Farklı Kitap Önerileri... Kitapçılar İçeri. :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Farklı Kitap Önerileri... Kitapçılar İçeri. :)
Değişik kitaplar okumak istiyorum. Konulu değil, yani mesela hayatı, aşkı, ilişkileri, ya da insanları falan anlatan önerebiliceğiniz güzel kitaplar var mı ?
Herkesten cevap bekliyorum... :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Hiç öneri veren yok mu ?

OğuzcanAbi

Üye
suç ve ceza süper kitapdır :oke:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
Farkli kitap okumak istiyorsan Kurtlarla dans I oku . Kitap kizilderililer uzerine anlatilmis. Ben bu kitabi bir gunde bitirdim. Insan bu kitabi okuduktan sonra kizilderili olmak istiyor..

• Beğen
uribaju

uribaju

Üye
evet amerika kizilderilere cok aci cektirmis zamaninda.hatta gecenlerde amerikanin bunu kabu ettigini ve tazminat verdiginimi ne yaziyordu bir haber sitesinde.bende almayi dusunuyorum kitabi ilgimi cekti..

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Farkli kitap okumak istiyorsan Kurtlarla dans I oku . Kitap kizilderililer uzerine anlatilmis. Ben bu kitabi bir gunde bitirdim. Insan bu kitabi okuduktan sonra kizilderili olmak istiyor..

Hmm... Yazdım listeme bilgi için teşekkürler...

suç ve ceza süper kitapdır

Bunu da merak ediyordum da kalın ya biraz gözümü korkutuyor. Gerçi başlasam bi gelisi elbet gelir de. :) Bunu da yazdım listeme teşekkürler.

spongemert

spongemert

Üye
Saftirik Greg'in Günlüğü'nü oku. 6 tane kitabı var.

• Beğen
spongemert

spongemert

Üye
Bir şey değil. Ben sadece Ama Bu Haksızlık'ı okudum ama diğerlerini de Hepsiburada.com'dan sipariş verdim. Gelecek İnşallah...

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Ben D&R'da buldum dediğin kitabı... Sitesinde..

blackmagic_502

Üye
Olasılıksız'ı kesinlikle öneriyorum. Sadece kitabın arkasında yazan yazıyı yazacağım;
'Bitirmek için yarını, başkasına anlatmak için bitirmeyi beklemeyeceksiniz'

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Olasılıksız'ı kesinlikle öneriyorum. Sadece kitabın arkasında yazan yazıyı yazacağım;

Hmm heyecan yaptım bunu da yazdım artık almak için son zamana geldim bu da etkiledi bakalım.. Teşekkürler.

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
martı jonathan livingston
kesinlikle öneririm okunması gereken bir kitap

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi

Dostum sayende Olasılıksız'ı aldım, kitabın arkası hoşuma gitti gerçekten. Tekrar teşekkürler...

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Açlık oyunları serisi... Çok akıcı bir kitap.450 sayfalık bir kitabını bir gecede bitirdm.3 kitapdan oluşuyor.Pişman olmazsın :oke:

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Açlık oyunları serisi... Çok akıcı bir kitap.450 sayfalık bir kitabını bir gecede bitirdm.3 kitapdan oluşuyor.Pişman olmazsın :oke:

Olasılıksız aldım dostum bi bunu okuyalım da...
Teşekkürler..

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Mai ve Siyah ( Halid Ziya U. ) oku sabaha kadar ağla :(

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt