N8 Flash Player Sorunu Yaşıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
N8 Flash Player Sorunu Yaşıyorum
Bugün dikkatimi çekti. Sanırım daha önce youtube ve benzeri sitelere pek girmemişim :S siteye girdiğim de herşey normal ama gel gelelim video'ları çalıştırmıyor. Flash player sürümü eski yüklemek için tıklayın uyarısı veriyor. Bir kaç tane video sitesine daha girdim. Aynı problem ne yazık ki orada da var. İlk defa böyle birşey başıma geldi. İnternetten biraz araştırdım ama flash player dosyalarını bulamadım. Benim şimdi video'ları izlemek için ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Şimdiden yardımlarınızdan dolayı teşekkürler..

nonamex

Üye
Youtube ve Facebooktan izleyebiliyor olmanız lazım, bu 2 siteden izleyebiliyorsanız sorun yok. N8 deki flash desteği tüm siteleri kapsamıyor ne yazık ki.

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
bolt tarayıcı kullanın pek problem olmaz biraz yavaştır ama iyi :-))

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Youtube ve Facebooktan izleyebiliyor olmanız lazım, bu 2 siteden izleyebiliyorsanız sorun yok. N8 deki flash desteği tüm siteleri kapsamıyor ne yazık ki.

Yok hocam olmuyor ne face ne de youtube videolarını izleyebiliyorum. Flash player hatası veriyor. Telefonu en son mart ayında güncelledim. En son sürüm yüklü neden böyle bir sorun oldu hiç bir fikrim yok. vallahi bu telefon beni kendinden iyice soğutmayı başardı ya :S ne diyeyim artık..

nonamex

Üye
Yok hocam olmuyor ne face ne de youtube videolarını izleyebiliyorum. Flash player hatası veriyor. Telefonu en son mart ayında güncelledim. En son sürüm yüklü neden böyle bir sorun oldu hiç bir fikrim yok. vallahi bu telefon beni kendinden iyice soğutmayı başardı ya :S ne diyeyim artık..

Acep kurduğunuz bir uygulama flash dosyalarına zarar mı verdi :hmmm Bunu demekten nefret ediyorum ama büyük ihtimalle telefona flash atmanız gerekiyor düzeltebilmek için :hmmm Reset atmayı da deneyebilirsiniz ama Ovi Store Social falan siliniyor bu seferde..

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Acep kurduğunuz bir uygulama flash dosyalarına zarar mı verdi :hmmm Bunu demekten nefret ediyorum ama büyük ihtimalle telefona flash atmanız gerekiyor düzeltebilmek için :hmmm Reset atmayı da deneyebilirsiniz ama Ovi Store Social falan siliniyor bu seferde..

Maalesef dediğiniz gibi olmuş. Bazı dosyalar muhtemelen hazır görmüş. Telefonu az önce flashladım. Şu anda hem videolar çalışıyor hemde telefon daha stabil oldu. EyvAllah hocam teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt