sorunum şu bn ilk defa maemo kullanıyorm önceden hep symbıan kullanıodum fakat bunda porogramı netten inidirip direk telefona atınca kuruamıyoruz galiba. bu konuda yardımcı olursan sevinirim bide bu depo işini nasl halledecez ?ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ ŞU N900 E PROGRAM YÜKLEMEYİ ÖĞRETSİN![]()
benm cihaz zaten trkçede yeni kısmı aktif deil tıklayamıyorum.
verdigim linkte resimli olarak cok basit anlatiliyor ve madem yeni sekmesi gomulu o zaman yine ayni yerde hazir linkler var uzerine tiklarsin depolar kendini ekler sen sadece onaylayacaksin
kardeş bide bu dikey mod sorununu çözebildinmi![]()
bence yukleme, iyice bir arastir istersen, yukleme sirasinda kudugu kerneller , formatta seni cok zorlar, meego turkiye forumda aratirsan bulanilirsin nasil bas agrisi yaptigini.
ayrica memnun olan arkadasim, formatta bir sorunla karsilastinmi, yada ssu yukedikten sonra format attinmi
,attiysan h-e-n, mobile hot spot stabil calisdi mi? ayrica oc yapabil dinmi?
ben kisaca karsilasilan sorunlardan bazilarini yazdim
eger guzel calisirsa tabiki bende yuklemek isterim
saygilarimla

cihazda hiç oc yapmadım oc yi sadece androidde kullanıyorum h-e-n için gerekli kablo yok o yüzden kurmadım mobile hot spot hattım avea olduğu için kullanmıyorum başımıza bişey gelseydi multibootdan gelirdi ondan gelmediyse ssu dan bişey gelmez![]()