Maxicep'in Koçları Bi Bakın Hele

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep'in Koçları Bi Bakın Hele
Şimdi hacılar.Bildiğiniz üzere C5-03 Kullanıyorum. Şuan 2gb lik orj hafıza kartında 18 mb boş yer var. Össden sonra(25 Mayıs) Tele Soft Format Atmayı Düşünüyorum.Hafıza kartınada tabi.
Şimdi ilk aldığımda Telefonda 500 mb yer vardı. 1.5gb yi haritalar kaplıyor.(Oha) sırf bu yüzden 4gblik hafıza kartı almaya karar vermiştim. Sizdede mi böyle? Bunun nedeni tüm dünyanın harıtası yuklu sanırım. Bana sadece Türkiye yeter.Geçen harita güncellemesınde Türkiye için 90mb yazıyordu.Formattan sonra sadece Türkiye yi yüklemek istiyorum.Böyle bir imkan varmı.Boyutu ne kadardır?
2.si formattan sonra hellox yada just hack it ile hacklıycem. hangısını onerırsınız.
3.sü bide bu rompatcher falan bişeyler var onu yukluyolar falan. Nedir o bende yukleyım neişe yarar.?
4.sü bilmediğim bazı uygulamalar var.By_Gablin ve Taklaa falan yüklemişlerdi ne olduğunu hatırlamıyorum onlardan işe yararlar söylermısınız.
Sürç-i Lisan Ettiysek Affola.

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi ve Tuba.Erva

SilentOne

SilentOne

Üye
malesef tüm dünyayı yüklüyor sonra istediqin ülkenin detaylı haritasını indiriyon sadece

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
1. Telefondan Haritalara Girip Güncelle Dersen Ordan Türkiyeyi Seçersen Onu Yükler En Son Baktığımda 60 Mbdı. Ama İndirmek İçin Wifi Gerekiyor. Diğer Bir Yol İse Ovi Suite iLe De İndirebilirsin.

2. Taklaa Helloox iLe Hacklemiş Ama Bende Olmadı Yani Moving İnstallserver Bölümünde Kalıyordu. Ben Just Hack It iLe Hackledim.

3. Rompatcher iLe İnstallserveri Aktif Ediyorsun Böylece Unsigned Uygulamaları Yükleyebiliyorsun. Diğeri ise Open4All Yi Aktif Edip Hacklemeden Önce Ulaşamadığın Yerlere Ulaşabilirsin. Örnek; C De ki Private Klasörü

4. Hangi Uygulamalar ??? :allalla:

SilentOne

SilentOne

Üye
maşallah benim yazcaklarımı yazmıssın

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
1. Telefondan Haritalara Girip Güncelle Dersen Ordan Türkiyeyi Seçersen Onu Yükler En Son Baktığımda 60 Mbdı. Ama İndirmek İçin Wifi Gerekiyor. Diğer Bir Yol İse Ovi Suite iLe De İndirebilirsin.

4. Hangi Uygulamalar ??? :allalla:

Sende demı 1.5gb yanı? sadece Türkiye yi yukleyemeyız olemı. yine gittimi 1.5gb ..?

hangi uygulamalar. ya hatırlamıyorumkı siz bazen konusurken telefona + katan programlardan bahsedıyosununz. şimdi ne olduğunu hatırlayamadım. neyse bu pek onemlı değil zaten önemlı olan harıtalar.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
maşallah benim yazcaklarımı yazmıssın

Tabii :D

----------Eklendi @ 13:06:17 ---------- Yazıldı @ 12:50:38 ----------

Sende demı 1.5gb yanı? sadece Türkiye yi yukleyemeyız olemı. yine gittimi 1.5gb ..?

hangi uygulamalar. ya hatırlamıyorumkı siz bazen konusurken telefona + katan programlardan bahsedıyosununz. şimdi ne olduğunu hatırlayamadım. neyse bu pek onemlı değil zaten önemlı olan harıtalar.

Ben Harita Falan İndirmedim Zaten Haritaları Açınca Konumumu Bulmaya Çalışınca Haritaları Yüklüyor Hafıza Kartına 10 MB Falan Oldu cities Klasörü. Yükleyince Ne Oluyor Onu Da Anlamış Değilim. Hızlı Mı Oluyor Pek Sanmıyorum İlk Aldığımda Denedim O Zamanda Şimdiki Gibi Aynıydı...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
1-formattan sonra sadece türkiye haritasını yükleyebilirsin herhalde.forumumuzda haritalar olması lazım(ben nadir abinin konusundan indirmiştim.)zaten teli hackledikten sonra bununla ugraşmana gerek kalmaz.ndrive veya garmin tavsiye ederim.
2-helloox u dene,eger olmazsa just hackit ile dene.helloox hack konusunda daha başarılıdır.
3-rompatcher sadece hackli cihazlara yüklenir.sistem dosyalarına erişimi açma,ev ekranı ekleme,tema efekti ekleme,modlar ekleme,kamera sesini kapatma gibi amaçlar için kullanılır.
4-bu beni ilgilendirmiyor :D:ehe

ahmetc503

telefonun orjınal hafıza kartının yarısından çoğunu haritalar kaplıyor:off: kendim yeni hafıza kartı alıp haritaları oraya kopyalayabilirmiyim:allalla::allalla::allalla::allalla:

fatih54102

fatih54102

Üye
telefonun orjınal hafıza kartının yarısından çoğunu haritalar kaplıyor:off: kendim yeni hafıza kartı alıp haritaları oraya kopyalayabilirmiyim:allalla::allalla::allalla::allalla:
Haritaları oraya kopyalayabilirsin ancak sonradan ovi haritaların ayarlarında hafizayı kopyaladığın yeri seçecen.

Del Rey

Del Rey

Üye
1 - Vodafone Cepnet ile indirmeye gerek yok. :yuru
2 - Ben HelloOX2.10 ile yükleidm ama herkesde olmuyormuş. Olmuyoa JHI ile yükle.
3 - RomPatcher ana malzeme zaten. Hackledikten sonra herşey gelmiyor. RomPatcher'ı açıp patchlerin kefini ancak hacklerle alabiliyorsunç Öyle diyim.
4 - :hmmm AnimenuPlus olabilir mi?

PureFood

PureFood

Üye
Haritaları kullanmıyorsan sil hacı. Ben sildim dosya yöneticisinden klasörünü 656 MB yer açıldı valla kartta koç.

pendikli_ugur

pendikli_ugur

Üye
bnde de c503 var orjinal hafıza kartını kullanmıyorum kendi hafıza kartımı kullnaıyorum 2 Gb haritalar gerktignde değiştiriyorum (ztn o kdr ihtiyacn olmuyor :trip:) en iyisi böle yapamk o kadar uğraşmaya gerk yok :yuru

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Haritaları kullanmıyorsan sil hacı. Ben sildim dosya yöneticisinden klasörünü 656 MB yer açıldı valla kartta koç.
Kullanıyorum.

1 - Vodafone Cepnet ile indirmeye gerek yok. :yuru
2 - Ben HelloOX2.10 ile yükleidm ama herkesde olmuyormuş. Olmuyoa JHI ile yükle.
3 - RomPatcher ana malzeme zaten. Hackledikten sonra herşey gelmiyor. RomPatcher'ı açıp patchlerin kefini ancak hacklerle alabiliyorsunç Öyle diyim.
4 - :hmmm AnimenuPlus olabilir mi?

Bende var cepnet de.İndirmeye gerek yok derken ne demek istediğini anlamadım şuan.(gece2.45) :D açabilirmisin.

AnimenuPlus.İşte ne olduğunu bilmiyorum ne işe yarıyor onun gibi uygulamalar :)

Del Rey

Del Rey

Üye

Kullanıyorum.

Bende var cepnet de.İndirmeye gerek yok derken ne demek istediğini anlamadım şuan.(gece2.45) :D açabilirmisin.

AnimenuPlus.İşte ne olduğunu bilmiyorum ne işe yarıyor onun gibi uygulamalar :)

Yani insanlar çevrimdışı harita yüklüyor, internete hep girebildiğim için ben yüklemiyorum. Sorun da olmuyor. 8 GB Hafıza kartını kullanıyorum müzik ve uygulamalar için; o yanında verilen 2 GB'yı ise arada sırada dizi izlerken takıyorum. Dizileri oraya atıyorum. Glee veya Doctor Who gibi :)

Animenup. telefon efektlerini değiştirir.

PureFood

PureFood

Üye
Yani insanlar çevrimdışı harita yüklüyor, internete hep girebildiğim için ben yüklemiyorum. Sorun da olmuyor. 8 GB Hafıza kartını kullanıyorum müzik ve uygulamalar için; o yanında verilen 2 GB'yı ise arada sırada dizi izlerken takıyorum. Dizileri oraya atıyorum. Glee veya Doctor Who gibi :)

İyi düşünmüşsün, artık telefonlarda en az 8 GB şart. Hatta 16 GB ya baksana Maps bile nerdeyse 1 GB kapatıyor...

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi

Yani sonuç olarak formattan sonra yine 1,5gb gidecek..:angry:

Artık 8gb almak şart oldu..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Harita yüklemeyin nolcak ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt