Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adroid 2.2.1 (froyo) adabe flash
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muspeh06
Üye
Konu Sahibi
Adroid 2.2.1 (froyo) adabe flash
Selam arkadaşlar lütfen yardım edin trident w-t5 telefon aldım üzerinde Adroid 2.2.1 (froyo) var ama bir türlü buna uygun adobe flash bulamadım
adobe flash 10.1 oluyor dediler ama olmuyor yüklenmiyor versiyon uygun deyil diyor
yardım edin
xinsurer
Üye
Bu android versiyonu ile ilgili değil de cihazın işlemci türü ile ilgili. Bazı cihazlar ne yazık ki desteklemiyor. Flash desteğini video izlemek için istiyorsan skyfire browserı yüklemeni tavsiye ederim, video sorunun ortadan kalkar..
Bu android versiyonu ile ilgili değil de cihazın işlemci türü ile ilgili. Bazı cihazlar ne yazık ki desteklemiyor. Flash desteğini video izlemek için istiyorsan skyfire browserı yüklemeni tavsiye ederim, video sorunun ortadan kalkar..
Selam arkadaşlar lütfen yardım edin trident w-t5 telefon aldım üzerinde Adroid 2.2.1 (froyo) var ama bir türlü buna uygun adobe flash bulamadım
adobe flash 10.1 oluyor dediler ama olmuyor yüklenmiyor versiyon uygun deyil diyor
yardım edin
Dostum ne yaptın sorunu çözebildin mi? seni bekliyorum yüklemeyedim adobe flash ı
muspeh06
Üye
Konu Sahibi
Konuya kendim son nokta koymak istiyorum.. Trident destek böüne adobe flashla ilgili şu cevap geldi.
Flash player 10.3 versiyonuna güncellendiği için 10.1 ve 10.2 versiyonlar telefona yüklenseler bile işlevsel değiller.WT-5 in 10.3 versiyon ile uyumu için çalışıyoruz,çalışmasında bir sorun olmaz ise internet sitemizden güncelleme yayınlanacaktır…
ne oldu skyfire işe yaradı mı mantıken çalışması lazım skyfire html5 destekli flash dosyaları da skyfire sunucularında html5 e dönüştürülere telefona aktarılıyor bu şekilde flash videolar oynatıyor facebooktaki oyunları bir deneyebilir misin açıyor mu diye