme süresi ilede bataryası mükemmel :).

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum fikrim değişmicek gibi ama nolur nolmaz.

----------Eklendi @ 21:08:42 ---------- Yazıldı @ 21:08:07 ----------

xperi MİNİ ARKADAŞMDA VAR TARZ VE GZEL Bİ TELEFON DOKUNMATĞİ ON NUMARA IPHONE ZATEN TELEFON ANLATMAYA GEREK YOK İKİSİDE GSELL AMA FYAT FARK ÇOK

flood için ö.d ama ben arc demiştim mini diil :)

hoss

hoss

Üye
XPERİA ARC DERİM :oke:

shadow_170

shadow_170

Üye
Arkadaşım arc al kesinlikle pişman olmazsın kamerası mükemmel mesela exmor r sensörü harika gece çekimi daha iyi olan cihaz yok tasarım dersen iphone bi tahta arc ise kelebek :D arayüzü çok güzel ve birde fiyat farkı var yani hiç tereddüt etme

erimpower

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar arc alıcam :D

shadow_170

shadow_170

Üye
bu arada şu psp modunu bi açıklayabilirmisin onu cidden bilmiyorum şaşırdım :D bide iphone emulatörü felanda cidden varmı

avss123

avss123

Üye
ya iphone nin sadece adı war yani alır hava falan atarsın ama bi telefondan beklediğinden fazlası xperia arc da gizli :D bu arada psp modu sen onu xperia play ile karıştırmış olabilirsin belki sürgülü değil telefon yani psp moduna girmiyo :D ama dediğin belki bi programdır onu bilemem

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
xperia arc'ı iPhone 5 le kıyaslarsın çıkınca.

Big K

Üye
yılların SE kullanıcısıyım. halen w995i mevcut.

bırak özelliklerini...SE' de satış sonrası hizmet diye bir kavram mevcut değil...sadece bu sebeple bile iphone al derim...

hiçbir aksesuarını büyük medya marketlerde bulamayacaksın..iphone aksine..araç şarjı arayacaksın bulamayacaksın (taklit ürünler hariç) destek güncelleme vb asla hızlı olmayacak vede 2.el değeri yerlerde sürünecek.

arayacaksın kimse muhatap olmayacak SE' den..ancak otomatik mesajlar karşılayacak seni...

meLeqimSi

Üye
1 yıl iphone 3g kullandım, 1 yıldır da iphone 4 kullanıyorum. öncesinde se kullanıcısıydım. şimdi iphone'dan sıkılmış bir şekilde xperia arc'ı araştırmaya başladım. şarj probleminden sıkıntı geldi artık. biraz da android kullanma isteği var içimde. kararsızım çokk.

shadow_170

shadow_170

Üye
yılların SE kullanıcısıyım. halen w995i mevcut.

bırak özelliklerini...SE' de satış sonrası hizmet diye bir kavram mevcut değil...sadece bu sebeple bile iphone al derim...

hiçbir aksesuarını büyük medya marketlerde bulamayacaksın..iphone aksine..araç şarjı arayacaksın bulamayacaksın (taklit ürünler hariç) destek güncelleme vb asla hızlı olmayacak vede 2.el değeri yerlerde sürünecek.

arayacaksın kimse muhatap olmayacak SE' den..ancak otomatik mesajlar karşılayacak seni...
Arkadaşım haklısın ama eski cihazlar için artık bu yeni telefonlara oldukça fazla önem veriyolar bak mesela x10 a 2.3 geliyo aksesuar da çok özel bişey istemedikçe bulursun sonuçta bütün girişleri standart (micro usb-micro hdmı-3.5mm kulaklık girişi) yetkili servis konusunda sıkıntı var doğru çok az yerde var ama aradığında kesinlikle bir yetkiliyle konuşuyosun hemen ama çok fazla servisi yok malesef buda Turkcell sayesinde düzelicek gibime geilyo.

----------Eklendi @ 17:37:20 ---------- Yazıldı @ 17:35:34 ----------

1 yıl iphone 3g kullandım, 1 yıldır da iphone 4 kullanıyorum. öncesinde se kullanıcısıydım. şimdi iphone'dan sıkılmış bir şekilde xperia arc'ı araştırmaya başladım. şarj probleminden sıkıntı geldi artık. biraz da android kullanma isteği var içimde. kararsızım çokk.

Eğer şarj için istiyosanız pek tavsiye edemiycem çünkü malum bu telefonlar bilgisayar gibi oldu artık ondan çok şarj yiyolar iphone dan daha iyi olduğu söyleniyo yinede şarjı ama emin değilim.Geri kalan bütün herşeyini tavsiye edebilirim özellikle tasarımı :)

salih1906baba

salih1906baba

Üye
iphone'u köydeki tavuklarla bile kıyaslamam..

tabiki arc :oke:

bytllhsrkn

bytllhsrkn

Üye
ben 2 hafta önce arc aldım gerçekten mükemmel tavsiye ederim

Captain

Üye
Xperia Arc derim ben telefon zaten harika(ben çok ip4 kullanmadım) ama uzun süre ip4 kullanan birisi(başka bir forumda nicki:grolof) ip4 le kafaya kafaya versen değişmem diyor sonra bu abimiz arc ı satmadan gidip sgs2 aldı ve şu anda pişman gibi bir şey sgs2 yi satıyor ARC'a devam :oke:

shadow_170

shadow_170

Üye
Vay be o derece he :D peki neden pişman olmuş SGS2 aldığına ben olsam bende Arc alırım ama SGS2 alsam pişman olmazdım heralde :D
Birde şu diğer codec lerle video izleyebiliyomusun Arcdan Xperia Duo konusunda birisi izlenemiyo felan dedi ama bi bakabilirmisin 1080 veya 720p video izlenebiliyomu diye.

erimpower

Üye
    Konu Sahibi
arc dada playdeki gibi psp modu var adam söyledi oyunları 5-6$ dedi sürgülü değil ekranda tuşları çıkıyormuş ama psp modu bnce ekrana takılınca güzel olru nede olsa HDMI çıkışı var tel in :D