Allah rızası için biri şu n900 e program yüklemeyi öğretsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
Allah rızası için biri şu n900 e program yüklemeyi öğretsin
ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ ŞU N900 E PROGRAM YÜKLEMEYİ ÖĞRETSİN:vur

KacakMazot

KacakMazot

Üye
arkadasim menuye gir app manager adinda bir program var ona tikla karsina cikan seceneklerden download tikla bukez karsina indirmen icin program yada oyun gibi secenek cikacak sen all yap yani hepsi istedigin ozel bir program varsa klavyeyle ismini yaz karsina cikar. birde yeni depo kaydi yuklemen lazim daha fazla program bulursun. faster aplication manager ilk basta bunu yukle dosya indirmek icin bunu kullan daha pratiktir. eger bu yazi istegini karsilamadiysa ne yapmak istedigini acikca yazki daha fazla yardimci olabilelim.:naughty:

• Beğen
Tepkiler: hotlock
hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
eywlh kardeşim saolasın uygulama yöneticisnden bi kaç tane inidrdim sayende:oke: sorunum şu bn ilk defa maemo kullanıyorm önceden hep symbıan kullanıodum fakat bunda porogramı netten inidirip direk telefona atınca kuruamıyoruz galiba. bu konuda yardımcı olursan sevinirim bide bu depo işini nasl halledecez ?

ahmethan046

ahmethan046

Üye
ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ ŞU N900 E PROGRAM YÜKLEMEYİ ÖĞRETSİN:vur

senin tlf turkcemi ingilizcemi veya baska bir dil mi ben senin n900 turkce oldugunu kabul derek once uygulama yoneticisini acacaksin ardindan uygulama yoneticisi yazan yere tikla sonra uygulama kataloglari yazan yere, ardindan verdigim linkteki depo adrelerini kopyala yapistir ile yeni yazan yere tikladiktan sonra acilan yere yapistir ... bu kadar depo kendini guncelleyecektir sonrasinda indirmek istedigin ne ise bol bol indir
ayrica verdigim linkte bu is resimli olarak anlatilmaktadir

link

www.meegoturkiye.org/forum/depolar-yeni-baslayanlar-için

• Beğen
hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
benm cihaz zaten trkçede yeni kısmı aktif deil tıklayamıyorum.

ahmethan046

ahmethan046

Üye
verdigim linkteki resimli anlatima dikkatli bakarsan zorlanmadan yapabilirsin

• Beğen
hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
teşkrler kardeş :oke:

ahmethan046

ahmethan046

Üye
benm cihaz zaten trkçede yeni kısmı aktif deil tıklayamıyorum.

verdigim linkte resimli olarak cok basit anlatiliyor ve madem yeni sekmesi gomulu o zaman yine ayni yerde hazir linkler var uzerine tiklarsin depolar kendini ekler sen sadece onaylayacaksin

----------Eklendi @ 20:23:33 ---------- Yazıldı @ 20:19:57 ----------

verdigim linkte resimli olarak cok basit anlatiliyor ve madem yeni sekmesi gomulu o zaman yine ayni yerde hazir linkler var uzerine tiklarsin depolar kendini ekler sen sadece onaylayacaksin

ayrica her onune gelen uygulamayi yukleme ozellkile kernel yazanalar a dikkat et
sonra telefonun coker
formatlamak zorunda kalma.....

• Beğen
hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
son bi sorum dah var :oke: bunun yazılım güncellemsini nerdenyapcaz bnde ekran yatay sürekli dik oluyomuş o a zamn sanırım ?

ahmethan046

ahmethan046

Üye
bu forumda yada meego turkiye formunda n900 hard format diye aratirsan sorunun cevabini cok rahatlikla bulursun kardes

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bide bu dikey mod sorununu çözebildinmi :vur

mert_1047

mert_1047

Üye
kardeş bide bu dikey mod sorununu çözebildinmi :vur

dikey mod cihazın orjinaliyle gelmez dikey mod istiyorsan community ssu update i yüklemen gerek kardeş

kurulum:

üstte verdiğim linke cihazdan gir ardından sağda yeşil ok var tıkla biraz bekle katalog ekletecek oky de sonra kur eğer kurdurtmazsa uygulama yöneticisinden rootsh ı arat bul ve kur ardından x terminale gir

root yaz enterla
apt-get upgrade yaz en altta kare işareti gördüysen tamamdır takıldığın bi yer varsa haber et yardımcı olayım Selamlar...

