Samsung Wave 1 S8500 (garanti 26 mayıs)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

silentmoon

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave 1 S8500 (garanti 26 mayıs)
evt arkadaşlar cihazımı satmak istiyorum bilgisayar aldıgım için borçlandım. aslında cihazdan çok memnumum iphonelere taş cıkarır. ciddi alıcılar konuşalm buraya msn adreslerinizi bırakırsanız sevivirim kutusu garantisi herşeyi duruyo.

fiyat olarak 650 tl düşünüyorum eger ciddi alıcıysanız indirim yaparım..

msnlerinizi bırakın ben sizleri eklerim.

şimdiden teşekkürler..

ssercan

Üye
750 Tl ? Uçmuşsun kardeşim.600 satılmıyor şuan.
Yinede kolay gelsin.

silentmoon

Üye
    Konu Sahibi
:D sizde haklısınız

farukozer4444

farukozer4444

Üye
wave 2 nerdeyse o kadar ya :)

nokio_6233

nokio_6233

Üye
bu cihaz en fazla 450-500 tl eder? çünkü bende de vardı 550 liraya güç bela sattımdı? wave2 çıktıktan sonra wave1'in pek bir değeri kalmadı

silentmoon

Üye
    Konu Sahibi
wave 2 mi daha şık wave 1 mi ? wave 1 neden satışını durdurdular dersin? fiyatı yüksek söyledigime bakmayın indirim yapıcam telefon 0 :S

nokio_6233

nokio_6233

Üye
görüntü vede özellik bakımından wave2 daha iyi wave1'de ki hataları wave2'de düzeltmişler? hem ekranı daha büyük wave1'den?+ sıfırı zaten 650 lira civarında?

ssercan

Üye
Bilip bilmeden konuşma kardeşim.Göründü daha iyiymiş.SAMOLED ekran var Wave 1'de. Özellik bakımından demişsin özellik zaten aynı işletim sistemi Wave 1'de bada 1.0,Wave 2'de bada 1.2 ama zaten güncelleme ile Wave 1'de Bada 1.2 oluyor.
Wave 2'yi 1 den ayıran tek özellik Ekran(Büyük ve Samoled değil).
Wave 1 her türlü iyi.Ekran büyük isteyen Wave 2 tercih eder.

nokio_6233

nokio_6233

Üye
bu tercih meselesi seni ilgilendirirmi? ilgilendirmez? ben daha önce wave1 kullandım bana cihazın nasıl bişey olduğu konusunda bilgiçlik taslama :off:

ssercan

Üye
Geç bunları geç.Daha önce kullanmışmış. Belli kullandığın özellik ve ekran da Wave 2 daha iyi deyişinden belli.Uza hadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt