telefon karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omerynd

omerynd

Üye
    Konu Sahibi
telefon karşılaştırma
arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum . samsung galaxy ace,uacer liquid e ve motorola milestone arasında kaldım. Bilenler akıl verebilir mi

OğuzcanAbi

Üye
galaxy ace derim bumnların arasından :oke:

61semih

61semih

Üye
Ace olabılır yada turkıyeye henuz gelmeyen motorola defy yıde bır ıncelıyebılırsın.ace ıle aynı hemen hemen + olarak su gecırmezlık sertıfıkasıda var dıger dayanıklılık testlerındende geçmiş avrupada 350 avro turkıyede de 700 750 tl cıvarı olur

omerynd

omerynd

Üye
    Konu Sahibi
peki max 750 tl ye hangi telefonu önerirsiniz

omerynd

omerynd

Üye
    Konu Sahibi
güncel

fireman87

fireman87

Üye
peki max 750 tl ye hangi telefonu önerirsiniz

O fiyata ileriye dönük bi telefon alamazsın.. Su an benim takip ettiğim optimus black var gayette kaliteli bi telefon fiyatıda 999 olması gerekiyor fakat vatanda sanırım promosyon olmus 899 lira.. Özellik açısından zaten en iyi smartphonelerden diyebiliriz.. Android 2.2 froyo kullanıyor (2.3 uyumlu) Nova display özelliğide çok iyi ön kamerasının 2mp olması iyi tasarımı ağarlığı kalınlığı vesaire oldukça hoş.. Bakalım aldığımda burda incelemesini yaparım..

technoblue

technoblue

Üye
üzerine biraz daha koyabilirsen lg optimus black tavsiye ederim. son zamanlarda piyasaya çıkan en iyi smartphone adayı. nova display ekran, wifi direct, uzaktan yardım ve 2mp ön kamera gibi bir çok yeni özelliğe sahip. tasarımı da oldukça başarılı. fiyatı rakiplerine göre oldukça uygun 900 ile 990 tel arasında değişiyor takip ettiğim kadarıyla. hatta şu anda bimeks'te kdv indirimi yapmışlar 800 tl'ye satılıyor.

nexpow

nexpow

Üye
galaxy ace bütcen yetiyosa galaxy s al

omerynd

omerynd

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Ocean258

Ocean258

Üye
kesin bu telefonlardan bırını alacagım dıyorsan galaxy age derım.. ama Lg optımus black'e de bı bak bence...

Masha

Masha

Üye
Galaxy Ace de flash sorunu olduğunu hatta flash ı olmadıgını okudum az once bence samsung u es geç :/

61semih

61semih

Üye
Galaxy Ace de flash sorunu olduğunu hatta flash ı olmadıgını okudum az once bence samsung u es geç :/

dogru dıyorsunda bende gıo var suana kadar ınternetten ızlemek ısteyıpte ızlıyemedıgım vıdeo yok.ıllakı vardır desteklemedıgı fakat oldukca az.bence sorun yapılabılecek bır problem degıl.skyfire tarayıcısylacok net ve kasmadan vıdeoları ızlıyebılıyorsun

AYNA

AYNA

Üye
galaxy ace öneririm çünkü motorola güncelleme desteğine pek önem vermiyor..

----------Eklendi @ 15:26:38 ---------- Yazıldı @ 15:24:11 ----------

flash sorununu skyfire tarayıcısı çözmüyor mu?

Ocean258

Ocean258

Üye
bi karara vardın mı barı dostum?

last321

Üye
galaxy ace heralde daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt