Nokia C7 Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canerer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Sorunu
Nokia c7 cihaza avi formatlı vi o yükledim aynı klasörün içine aynı isimde .srt uzantısınıda attım fakat efonda alt yazı çıkmıyor.Güncellemelere baktım video güncellemeside yok.Cihazı yeni aldım herhangi bir işlemde yapmamıştım,İşin garip yanı telefonu TV ye bağladığımda Yüklediğim video alt yazılı ol k tv de izleyebiliyorum ama telde alt yazı yok acaba ne yapmam gerekiyor

kereman91

Üye
sitede olması gerekiyo video bölmüne bakarsan berki görebilrsin olmadı forum.donanimhaber.com da biri paylaşmıştı yanlş hatırlamıyorsam

moondial

Üye
cihazın sürümünü güncelle.

technoshark

technoshark

Üye
alt yazı uyumlu olduğuna eminmisiniz ?

SilentOne

SilentOne

Üye
ama işin garibi teli televizyona baqladıqnda alt yazı çıkıyor normal telde çıkmıyor ilginç:allalla::allalla::allalla::allalla:

• Beğen
Tepkiler: slant1111

canerer

Üye
    Konu Sahibi
yok neyaptıysam yok güncellemeler kısmında video güncellemesi yok.tv de çıkan alt yazı neden çıkmıyor anlamış değilim sonuçta herikiside srt uzantılı :ah
kereman91 dediğin konuyu şuan bulamadım ama araştırıyorum
herkese teşekkürler

----------Eklendi @ 20:00:20 ---------- Yazıldı @ 19:39:40 ----------

şuan güncellemelere bakıyoru olan güncellemeler nokia temalar:midnight ovi haritalar-ücretsiz ovi mağaza sosyal uyg. günc. 1.0 evet sadece bunlar var güncelleme kısmında

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
:hmmm
tvde altyazı görüyorsan demekki cihazında video güncellemesi kurulu bu konuda sorun yok (güncelleme yüklü olduğundan yeniden aradığında bulmqması normal.)

valla öyle birşey söyledinki insan bi sonuca varamıyor tvde gözüküyor telde gözükmüyor :hmmm
bu konuda bişey diyemicem format at demek çözüm olur ama

canerer

Üye
    Konu Sahibi
bence tele virüs girdi bazı antivirüs teizleme programları kullanıcam olmazsa format atıcam fakat bir sorum olacak tele format nasıl atabilirim format sonrası neleri yüklemem gerekiir

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bence tele virüs girdi bazı antivirüs teizleme programları kullanıcam olmazsa format atıcam fakat bir sorum olacak tele format nasıl atabilirim format sonrası neleri yüklemem gerekiir

ayarlar>telefon>telefon yönetimi>orjinal telefon ayarları>verileri sil ve geri yükle>tamam dersen telefon kapanır ve hard format atar ama ortalamadan önce telefonu yedekle yedekle

----------Eklendi @ 04:15:40 ---------- Yazıldı @ 04:14:20 ----------

ayarlar>telefon>telefon yönetimi>orjinal telefon ayarları>verileri sil ve geri yükle>tamam dersen telefon kapanır ve hard format atar ama ortalamadan önce telefonu yedekle yedekle

yada arama ekranından *#7370# tamam yaparsan da hard format atar

slant1111

slant1111

Üye
çıkmaz sokak bi sorun olms resmen sonuca varamıyorm :hmmm

canerer

Üye
    Konu Sahibi
sorma hocam neyapsam olmuyor artık format şart gibi format attıktan sonra bir önceki sayfada yazdığım linktekileri uygulasam şuan tlefonuda olan tüm uygulamalar tekrar gelir değili. forat atmadan düzelmeyecek gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt