Ovi Mesaj Göndermesi Paralı Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Mesaj Göndermesi Paralı Mı?
Arkadaşlar bunu siz bilirsiniz diye size soruyorum, sorum şu ovi den bilgisayardan cep telefonuna mesaj şeklinde ücretsiz oyun-program göndermesi paralı mı ? yani mesaj ücreti alıyormu?

Çok önemlidir, birçok arkadaş daha soruyor bunu.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
hayır ücretsiz.

• Beğen
Tepkiler: fatih54102
'Patron

'Patron

Üye
Ücretsiz Kardeş. Yolla Gelsın

• Beğen
fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim hızır gibisiniz konuyu açtıktan 50 saniye sonra cevapladınız teşekkürler, ancak bu konu hakkında bilgisi olan herkesten cevapları bekliyorum...

'Patron

'Patron

Üye
Çok teşekkür ederim hızır gibisiniz konuyu açtıktan 50 saniye sonra cevapladınız teşekkürler, ancak bu konu hakkında bilgisi olan herkesten cevapları bekliyorum...
Neden? Ücretsiz işte. İnanmıyormusun

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ücretsiz kardeş inanmadın galiba bize :D

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Hadi bende ücretsiz diyimde inan artık:evet:

pelın_

ücretsız dıye bılıyorum ama :)

SilentOne

SilentOne

Üye
free money= ücretsiz yani belleşş

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyenin en iyi mobil forumunun bilinçli üyelerine neden inanmayımki? başka nereden öğrenecem? :evet::evet::evet:

Del Rey

Del Rey

Üye
Ücretsiz. Ama yalnızca bağlantı gönderir. Yine internete girip de indirmen lazım.

• Beğen
fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Ücretsiz. Ama yalnızca bağlantı gönderir. Yine internete girip de indirmen lazım.
En açıklayıcı bu oldu teşekkürler, bende burdan sana bi ipucu söyleyeyim ovi bilgisayardan gir orda arkadaşına gönder var sonra yukarıdaki linkte yazı olan yeri sil download yaz bilgisayarına insin.

kurduğun cümleler birbiriyle çelişiyor yemin ediyorum. :D
Nasıl yani türkçen bukadar mı kıt, 2. cümlenin anlamı: sizden öğrenmeyipte nereden öğrenecem anlamındadır. :bigstar::bigstar::bigstar:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
kardeş o bilinen bişeydi üstteki linki download yapmak :)

Del Rey

Del Rey

Üye
En açıklayıcı bu oldu teşekkürler, bende burdan sana bi ipucu söyleyeyim ovi bilgisayardan gir orda arkadaşına gönder var sonra yukarıdaki linkte yazı olan yeri sil download yaz bilgisayarına insin.

Nasıl yani türkçen bukadar mı kıt, 2. cümlenin anlamı: sizden öğrenmeyipte nereden öğrenecem anlamındadır. :bigstar::bigstar::bigstar:

Arkadaşına gönderi yapmana gerek yok onda :) Yalnızca /content=42325341 gibi rakamlardan sonra /download yazman yeterli oluyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt