Abi diğer avatarda beklediğimden farklı bir yorum geldi
Bu avatarımı yorumlar mısın![]()
Abi diğer avatarda beklediğimden farklı bir yorum geldi
Bu avatarımı yorumlar mısın![]()
Bir tahlil de ben alayım abi.![]()
evet kimin kırdınBu aralar kızgın değilim , aksine çok neşeliyimArada bir geliyorlar bana
Son zamanlarda kimin kalbini kırdım acaba
Teşekkürler abi![]()

Abi Bende Alayım mı![]()
abi ya uyku sorunum var..Necmati
konuya hoşgeldin necmi...
sıradışı tavırların var... farklı yaklaşımlar...
örnek alınacak davranışlar galiba ilk senden çıkıyor
büyüklerine saygıda kusur etmiyorsun...
reklam yeteneğin yüksek...
tanıtım ve ifade sanatında kabiyetlisin..
düzen ve tertibe dikkat ediyorsun...
kişiliğindeki sıkıntılar... tahminen söyleyeyim... aşırı bir titizlik alışkanlığın var galiba...
etrafına karşı samimi bağları çabuk kurabildiğin gibi kuru havadan nem kapma huylarında olabilir.
şüpheci yaklaşımlarında söz konusu gibi
şekil hassasiyetin yüksek gibi görünüyor.
eğr ki bu ölçülerdeysen
peki bunun zararları nelerdir. devamlı huzursuzluk, hafif uyku sonucu uyku düzeninin bozulması
kabızlık, bazı sindirim zorlukları ve bağsur.
bunun tedavisi ise psikolojik destekle beraber gastroloji...
tabii ki bunlar tahminidir eğer ki yukarıdaki ölçülerde değilsen pek sorun yok...
bunlar sende bilgi olarak kalsın...
beğenilmemek ne hikmetse seni tedirgin mi ediyor?
yoksa kalp kırmaktan korkuyor musun?
bir davranışı yapmadan önce kendini karşıdakinin yerine koy...
o davranış karşısında sana olan düşüncesini bu şekilde anlayabilirsin...
örnek aldığın sevdiğin bir insan var. buna dikkat et. o doğruysa o ölçüde örnek al...
unutma ki herkesin olumsuz yanları da vardır, bunları da göz önünde bulundur.
örnek almayı bırak demiyorum. demek istediğim kopyalama yapma, kendi ölçülerine uydur.
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler.

abi ya uyku sorunum var..
evet yine derleyi toparladın beni Eline Koluna Klavyene Sağlık![]()
Pelin_
Konuya hoş geldin bacım…
Kafandaki doğrularla yanlışlar sanki yer değiştirmiş.
Kötü bildiklerin iyi, iyi bildiklerini kötü mü görmeye başladın ne?
Bir çok kez bir çok kişiye söylediğim
Olaylar ya da kişiler yüzde yüz iyi yada yüzde yüz kötü değildir.
İyi yönleri vardır kötü yönleri vardır.
Bunları hep beraber değerlendirip ona göre sonuç almak lazımdır.
Ama bu aralar sonuç almak için uğraşma artık ne yaşadıysan çok fevri yaklaşımların var…
Bu ruh haliyle doğru kararlar alamazsın…
Ama en güzeli affetmektir, her zaman için…
Bir de artık genç kız çağından çıkıp yetişkin kadın çağına giriyorsun ki artık olgun tavırlı role girmek düşüncesi seni biraz bunaltıyor… Merak etme, herkes gençliğinin büyük modelidir, fazlası ya da eksiği değil. Sen gene sosyal kurallar çerçevesinde kendin olduğun takdir de olman gereken olgunluğu yakalarsın, hem de hiç uğraşmadan kendi kendine olu verir.
Kolye zincir tarzı süs eşyaları genellikle aşkı ifade eder. Bu yoldan bakarsak sadece bir kere aşık olduğun belli üstelik evliliğe doğru giden ciddi bir ilişki ALLAH mesut etsin. Ancak bu aşkın sana kazandırdığı en güzel olay, pasbal bir kız halinden çıkarıp seni daha derli toplu yaşama alışkanlığı hatta kendine bakma alışkanlığı kazandırmış.
Ben avatarınızın yalancısıyım
Hayırlı maxicepler
ablacığım sen harbi bunalmışsın bu kadar ısrar ettiğine göre...
karşındaki için bir şey diyemem ama senden kaynaklanan sıkıntıları 3 aşamada çözebilirsin..
1. aşama : kendi kusurunu, hatalarını büyük, karşındakinin kusurunu, hatasını küçük gör... bu sana anlayış kazandırır.
2. aşama : sana yapılan kötülüğü unut, başkasına yaptığın iyiliği unut... bu seni daha mütevazı yapar.
3. aşama : devamlı abdestli bulunmaya çalış. hatta özellikle yemeğini bir ibadet gibi abdestli ye. manevi gücünü artırır. daha sabırlı ve hoşgörülü olduğunu görürsün, bu şekilde sıkıntıları daha kolay çözersin
tabii ki bunlarda sihirli değnek gibi bir anda düzeltmez. en az iki haftada değişimi görürsün..
gerisi sana kalmış...
büyük insanlar bunları uygulamıştır...

ChavRash
konuya hoşgeldin hasan.
istemediği kızla evlndirilen biri gibi duruyorsun... annen senin beğendiklerini mi tercih etmiyor yoksa?
bundan dolayı iletişim biraz gergin mi geçiyor?
çok çalıştığın bir amacına ulaşamamış gibi de bir görüntü var... bu yüzeysel bir yorum...
gençlik dönemini bitirip olgun bir insan halini almışsın artık. diploma etkisi galiba...
bir de bitmiş öğrenciliğimde hisettiğim bir duruma girmişsin
o ise: öğrenmenin ne kadar tatlı olduğudur. öğretmenlerimi yeterince ciddiye almayıp
kıymetlerini bilmediğimin pişmanlığını yaşamıştım...
işin yoksa kendi başına öğren artık...
zamanında pişman olduğun işlerden çekinirr olmuşsun.
iyi de kendini bu kadar sınırlamanı da pek doğru bulmam
çünkü artık hata yapmaktan da korkar olmuşsun
hata yapmayan adam hiçbirşey yapmayan adamdır.
"bundan sonra ne yapacağım?" gibi bir halin var...
aslında ne yapacağını da biliyorsun ama gene bir belirsiz durumun var...
bu ise olsa olsa "askerlik ne olacak?" sorusunun kafanın içinde çalkalanmasıdır.
merak etme hiç acımayacak.
artık bu kadar yeter dediğin mevzu... "insanların derdini dinledim dinledim bir hayrını görmedim"
mevzusudur. kardeş yetmez.
bak ben bu yaşımda hala sizi dinlemeye devam ediyorum... bu ilahi bir görevdir hem de yazılı olmayan
neden bu kadar abartılı söyledim
çünkü her canlı neslinin çoğalması genetik bilginin aktarılmasıyla yani bir çeşit "dinleme" yoluyla aktarılmaktadır.
bu ilahi bir faaliyettir. yani "var olma derdi" olan bir canlının bu sıkıntısı dinlenilmiş, derdine çözüm anlatılmış...
ve malum safhalarla hayatını sürdürebilen bir canlı "var olabilmiştir". bunu "anlatmak" şeklinde tarif ettiğim faaliyetin mesuliyeti her canlının sorumluluğudur.
yani kendinden sonra da nesilin devam etmesini sağlamak.
bura da bir paralellik kuruyorum.
sende "derdi" olanı dinle, sorunun cevabını "anlat"/"bilgiyi aktar" sıkıntısını giidermeye yardımcı ol...
canlı nesli bilgiyi aktarmaz ise nesil o canlıya ait bir nesil olmaya devam edebilir mi... görüntü olarak o canlıdır ama ...
sen de bilgiyi aktararak genetik aktarım gibi "bilgi" aktarımını da elinden geldiğince yapmalısın
seni sıkan bu durumun aslında ne büyük bir şeref olduğunu şimdi anladın mı?
o yüzden derdi olanı dinlemeye devam edip cevap bulmaya çalışacağız.
bilmem anlatabiliyor muyum?
ben avatarınızın yalancısıyım
hayırlı maxicepler.
Avatarımı değil gözlerimi okumuşsun abi, sağ olasın.
Annem sorun yaşayacağım en son insan, bir sorunum yok anamla çok şükür. Ama muhabbet gergin evet. Hayırlısı bakalım, az kaldı.
yenisi hakkında yorum alabilir miyim?![]()
Pondusss
şu an müsait değilim kayıt ettim zamanı gelince yorumlanacak...
anlayışınız için teşekkür ederim