• Beğen
KacakMazot

KacakMazot

Üye
dostum bence cihazini once bir tani ondan sonra yukle bu guncellemeyi ve iyice arastir begenen veya begenmeyen kisilerin yorumlarini oku kiyasla ve oyle yukle sonra pisman olma :D cunku bildigim kadariyla guncellemeyi sonradan silemiyorsun ancak format atman gerekiyor.

mert_1047

mert_1047

Üye
ben memnunum programdan kameraya atadığı kısayol tuşlar için kullanıyorum

KacakMazot

KacakMazot

Üye
cogu kisi memnun gayet kullanisli oldugunu soyluyorlar bende heveslendim yuklicektim ama kortum format atmam gerekir diye :D malum dosyalar ve onemli bilgiler var

ahmethan046

ahmethan046

Üye
bence yukleme, iyice bir arastir istersen, yukleme sirasinda kudugu kerneller , formatta seni cok zorlar, meego turkiye forumda aratirsan bulanilirsin nasil bas agrisi yaptigini.

ayrica memnun olan arkadasim, formatta bir sorunla karsilastinmi, yada ssu yukedikten sonra format attinmi
,attiysan h-e-n, mobile hot spot stabil calisdi mi? ayrica oc yapabil dinmi?
ben kisaca karsilasilan sorunlardan bazilarini yazdim
eger guzel calisirsa tabiki bende yuklemek isterim
saygilarimla

mert_1047

mert_1047

Üye
bence yukleme, iyice bir arastir istersen, yukleme sirasinda kudugu kerneller , formatta seni cok zorlar, meego turkiye forumda aratirsan bulanilirsin nasil bas agrisi yaptigini.

ayrica memnun olan arkadasim, formatta bir sorunla karsilastinmi, yada ssu yukedikten sonra format attinmi
,attiysan h-e-n, mobile hot spot stabil calisdi mi? ayrica oc yapabil dinmi?
ben kisaca karsilasilan sorunlardan bazilarini yazdim
eger guzel calisirsa tabiki bende yuklemek isterim
saygilarimla

cihazda hiç oc yapmadım oc yi sadece androidde kullanıyorum h-e-n için gerekli kablo yok o yüzden kurmadım mobile hot spot hattım avea olduğu için kullanmıyorum başımıza bişey gelseydi multibootdan gelirdi ondan gelmediyse ssu dan bişey gelmez:D

ahmethan046

ahmethan046

Üye
cihazda hiç oc yapmadım oc yi sadece androidde kullanıyorum h-e-n için gerekli kablo yok o yüzden kurmadım mobile hot spot hattım avea olduğu için kullanmıyorum başımıza bişey gelseydi multibootdan gelirdi ondan gelmediyse ssu dan bişey gelmez:D

arkadasim birincisi konumuz android yuklu n900 de h-e-n yada mobile hot spot un stabilligi degil,maemo yuklu n900 de ssu ..yardim isteyen arkadas maemoya paket yuklemeyi soruyor androide degil, ikincisi benim anlattigim multiboot degil h-e-n ve mobile hot spot un beraber kullaniminda 2 adet kernel yuklemesi ve benimde basima geldi bu iki uygulama birbiri ile cakisiyor ki bunu arastirirsan nasil problem cikardigini gorursun, ucuncusu benim yazdiklarim daha once baska arkadaslarin basindan gecmis problemler olup benimde basima geldi

sen once maemoda ssu yap, yazdigim paketleri yukle ve ondan sonra yorum yap

arastirarak ve konu ile ilgili yorum yaparsak birbirimize daha cok yardimci oluruz

mert_1047

mert_1047

Üye
kernel power kernelinden bahsediyorsanız cihazımda yüklü maemo üzerindede cssu kullanıyorum bi sıkıntı yok ne demek istedğinizi gayet net anladım biri bir açıklamanıza gerek yok! ssu zaten yüklü cihazımda anlayamadınız galiba gayet de memnunum ayriyeten kernel power da( hen zaten kernel powerla )çalışıyor yüklü heni sağlayacak kablo bulabilseydim denemek isterdim hen işini ama bizim buralarda o kabloyu bulamadım gg tarzı bi yerden almayıda düşünmedim hotspot la birlikte gleen kernekli bilmediğimden o konuda yardımcı olamayacağım bizde multiboot olduğundan açılışta iki maemo var ikincisi kernel powerdır onun hen desteği mevcut öyle olunca sıkıntı yaşamıyoruz hotspot la gelen kerneli bilemediğimden yardımcı olamayacağım Selametle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt