android işlemcili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

geceyry

Üye
    Konu Sahibi
android işlemcili
arkadaşlar android işlemcili ikinci el bir telefon arıyorum. Istediğim özellikler oyunları güzel bir şekilde çalıştırsin ve üzerinde ekranında çizik olmasın. Satacak arkadaşlar konu altına yorum yazsınlar. Telefon resmini ve genel özelliklerini ayrıca fiykalırımbilirseniz memnun kalırım

guvenkaya

guvenkaya

Üye
samsung galaxy s var dediğin gibi ıphone 4 ten daha hızlı güzel almak istersen 800 tl fotografları siteye ekliyemiyorum

sphone

sphone

Üye
vodafon 845 kutulu 5 aylık faturalıdır

sphone

sphone

Üye
ne kadar istiyorsun bildiğim kaadarıyla sıfırı 325 tl

arkadasım 230 tlye olur kargo senden olmak sartı ile istersen imzamda msn im var ekle bakarsın herşeyine sürekli takip edemiyorum siteleri

sphone

sphone

Üye

ilan burda

fenomenozgur

Üye
galaxy gio var kardesım sıfır kadar temız almayı dusunursen 375 tl ye bırakırım düşünürsen 0530 373 38 53 numaralı telden ulasabılırsın

emreilhans

emreilhans

Üye
samsung galaxy s var dediğin gibi ıphone 4 ten daha hızlı güzel almak istersen 800 tl fotografları siteye ekliyemiyorum
iphone 4 den hızlımı :S :S bi bakayım youtubeden...

bide işlemci değil işletim sistemi. arkadaşlar anlamış ama hatanızı söyliyeyim dedim hatalar düzeltile düzltile düzelir :D :D
saygılar :bigstar:

mpxsami

Üye
arladaslar konu kapanmis olabilir ama yine de belitmek isterim bende vodafone 845 var almak istwyen arladaslara duyurulur.

geceyry

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5800la takas ettirmeyi düşünüyorum. Vodafone yada galaxyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt