Yani maxicepten öneren olmadımı ? Veya herhangi bir siteden.kimse önermedi ... araştırdım en uygun fiyatta en iyi telefon hanigis diye karşıma black çıktıbu fiyata mükemmel telefon ... eksileri turkcell uygulamalı room ve batarya... arka planda sürekli çalışan uygualmar bunları durduramıyoruzda çalışıp duruyor buda pili yiyip bitiriyor...
Bende lg optimus black kullanıcısı ve şarj mağdurlarından birisiyimnedeni nedir çözemedim birde turkcell rom. Ile cihazın piyasaya sürülmesi ki bu da kötü olmuş henüz güncelleme yapmadim 2.3gingerbrand.a güncelleme yaparsam bu sefer halihazırda ki stabilitesi gider diye korkuyorum
![]()
Ön kamerasınada iyi diyorlar ama bide senden duymak lazım nede olsa telefona sahipsin.. Bende aldım alıcam gibi bişey bu değerlendirmeleri yapmam lazım.. Son olarak oyun ve uygulamalardan bahsedebilirmisin 
turkcell den sıkılanlar için söyliyeyim...şarj sıkıntısından başka problem yok onun dışında bu fiyata süper telefon .. turkcell uygulamaaları sorun değil lg sitesinden yeni yazılımı yükleyin turkcellden eser kalmıyor bugün o işi hallettim... tek sorun şarj... arkaplanda çalışan uygualmar yüzünden kendikendine şarj yiyor alet... belki 2.3 gingerbrand düzeltir.. ne zaman çıkacak bilmyiorum...
arka planda açık unutulan uygulamalar her telefonun şarjını yer. kullanılmayan uygulamaları kapatmak şarj konusunda ciddi tasarruf sağlar. h uygulamaların hepsi kullanılıyorsa o şarj biter yapacak bişey yok. burada optimus black suçlu değil.
şarj sıkıntısı var deniyor ancak arkadaşımda var şu an optimus black kesinlikle bu konuda sıkıntısı yok... biz kullanım klavuzunu okumadan kendi bilgimizle elektronik alet kullanan insanlarız maalesef. mutlaka uygulamalar konusunda bır uyarı vardır. yoksa nasıl %50 enerji tasarruflu iddiasıyla piyasaya sürecekler....
auto kill modu etkin ancak daha 2günü görmeknasır olmadı
wave 2 o kadar konuşuyorum tv video müzik radyo 3gün gidiyor 
iyice araştır ocean258 çünkü herkes çok farklı fiyatlara almış![]()