Community Seamless Software Update (CSSU) sistemden nasıl Silinir..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
loko34

loko34

Üye
    Konu Sahibi
Community Seamless Software Update (CSSU) sistemden nasıl Silinir..?
Arkadaşlar bir hata yaparak bu uygulamayı yükledim ancak sistemden kaldıramıyorum..

Nette de bu sorunla uğraşan çok insan var ve çözüm olarak şöyle birşey var ancak ben beceremedim..

Q: How do I uninstall the CSSU?

A: This is not a fully supported operation at the moment, however the following notes may help:

1. disable the CSSU repository in the package manager

2. disable the extras-devel repository (if left enabled, the upgrade command might force unstable versions of currently installed applications or libraries)

3. uninstall mp-fremantle-community-pr using the package manager

4. uninstall mcsp using the package manager

5. uninstall Community SSU enabler using the package manager

6. do an update check and install any that show up (or execute on the command line as root apt-get update && apt-get upgrade)

7. As root, execute apt-get install mp-fremantle-generic-pr

Bu veya bu tarz alternatif kaldırma kodları nelerdir.. Bu uygulamayı format atmadan sistemden nasıl kaldırabilirim..?

dekmanci

Üye
hocam cssu güncelliyerek kuruluyor en saglamı fomat at mak

loko34

loko34

Üye
    Konu Sahibi
Format zaten bilindik birşey ama bu lanet uygulamanın silinmesi bu kadar zor olmamalı

babaninyeri72

babaninyeri72

Üye
dostum nsu ile yeniden güncelle ben öyle yaptım

loko34

loko34

Üye
    Konu Sahibi
Üstad telefonu yeniden yapmak istemiyorum o bakımdan sistemden silmem gerek.. maemo.org'ta bazı yöntemler var ancak ben beceremedim.. yukarıda da paylaştım zaten..

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
arkadaşım birşey sormak istiyorum neden bunu kaldırma gereği duydun.ben şuan yüklemedim.yüklemek istiyorum ama senin bu konuyu açman kafamı karıştırdı.bu update telefona artı katması gerekirken sen neden şikayetçi oldun merak ettim.büyük bir sorun olduysa bende yüklemiyecem.

saruman_me

saruman_me

Üye
Üstad telefonu yeniden yapmak istemiyorum o bakımdan sistemden silmem gerek.. maemo.org'ta bazı yöntemler var ancak ben beceremedim.. yukarıda da paylaştım zaten..
Faster Application Manager le sil arkadaşım ben bununla sildim çokfazla kasma yapıyorzaten sölenildiği gibi yapım aşamasındas olan bi güncelleme henüz tam sürüm olarak tlf yüklenilmiyor sedecedemo bu yüzden arada ekrak kafayı yiyor .. en mantıklısı tam sürümü çıkana kadar beklemek..

• Beğen
Tepkiler: tutas_tee
osmanayman

osmanayman

Üye
Ben kullanıyorum ve memnunum. Şu an için sorun yok. Fakat riskli olduğu söylenmiş tabii...

mert_1047

mert_1047

Üye
Evet bende memnunum silmeyi gerektirecek bi yamuk yapmadı:) program cihaza güzel şeyler katıyor

tutas_tee

tutas_tee

Üye
ben hic memnun degilim telefona format atmak istemiyorum ama bu gidisle baska sekilde duzelmeyecek anlasilan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...