e71 i aldım bataryanın uzun gitmesi için ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
e71 i aldım bataryanın uzun gitmesi için ?
Arkadaşlar e71 aldım sonunda.Duyduğuma göre birşey vardı ilk önce bataryayı bitirip sonra 16 saat şarja takmak gerekiyormuş doğru mu ? Birde e71 kullanan arkadaşlar denemişlerse bataryayı tam olarak kaç saat de dolduruyor ? Bunu öğrenirsem iyi olacak ve birde navigasyon özelliği için bir program varmış onuda buradan verebilirseniz ve anlatımı varsa memnun olurum . Teşekkürler...

----------Eklendi @ 16:46:16 ---------- Yazıldı @ 16:31:51 ----------

Bilen Yok mu Arkadaşlar bu canavarla bir an önce yakından tanışmak istiyorum biraz çabuk olursak bilenler tarafından yorumlarınızı bekliyorum...

pelın_

Hayırlı olsun

technoblue

technoblue

Üye
evet arkadaşım doğru söylemişler. önce bataryayı komple sıfırla. ondan sonra 16 saat olmasa bile 12 saat şarjda bırak. bildiğim kadarıyla 4-6 saat yeterli daha sonrasında. navigasyon için de cihazın içerisinde var diye biliyorum bi kurcala istersen.

flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşım doğru söylemişler. önce bataryayı komple sıfırla. ondan sonra 16 saat olmasa bile 12 saat şarjda bırak. bildiğim kadarıyla 4-6 saat yeterli daha sonrasında. navigasyon için de cihazın içerisinde var diye biliyorum bi kurcala istersen.

Peki teşekkürler.

uribaju

uribaju

Üye
1 gün şarja bırakmanı öneririm navigasyon için ise garmin programı var:oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı olsun. Monte almadığın için üzgün müsün?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt