Ovi suite internte bağlanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cellat_man

Üye
    Konu Sahibi
Ovi suite internte bağlanma sorunu
Arkadaşlar forumda baktım ama istediğim bilgiye ulaşamadım ben usb kablosu ile telefonumu (c5-03) pc ye bağlıyorum bağlantı tipi olarakta ovi suite yi seçiyorum ama internete bağlan bölümü sönük yazıyor kurcaladım bayağı ama sorunun nerden kaynaklandığını bulamadım bağlantıalrı defalarca kontrol ettim reset attım ama olmadı.. sizin önere bileceğiniz çözümler varmı?

Teşekkür ederim.

'Patron

'Patron

Üye
İnternete bağlana tıklayamıyorsun yani? Tuhaf. OviSuiteın sürümden dolayı olabılır güncellemeyı dene. Olmassa nokia pc suite ile dene. yıne olmassa ağ bağlantılarından yeni ağ oluştur de çevirmeli ağ oluştur yenı ordan bağlan. :)

oquz_esen

oquz_esen

Üye
nokıap pc suite son sürüm indir yükle teli bağla usb kabloyla ve ovi suite seç sonra pc süitenin üste sağda dünya ikonu yani internete bağlan ikonuna tıkla acılan pencereden solda en altta sağa sola ok işaretleri war ona tıkla 10 sn. Bekle tamamdır Bağlandı...!

Bir teşekür yeter... Sayqılar "h@lis"

cellat_man

Üye
    Konu Sahibi
Her iki arkadaşında dediğini denedim güncelledim falan ama değişen bişey yok.. teşekkür ederim arkadaşlar..

Burak

Üye
usb taktıgında soruyorya pc veya ovı suıte /veri aktarımı vs.
Hangısını secıyosun tel. Ekranından ?

cellat_man

Üye
    Konu Sahibi
Seçeneklerden baktığımda '' internete bağlanmak için cihazınızı bilgisayarınıza bağlamanız gerekir'' diye bir yazıyla karşılaşıyorum.. ama pc cihazı tanıyor doğruluyor internete girme dışında tüm işlemleri gerçekleştirebiliyorum(senk. etme program yükleme vs...)

----------Eklendi @ 03:38:56 ---------- Yazıldı @ 03:37:58 ----------

usb taktıgında soruyorya pc veya ovı suıte /veri aktarımı vs.
Hangısını secıyosun tel. Ekranından ?

seçiyorum

Burak

Üye
hmmm.
Tel. Ayarlarından paket verı baglantısı 'gerektıgınde' olarak ısaretlı mı

cellat_man

Üye
    Konu Sahibi
evet kontrol ettim şu an dediğin ayarlarda ben zaten hiç kurcalamadım

Burak

Üye
alla alla :D

kardes valla benım ayarlar bu sekılde. Ve bu sekılde baglanabılıyor net e

cellat_man

Üye
    Konu Sahibi

durum bu arkadaşlar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Aynı sorunu bende yaşadım. Ama benim senden farkım ben bluetooth ile bağlıyorum pcye. Benim sorunum şuydu:
telefonda bluetooth engellenmiş cihazlar listesine pc eklenmiş. Nasıl olmuşsa olmuş engelli listesine girmiş. Ordan kaldırınca internete bağlan düğmesi aktifleşti. Usb ile pcye hiç bağlamadım aynı durum usb içinde geçerli olarbilir, usb içinde varsa engellenmiş cihaz tarzında birşey onları kontrol et

cellat_man

Üye
    Konu Sahibi
Biraz bakınıyım bakalım varmı öyle bişey :hmmm

----------Eklendi @ 04:11:25 ---------- Yazıldı @ 04:02:21 ----------

telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm yine olmadı :off:

----------Eklendi @ 04:19:08 ---------- Yazıldı @ 04:11:25 ----------

İnternete bağlana tıklayamıyorsun yani? Tuhaf. OviSuiteın sürümden dolayı olabılır güncellemeyı dene. Olmassa nokia pc suite ile dene. yıne olmassa ağ bağlantılarından yeni ağ oluştur de çevirmeli ağ oluştur yenı ordan bağlan. :)

Nokia PC suite ile denedim böyle bişey çıktı karşıma acaba nedir bilen varmı?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere git ordan aygıt yöneticisini aç. Başında soru işareti olan varmı ?

cellat_man

Üye
    Konu Sahibi
evet buldum öyle bişey var nerden yüklemeliyim sürücüyü?

fe4

Üye
ayni sorun bendede var cozum bulabilen varsa paylasirsa sevinirim

firat1231

firat1231

Üye
Arkadaşım senin usb kablon orjinalmi? yoksa 5tl ye telefonculardan alınanlardanmı???

EGER OYLEYSE USB KABLO BIR SURE BAGLI GOZUKUR ARDINDAN BAGLANTIYI KESER...Ondan olablir mesela :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt