haso42
Üye
Menü geçişlerinde oyunlarda internette gezerken kasıyor. Yavaş geçiyor.Oyunda Falan Mı Kasıyor ???
Bende 4GB hafıza kartı var ama markası belli değil.Bende ki c5-03te öyle. Telefon hafızasında 45 mb yer olmasına rağmen menüde dolasırken falan yavaslık gösteriyor.
Şunları bi yap baktın olmuyor gönder garantiye kullandığın bütün uygulamaları hafıza kartına kur. Sonra ev ekranını temel yap, tema efektlerini kapat, orjinalınden başka tema kullanıyorsan hafıza kartına kurulu olsun. Bide ramblow uygulamasını yükle arada bi aç rami temizlesin![]()

Evet pek belli olmasada bi yararını gördüm. Güncel versiyon cıksın belkı hızlanır![]()
c5-03 - 5mp kamera , 5800 3.2mp kamera ya sahip. c5-03 biraz daha arka kapak kısmını biraz daha benim düşünceme göre güzelleştirmişler. 5800 3 tuş ayrı gözükürken diğerinde ise tuşlar birleştirilmiş. gözüme ilişenler bunlar...
şu kamera tuşu +carl zeiss otofocus olsaydı. telefona 50tl fazladan verirdim.
Bi De Kamera Tuşu Koysalardı İşte Daha Güzel Olurdu
V12.0.023 yüklü
Sende Hangi Version Yüklü En Son v12 Var Yüklü Değilse Yükle...
V12.0.023 yüklü

Son Version Yüklüymüş Bende Menü Geçişlerinde ve İnternette Kasmıyor, Oyunlarda Da O Kadar Kasmıyor Seninkinin Sorunu Neymiş Anlamadım![]()
![]()
![]()
Gardaş şimdi pc ne ovi suite yi yüklicen sonra telefonu bağlayıp yazılım güncelle diyecem cayır cayır giriyor. sonra önemli belgelerini yedekleyip bu numarayı yaz*#7370# arama tuşuna bas telefon format atıcak kendi kendine sonra yeni almıs gibi kullan..bende c5 03 aldım arkadaşımla aynı zaman aldık o 5800 aldı onunkini inceledim hız bakımından farkegilir bi fark yok hatta c5 daha iyi birde yeni yazılım güncelledim süper hızlı oldu