Nokia T7 Sızdırıldı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Nokia T7 Sızdırıldı !
Son dönemlerde yaşadığı başarılarla değil de, kötü günleriyle sıkça gündemde olan Nokia firmasının T7 isimli modeli bugün meraklılara göz kırptı. Cihaz ile ilgili teknik özellikler ve cihaza ait olduğu düşünülen resimler Çin kökenli siteler tarafından kamuoyuna sunulurken, cihaz daha önce kullanıma sunulan ve firmanın büyük umutlar bağladığı Nokia N8 ile E7 isimli modellerinin tasarımlarını temel alarak oluşturulmuş.
İşte Nokia’nın geliştirdiği T7 isimli modele ait teknik özellikler;
• Symbian^3 isimli mobil işletim sistemi ( Anna ),
• 700 MHz frekans hızında görev üstlenen ARM 11 işlemcisi,
• İşlemciye entegre olarak gelen Open GL 2.0 destekli grafik ünitesi,
• Çift LED flaş desteği içeren 8.0 Megapiksel çözünürlüğündeki kamera,
• Cihazın ön yüzünü konumlandırılan VGA çözünürlüğündeki kamera,
• MicroSD kart yuvasıyla birlikte arttırılabilir hafıza desteği,
• 3G bağlantısıyla süper hızlı internet,
• Wi-Fi bağlantısıyla kablosuz ağlara erişim olanağı,
• Bluetooth v2.1 bağlantısıyla birlikte kablosuz veri aktarımı,
Cihazın en geç önümüzdeki ay içerisinde tanıtılması beklenilirken, ne zaman satışa sunulacağı ve fiyat etiketinin ne olacağı henüz bilinmiyor.

Kaynak: Maxicep

Ne Düşünüyorsunuz Arkadaşlar ? Bu Sefer Kesin Gibi Bu Model. Ben Yazıklar Olsun Demekten Başka Birşey Demiyorum. Her ay Yeni Bir Telefon Çıkartıyorlar :S

Uruloki

Uruloki

Üye
büyük ihtimal sadece çin pazarına çıkıcak olan bir model bu uzun zamandır vardı konuşuluyordu fakat fcc de başvurulunca(ki resim yok) nerdeyse kesinleşti fakat özellikleri flan tam olarak belli değil

ultrayer6

ultrayer6

Üye
bluetooth 2,
700 mhz işlemci

bu ne ya yeni model için?

OzGuRKnowN

Üye

T7 dedikleri telefonun arka yüzü internette araştırın göreceksiniz. Bana göre Fake. Yada Çin Malı bir Telefon T7 Cihaz adı cihazın arkasına bak N Series yazıyor :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye

T7 dedikleri telefonun arka yüzü internette araştırın göreceksiniz. Bana göre Fake. Yada Çin Malı bir Telefon T7 Cihaz adı cihazın arkasına bak N Series yazıyor :D

abi bırak yaa önündeki n8 yazısını t7 yapıp bire bir tasarımını kopyalamışlar belli zaten.

Uruloki

Uruloki

Üye
zaten cihaz bumu belli değil arkadaşlar ama başvuruldu fcc ye

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Rich4arD

Rich4arD

Üye
Çin malı telefonlarından nefret ediyorum :d:

nonamex

Üye
Ölü bir işletim sistemini kullanmakta niye bu kadar inat ediyor Nokia merak ediyorum.

uribaju

uribaju

Üye
bu haberin doğruluk payı %10 diye düşünüyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Anußis
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bluetooth 2 ye mi geri dönüyo nokia saçmalık olur :D yalandır ya

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia artık symbianı bırakmalı yıllardan beri beceremiyolar

ultrayer6

ultrayer6

Üye
nokia artık symbianı bırakmalı yıllardan beri beceremiyolar

Özellikle senin mesajlarını takip ediyorum, her konuda alakalı alakasız symbian'ı kötülüyorsun.

arkadaşım symbian'ın beceremediği tek şey flash player. başka android yapıyo symbian yapamıyo diyebileceğin bişey var mı?

pRime.

pRime.

Üye
Bariz çin malı. Ekrandan belli oluyor.

_ardaa

_ardaa

Üye
Özellikle senin mesajlarını takip ediyorum, her konuda alakalı alakasız symbian'ı kötülüyorsun.

arkadaşım symbian'ın beceremediği tek şey flash player. başka android yapıyo symbian yapamıyo diyebileceğin bişey var mı?

Anna ile flash konusunda epey bir gelişme var, pr1.2 ile sorun çıkaran flash siteler anna ile sorunsuz çalışıyor.

bu arada ben T7 yada W7 olarak bir telefon çıkaracak diye biliyordum ve sistemi symbian değil wp7 olacaktı aylar öncesinden vardı bu haber.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu haber sahte olsaydı maxicep portalında yayımlanmazdı. Veeilen görüntü ise öylesine photoshopla elden geçirilmiş ve N8 e benzeyeceği için direk olarak N8 i silip T7 yazmışlar. Yani gerçek görüntü değil hayal ürünüdür. Banada mantıksız geldi aslında. Ama belkide daha ucuz fiyat olsun diye bazı özelliklerinden kısmışlardır. İşlemci ise bence yine şarjdan tasarruf için 680 mhz ye düşürülür yani aynı N8 ama daha ucuzu gibi bir proje olabilir. WP7 li cihaz olan W7 nin ise Temmuzda tanıtılması bekleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt