LG optimus black alanlar buraya !!!

Sponsorlu Bağlantılar

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
LG optimus black alanlar buraya !!!
Merhaba arkadaslar cok uzun süredir telefon arayışlarındayım, optimus black'te karar kıldım ama alanlara birkac sorum olacak.. Neden optimus black ? Kim önerdi ?

caneryendi

caneryendi

Üye
kimse önermedi ... araştırdım en uygun fiyatta en iyi telefon hanigis diye karşıma black çıktı :) bu fiyata mükemmel telefon ... eksileri turkcell uygulamalı room ve batarya... arka planda sürekli çalışan uygualmar bunları durduramıyoruzda çalışıp duruyor buda pili yiyip bitiriyor...

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Bende lg optimus black kullanıcısı ve şarj mağdurlarından birisiyim :) nedeni nedir çözemedim birde turkcell rom. Ile cihazın piyasaya sürülmesi ki bu da kötü olmuş henüz güncelleme yapmadim 2.3gingerbrand.a güncelleme yaparsam bu sefer halihazırda ki stabilitesi gider diye korkuyorum :)

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
kimse önermedi ... araştırdım en uygun fiyatta en iyi telefon hanigis diye karşıma black çıktı :) bu fiyata mükemmel telefon ... eksileri turkcell uygulamalı room ve batarya... arka planda sürekli çalışan uygualmar bunları durduramıyoruzda çalışıp duruyor buda pili yiyip bitiriyor...
Yani maxicepten öneren olmadımı ? Veya herhangi bir siteden.

Bende lg optimus black kullanıcısı ve şarj mağdurlarından birisiyim :) nedeni nedir çözemedim birde turkcell rom. Ile cihazın piyasaya sürülmesi ki bu da kötü olmuş henüz güncelleme yapmadim 2.3gingerbrand.a güncelleme yaparsam bu sefer halihazırda ki stabilitesi gider diye korkuyorum :)

Bir inceleme vdeiosu, yani beğenmediğin özelliklerin videosunu veya resmini çekip gönderebilirmisin ?

caneryendi

caneryendi

Üye
şarj sıkıntısından başka problem yok onun dışında bu fiyata süper telefon .. turkcell uygulamaaları sorun değil lg sitesinden yeni yazılımı yükleyin turkcellden eser kalmıyor bugün o işi hallettim... tek sorun şarj... arkaplanda çalışan uygualmar yüzünden kendikendine şarj yiyor alet... belki 2.3 gingerbrand düzeltir.. ne zaman çıkacak bilmyiorum...

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Hmm anladım hocam, optimus black'in tek olumsuz yönü sarj diyorsun yani.. Peki kullanışı nasıl hızlımı ? ekranı nova display felan bunlardanda bahsedermisin.. Kalınlığı ağırlığı tasarımı nasıl ele geliyomu ? :ehe Ön kamerasınada iyi diyorlar ama bide senden duymak lazım nede olsa telefona sahipsin.. Bende aldım alıcam gibi bişey bu değerlendirmeleri yapmam lazım.. Son olarak oyun ve uygulamalardan bahsedebilirmisin :ehe

technoshark

technoshark

Üye
güncellemeleri haziran aynın sonuna doğru çıkması beklendiğini biliyorum, aynı zamanda tüm yüklü uygulamalar doğal olarak kalkıyor .. :) turkcell den sıkılanlar için söyliyeyim...

Aynı zamanda ben bir video bulup paylaşmıştım.. vatan bilgisayardan tanıtım videos gibi birşeydi.. ön kamerası 2mp görüşmeye felan gerekte yok bence.. sonuç olarak 2mp ;) nova displaya gelince gerçekten farkı görebiliyorsunuz. gözle görülür derecede, aslında şarj konusunda %50 tasarruflu olarak biliyorum ve duydum.. uygulamalar oyunlar felan açık kaldığı için sizin şarj da bir sıkıntı olabilir ;) onları kntrol etmenizi öneririm...

buket2

buket2

Üye
çoğu forum sitesinde en uygun fiyatlı ve en iyi smartphone olarak geçiyor. ılk defa kullanılan nova display teknolojisine sahip ekranı ve menüsünde bulunan google marketi ile en çok sözü geçen telefon. çevremde alıp kullananlar oldu hepsi gayet memnun halinden şikayet edene pek rastlamadım açıkçası.... kısa sürede bende bir tane edineceğim.

