lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

61semih

61semih

Üye
arkadaşım 500 tl ye 600 mhz işlemcili , android 1.6 lı bır telefon almak ıstedıgıne emınmısın ? bu ffıyata sana galaxy gio onerırırm ve ordakı oyunların hepsını acıyor.şahsen cok memnunum.android 2.2 li bir cihaz hemde + 2.3 e de cıkartılabılıyor haberın olsun.x8 e gelınce ekran cozunurlugu yetıyor fakat işlemcisinden kaynaklı takılmalar felan yaşayabılırsın haberın olsun.tercih senın

technoshark

technoshark

Üye
Takılmalar felan söz konusu olurmu açıkcası kestiremedim orasınıda.. oyunları oynarsın :)

61semih

61semih

Üye
Takılmalar felan söz konusu olurmu açıkcası kestiremedim orasınıda.. oyunları oynarsın :)

suankı oyunlarda kasma rıskı var ya pekı gun gectıkce grafıkler kalıtelesıyor boyutlar yukselıyor bugun 800 mhz yetıyor fakat 1 yıl sonra yetmeyebılır gelgelelım 600 mhz e bu noktada hıc gerek yok bence 600mhz tercıh edılmemelıdır.helekı fıyatı 800mhz ıle aynı ıse.ha ben oyunla felan pek ısım olmaz arasıra bı ıkı oyun oynarım dıyorsan 600 mhz ohayet yeterlı.

kanlıgöz55

kanlıgöz55

Üye
    Konu Sahibi
suankı oyunlarda kasma rıskı var ya pekı gun gectıkce grafıkler kalıtelesıyor boyutlar yukselıyor bugun 800 mhz yetıyor fakat 1 yıl sonra yetmeyebılır gelgelelım 600 mhz e bu noktada hıc gerek yok bence 600mhz tercıh edılmemelıdır.helekı fıyatı 800mhz ıle aynı ıse.ha ben oyunla felan pek ısım olmaz arasıra bı ıkı oyun oynarım dıyorsan 600 mhz ohayet yeterlı.
galaxy gio almaya karar verdim saol kardeş
bu arada x8 android 2.1:evet:
telefonu aldığımda bi sorunum olursa yardımcı olyrmusun kardeş

61semih

61semih

Üye
galaxy gio almaya karar verdim saol kardeş
bu arada x8 android 2.1:evet:
telefonu aldığımda bi sorunum olursa yardımcı olyrmusun kardeş

tabı pm den ulasabılırsın bır soru soracagın zaman.emın ol cok memnun kalacaksın telefondan.bende cok ınceledım netten felan vıdeolarını ama telefona sahıp olunca ınternettekı ıncelemelerden cok daha ıyı oldugunu gordum.sımdıden hayırlı olsun

kanlıgöz55

kanlıgöz55

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş haftaya alıyorum

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Aynı fiyata gaaxy mini var yanlış yaparsın .

----------Eklendi @ 16:23:32 ---------- Yazıldı @ 16:21:35 ----------

Pardon tercih yapmışsın bile :D

nexpow

nexpow

Üye
galaxy gio miniden iyi gio olması daha iyi

• Beğen
Tepkiler: kanlıgöz55
61semih

61semih

Üye
Aynı fiyata gaaxy mini var yanlış yaparsın .

----------Eklendi @ 16:23:32 ---------- Yazıldı @ 16:21:35 ----------

Pardon tercih yapmışsın bile :D
pardon arkadaş gıo yu tercıh edıyor da yanlıs tercıh yapmasın mını nın gıodan ustun yanımı var da ben bılmıyorum varsa soyle bılelım ha dıyorsankı gıo nun mını den ne ustun tarafı var tektek anlatıyım.ınsanları yanlıs fıkır sahıbı yapmayalım
galaxy gio miniden iyi gio olması daha iyi

aynen oyle zaten netten 2 dakıkalık arasıtrmadan sonrada gıo nun mını den ustun oldugu aşikar bana gıre fıyatı 600 ile 550 tl arasında degısen fit modelındende ustun sadece kamerası 2mp daha yuksek.ama gıo nun 3.2 mp lık kamerası tatmınkar.bekledıgımden ıyı cıktı gulucuk tanımlama otofokus vs cok başarılı bence.makro modu en başarılsı bence bende samsung pl100 dıj.fot makınesı var gıo nun makro modu pl100 den daha ıyı :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt