içkide yaş sınırı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
içkide yaş sınırı
yav benim bildiğim erkekler askrden sorna falan başalr yani belkide hiç başlamaz bu gün sınıfımdaki bi kız bana ben bira içiyom ne varki sen hiç içmedinmi dedi yaş 14 töbe bismillah it kopuk olsa içerde kız ya bide yazın baş örtülü geziyo öyleden sorna içmişte gelmiş leş gibi kokuyo bide erkek var oda habire içiyodu dün bayılmış kalmış karakola götürmüşler babası gelmiş yakalamış allah yardım cısı olsun inşallah komalık olmaz :d:yav ben sütmüyüm yoksa çogu kişi içtim dedide babası bile içittirmiş kıza yani benim babamda içiyor ama bana hayatta vermez yani bende istemem ama sizce nasıl bişeybu

Burak

Üye
kardeş sakın bulaşma içkiye falan. Bak azcık dine inanıyorsan bunu dikkate al kulagına kupe olsun.

Kur'an > Sure Mâide> Ayet 90
Ey iman edenler! Şarap, kumar,
dikili taşlar (putlar), fal ve şans
okları birer şeytan işi pisliktir;
bunlardan uzak durun ki
kurtuluşaeresiniz.

Kardes bıra ıckı degıl falan deme hepsı aynı sınıfa gırer.
Sakın baslamaa !

• Beğen
Tepkiler: ALPARS™
ultrayer6

ultrayer6

Üye
içki tüm kötülüklerin anasıdır kardeş, tüm yeşilay kızılay kurumları boşuna mı bağırıyor sence?

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Cennette anaların ayakları altındadır :ehe:ehe Şaka biyana,1 yudum alkolde haram 1 fıçı alkolde haram,beyni uyuşturan ( sinir hapları vs.değil ) herşey haram:oke: asla ve asla başlama.varsın süt desinler,yararını gelecekte görürsün
içki tüm kötülüklerin anasıdır kardeş, tüm yeşilay kızılay kurumları boşuna mı bağırıyor sence?

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
    Konu Sahibi
hayatta bşlamama ben ben inegimn zaten inekler kötü alışkanlıkları sevmez I am mömö inek

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Kendini öyle görüyorsan eğer böyle bi konu açıpda içki içmediğn için üzgünmüşün gibi davranmazdın bence :hmmm
hayatta bşlamama ben ben inegimn zaten inekler kötü alışkanlıkları sevmez I am mömö inek

uribaju

uribaju

Üye
özentilikten başka birşey değil.

• Beğen
Tepkiler: LuckyDALT0N
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ben ayda yılda bir içerim.Allah aslında beni hep sınıyor böyle şeylerle.Tabi benim yasadıgım hayatta bunlara yakınlastırıyor beni.Ne acayip değilmi Allah'a dua edip dermanı ondan beklemek varken alkolden medet umuyoruz.Ama sana sunu söyleyim hicbir zaman içme.Ne sigaran olsun nede baska seyler.Hani derler ya moralim bozuk ondan sigara içiyorum ve ya alkol.Ama sigara ve alkol herzaman insanı daha da mutsuz eder emin ol bundan.

• Beğen
Tepkiler: LuckyDALT0N

Burak

Üye
ben ayda yılda bir içerim.Allah aslında beni hep sınıyor böyle şeylerle.Tabi benim yasadıgım hayatta bunlara yakınlastırıyor beni.Ne acayip değilmi Allah'a dua edip dermanı ondan beklemek varken alkolden medet umuyoruz.Ama sana sunu söyleyim hicbir zaman içme.Ne sigaran olsun nede baska seyler.Hani derler ya moralim bozuk ondan sigara içiyorum ve ya alkol.Ama sigara ve alkol herzaman insanı daha da mutsuz eder emin ol bundan.

bravo super yorum ali. :oke:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ama cidden varya sigara ve daha baska seyler içtiğim zaman ne ailemle ne dogru düzgün arkadaslarımla zaman geçiriyordum.Bıraktıktan sonra mutluluğu hissedebiliyorum gerçekten.

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Sigarayı 6 senedir kullanıyorm bulunduğum ortamlarla ( aile hariç ) pek sorun çıkarmadı ama sağlık yönünden gerçekten berbat

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bizimki farklı sigara.Ama en azından ağzıma sürmüyorum bile simdi.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
kardeş sakın bulaşma içkiye falan. Bak azcık dine inanıyorsan bunu dikkate al kulagına kupe olsun.

Kur'an > Sure Mâide> Ayet 90
Ey iman edenler! Şarap, kumar,
dikili taşlar (putlar), fal ve şans
okları birer şeytan işi pisliktir;
bunlardan uzak durun ki
kurtuluşaeresiniz.

Kardes bıra ıckı degıl falan deme hepsı aynı sınıfa gırer.
Sakın baslamaa !

:oke::oke:

odnmez

Üye
ya bırak kardeş ya kendine acımıyorsan bari anana babana acı öbür dünyada nasıl evlat yetşdirdin diye hesap verecekler :oke:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
benimde babam arada içiyor tadayımmı diye sorunca hayır sen daha küçüksün diyor.bende 14 yaşındayım 2 yaş küçüklerimden tadanlar var mesela

enginzz

enginzz

Üye
sigara hayatım boyunca ıcmedım ama alkol kullanıyorum arasıra içmeyince de olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...