technoblue

technoblue

Üye
şarj sıkıntısından başka problem yok onun dışında bu fiyata süper telefon .. turkcell uygulamaaları sorun değil lg sitesinden yeni yazılımı yükleyin turkcellden eser kalmıyor bugün o işi hallettim... tek sorun şarj... arkaplanda çalışan uygualmar yüzünden kendikendine şarj yiyor alet... belki 2.3 gingerbrand düzeltir.. ne zaman çıkacak bilmyiorum...

arka planda açık unutulan uygulamalar her telefonun şarjını yer. kullanılmayan uygulamaları kapatmak şarj konusunda ciddi tasarruf sağlar. h uygulamaların hepsi kullanılıyorsa o şarj biter yapacak bişey yok. burada optimus black suçlu değil.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
arka planda açık unutulan uygulamalar her telefonun şarjını yer. kullanılmayan uygulamaları kapatmak şarj konusunda ciddi tasarruf sağlar. h uygulamaların hepsi kullanılıyorsa o şarj biter yapacak bişey yok. burada optimus black suçlu değil.

Asla planda unutulan uygulama yok hepsini kapatıyorum ancak saniye sürmeden kendiliğinden açıyor telefon:)

arkadaş ekran çok güzel güneş ışığında bariz daha iyi wave 2den ve diğer ekranlardan telefon bayağı hafif ele oturmasinda sıkıntı yok görünüş olarak bana biraz iphone 4u andiriyor .
Video çekebiliriz ancak upload etmek sıkıntı malum cep telefonu ile internet bağlantısı yapıyorum ve bağlantı bayağı yavaş. Ancak foto koymuştum konulardan birisine.

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Google Market'ten ücretsiz olarak Task Killer uygulamaları indirip smartphone'unuzun gereksiz işlemlerle tükenmesini önleyebilirsiniz.:oke:

buket2

buket2

Üye
şarj sıkıntısı var deniyor ancak arkadaşımda var şu an optimus black kesinlikle bu konuda sıkıntısı yok... biz kullanım klavuzunu okumadan kendi bilgimizle elektronik alet kullanan insanlarız maalesef. mutlaka uygulamalar konusunda bır uyarı vardır. yoksa nasıl %50 enerji tasarruflu iddiasıyla piyasaya sürecekler....

Ocean258

Ocean258

Üye
Az kaldı cok yakında alıp aranıza katılacağım :)))

buket2

buket2

Üye
iyice araştır ocean258 çünkü herkes çok farklı fiyatlara almış :)

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
şarj sıkıntısı var deniyor ancak arkadaşımda var şu an optimus black kesinlikle bu konuda sıkıntısı yok... biz kullanım klavuzunu okumadan kendi bilgimizle elektronik alet kullanan insanlarız maalesef. mutlaka uygulamalar konusunda bır uyarı vardır. yoksa nasıl %50 enerji tasarruflu iddiasıyla piyasaya sürecekler....

yapilabilecek herşeyi yapıyoruz şarj suresini uzatmak için 3tane. Task killer kurulu :) auto kill modu etkin ancak daha 2günü görmeknasır olmadı :) wave 2 o kadar konuşuyorum tv video müzik radyo 3gün gidiyor :)

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Nasıl yani, smartphone'ların ortalama satış fiyatı yok mudur?

technoblue

technoblue

Üye
optimus black'ın satış fiyatı 950 tl civarında. fakat bazı teknomarketlerde kampanya ile smartphone'nun fiyatı 850 tl'ye kadar düşmüştü. şu anda devam eden bir kampanya var mı bilemiyorum. araştırmak lazım.

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Hmmm teşekkür ederiz. :oke:

buket2

buket2

Üye
çok ilginç gerçekten şarj konusunda ikisinin arasında bu kadar fark olması :hmmm optimus black'in satış fiyatları mağazalara göre değişebiliyor kampanya vs. yapıyorlar o yüzden iyi araştırmak lazım dedim

Ocean258

Ocean258

Üye
iyice araştır ocean258 çünkü herkes çok farklı fiyatlara almış :)

aynen bende şaşırıyorum ona 800 kusur dıyen war 900 dıyen war ben 999 dan cıktıgını bılıyorum 1000-950 arası bırsey bence ..

Takipçi Satın Al

Üst Alt