En Çok Çıkmasını Beklediğiniz Oyunlar Neler?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[H]ouse

[H]ouse

Üye
    Konu Sahibi
En Çok Çıkmasını Beklediğiniz Oyunlar Neler?
Başlıkta Belirttiğim Gibi En Çok Çıkmasını Beklediğiniz Oyunlar Neler Yazarmısınız?

Benim:
Assassin's Creed BrotherhooD
Crysis 2

• Beğen
Tepkiler: tragedie

India

India

Üye
call of duty 8 m.w.3

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
crysis 2
asassins creed
fall out
cod 8

[H]ouse

[H]ouse

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bide COD 8 MW 3 var

selman216

Üye
prototype 2
f.e.a.r 3
resident evil 6

Adilx05

Adilx05

Üye
PROTOTYPE 2 !!!
Tartışmasız :oke:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
cod 8 ama bu sefer modern Savaş olmaz inş

ensarb

Üye
Silent hill ve Resident evil serinin her oyununu merakla bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Mertolozzi
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
crysis 2 ve battlefield 3.Homefront da hosuma gitti:D
red dead redemption ama bu oyunun pc e cıkmasını cok istiyorum:D

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
Counter Strike ve GTA oyununun birleşmesi :D :D :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Cod 8
H.A.W.X 2
Apache Air Assault 2011
Rainbow Six Vegas 3

heronax

Üye
mw 3
ac 4
gta 5

ALPARS™

ALPARS™

Üye
euro truck ve omsı bus simulatör.:sofer:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
Assassin's Creed BrotherhooD

Flo Rida

Flo Rida

Üye
modern savaş istemiyorsan black ops oyna oda fena değil

Aynen.:oke:
Çünkü modern warfare'nın modern olmaması imkansız. İsmindende belli Modern Warfare.

Bana soracak olursanız;

Bir Modern Warfare hastası olarak şiddetle MODERN WARFARE 3.:d::d::d:
Ve birde BattleField 3 var tabiki.

India

India

Üye
battlefield ne yaparsa yapsın modern warfare serisinin yanından bile geçemez

• Beğen
Tepkiler: Flo Rida ve Mertolozzi
fireman87

fireman87

Üye
Assasin's Creed revalations çıksın başkada bişey istemiyorum, heh birde hitman'n yeni serisi.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
battlefield ne yaparsa yapsın modern warfare serisinin yanından bile geçemez

Şaka yapıyorsunuz herhalde. Bu Battfield serisini EA'ın anlaştığı DICE geliştiriyor ve 2011'ün üçüncü çeyreğinde bomba gibi düşecektir. Call of Duty, Black Ops'dan sonra seriyi bırakacaktı. Fakat EA'ın bu atağı ile Activision'da gerekli şirketler ile anlaşarak Modern Warfare 3 yapma gereği duydu. Çünkü EA ile Activision ilerki günlerde büyük bir rekabete girecek. Onun için satış rakamları belli olmadan hangisi daha iyi diyemezsiniz. Oyunların ikisi de E3 2010 konferansın da incelendi ve sonuç olarak ön planda Battfield 3 var. Çünkü oyuncular oyuna bakmazlar, gerçek bir FPS oyunu oynamak ister. Şu duruma göre yeni çıkacak olan Battfield 3'de FPS, gerçekçilik, grafikler ve konu en üst seviyede olacaktır. Modern Warfare 3 hâla aynı oyun ve grafik motorunu kullanıyor. Infinity Ward, Infinity Ward... nereye kadar bunu kullanacak. Artık Activision, Call of Duty serisine bir dur demeli maalesef India. Fiziksel bakımdan inceleyecek olursak MW3, BF3'ün yanından geçemez. Çünkü aldığım bilgiler ve E3 incelemesi bunu gösteriyor.

Fiziksel bakımdan örnek olarak Call of Duty Black Ops'u inceleyelim. Duvarlara mermi atıyorsunuz, evin üstüne bomba yağdırıyorsunuz ve sap gibi duruyor. Evin üstüne koca bir bombayı attığınız zaman ev, normalinde paramparça olmalıdır. İşte oyunun gerçekçiliği burada yatıyor ve oyundan istediğiniz tadı alamıyorsunuz. Onun için Modern Warfare 3'de de böyle bir durum söz konusudur. Onun için Battfield 3, şuan her yönüyle bir adım öndedir. Tek başına DICE, 3 oyun geliştiricisine karşı ( Raven Software, Sledgehammer games, Infinity Ward ) :kop:Activision'un dötü sıkıştı ve birçok şirket ile anlaşmazlıkları söz konusu... Ayrıca bu Infinity Ward dışındaki diğer oyun geliştiricileri fıstır. Onun için Activision'un bu kadar düşeceğine, rüyamda görsem inanmazdım "India".

Son olarak oyuncu kitlesini de göz önünde bulunduracak olursak Battfield'ın oyuncu kitlesi, Call of Duty serisine göre daha fazladır.

Beklediğim oyunlar da; Serious Sam 3 BFE, Battfield 3, Halo 4, God of War 4, Fear 4 ve Dead Island.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt