'Kayıp' Lebron aranıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
'Kayıp' Lebron aranıyor...
Miami Heat'in süper yıldızı Lebron James, final serisinin başlamasıyla birlikte, ortalıktan kayboldu. Özellikle son çeyreklerde sorumluluk almaktan kaçınan James, 5. maçın da son çeyreğini 2 sayıyla tamamladı. Heat antrenörü Erik Spoelstra ve takım arkadaşları; "Olmak ya da olmamak" anlamını taşıyan 6. maç öncesi, James'i cesaretlendirmeye çalışıyor...
Lebron James, bu sezon play-offlarda, Boston Celtics ve Chicago Bulls karşısında, özellikle dış atışlarda çok etkili olmuş; bazıları mucize sayılabilecek 3 sayılık basketlerle rakiplerini yıkmıştı. Dallas Mavericks karşısında, final serisinin ilk maçında da etkili görünen James, ardından oynanan 4 maçta ise kayıplarda... Heat'in, Dwyane Wade ile birlikte en büyük hücum kozu olan James, Dallas'a kaybedilen son maçta 17 sayı - 10 ribaund ve 10 asistle triple-double yapsa da, son çeyrekte yine ortadan kayboldu. Dallas'a galibiyeti getiren kritik bölümde, tüm sorumluluğu yine Dwyane Wade'e bırakan James, 4'te 1 şut isabet oranıyla 2 sayıda kaldı. Çok kritik bir hücum faul yaptı; dahası savunmakla sorumlu olduğu Jason Terry'nin maçı koparan 8 sayısına engel olamadı. Yine Dallas'ın galibiyetiyle sonuçlanan bir önceki maçta, son periyotta sadece 1 şut kullanıp sayı kaydedemeyen Lebron'un, seri genelinde 4. çeyreklerde sadece 11 sayısı bulunuyor. Maç sonrası üzerinde baskı hissedip hissetmediği sorulan James; "Hayır sanmıyorum. Buna inanmıyorum. Baskı altında olmadığımı biliyorum" dedi.
Antrenör Erik Spoelstra ve takım arkadaşları da, James'in serinin 6. maçında toparlanacağına inandıklarını ifade ettiler. Büyük önem taşıyan 5. maç öncesi; twitter hesabında; "Şimdi ya da hiçbir zaman" ifadesini kullanan James'in, serinin 6. maçında nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.

yazık olmasın ama Dallas alsın. Bu kadar kötü de beklemiyordum. Benim kardeş ve arkadaşlar Miami'li ve çok üzülüyorlar.:ehe Tabi bende ama onlar kadar değil. Seneye tekrar denesinler. :naughty:

• Beğen
Tepkiler: M.VASFİ

Atakan

Atakan

Üye
Ulen Lebron :ehe Kobe ve Lebron farkı burda ortaya çıkıyor. Daha Kobe'yle kıyaslanmak için çok şey yapman lazım Lebron'cum :d:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Ulen Lebron :ehe Kobe ve Lebron farkı burda ortaya çıkıyor. Daha Kobe'yle kıyaslanmak için çok şey yapman lazım Lebron'cum :d:

evet, hemen salıverdi. bakalım yarın ne yapacak? :allalla:

Atakan

Atakan

Üye

Üst Alt