LG optimus me p350 özellikleri - fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

ocak.1907

Üye
    Konu Sahibi
LG optimus me p350 özellikleri - fiyatı
Selam arkadaşlar,
lg optimus me p350 telefonu android marketteki uygulamaları çalıştırma imkanı var mı? Bu tele uygun oyun uygulama tema vb şeyleri bulmak kolay mı? yazılımı sizce nasıl ben hali hazırda bir 5800 kullanıyorum ve android ile değiştirmek istiyorum. Bu telefon hakkında yardımcı olursanız sevinirim...fiyatı nedir acaba?

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Android ile değiştiremezsin işletim sistemini,ama öle uygulamalar var sadece menü falan tema gibi android oluyor yani unut:bye2:

baranselona

baranselona

Üye
Android ile değiştiremezsin işletim sistemini,ama öle uygulamalar var sadece menü falan tema gibi android oluyor yani unut:bye2:

yanlış anlamışsın usta androidle değiştirmek istiyorum derken 5800 kullanıyorum ve androidli p350 model cihazı almak istiyorum demiş...

iyi bir cihaz zaten android her telefonda aynı uygualamaları çalıştırır sadece yüksek işlemci gerektirmeyen uygulamalarda.. yani oyun porgramda hiç sıkıntı çekmezsin sadece ekranı biraz küçük okadar fiyatıda 400 lira civarı değişiyor.. android yazılımı şu anda ios tan sonra dünyadaki en iyi yazılım diyebiliriz binlerce uygulaması var ve çoğu ücretsiz... ve symbiandan çok daha hızlı ve görsellik olarakta şık----

61semih

61semih

Üye
işlemcı ye ek olarak ekran cozunurlugunun de oyunları kaldırabılecek kapasıtede olması lazım.optımus me guzel bır model kandı fıyat aralıgında alınabılesı telefonlardan altarnetıf olarak galaxy mını.bu ıkı telefondan bırısını tercıh edebılrsın.fakat bana kalırsa ereyonda 480 tl ye galaxy gio var (peşin fiyatı bu,taksıtlı 500) 800mhz ve ekran cozunurlugu olsun butun oyunları rahatca oynarsın sorun olmaz 150 000 oyun uygulama arasndan ıstısnalar dısında hepsını kullanabılırsın

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Orda anlam karışıklığı var şimdi anladımda:eheOrda virgül falan veya telefon demesi lazım(h)Me yada mını al bak rahatına:oke:

ocak.1907

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar...

technoshark

technoshark

Üye
Lg Optimus Me Android İşletim sistemine sahip ve android markette uygulamaları, oyunları ücretsiz indirebiliyorsun.... fiyatı : . Turkcell İletişim Merkezleri'ne eski telefonun getiren tüketiciler, 50 TL indirimle LG'nin bu cebine 399 TL'ye sahip olabilirsin

Ocean258

Ocean258

Üye
400-450 tl arasında temin edebilirsin optimus me yi.. smartphone almak ıcın en uygun telefonlardan bırı zaten

dilbirin

dilbirin

Üye
ya ne alacak göcümmm:angry:

Ocean258

Ocean258

Üye
valla benım ısıme yaradı :) tsekkurler kardes paylasım ıcın..

buket2

buket2

Üye
android froyo işletim sistemine sahip çok güzel bir smartphone. tasarımı, parlak dokunmatik ekranı, hızı, uzun şarjı ile gerçekten ideal bir telefon. fiyat olarak 400 tl civarında diye biliyorum. bir de geçen ay TİM lerde eski telefonunu getirenlere 50 tl indirim yapılıyordu.

okeb28

Üye
arka kapağı oynuo arkadşlar ve uygulamada açınca ısınıor telefon kamerada oto foxus olmasına rağmen bulanık resim çekiyor bimede gelmiş bu telefon ben teknosadan aldım bime gelenini düşünemiyorum o kolilerin içinde arabada hangi duvardan duvara vurup gliodur acaba alınca çalışır mı oda ayrı mesele :D

----------Eklendi @ 21:15:48 ---------- Yazıldı @ 21:13:52 ----------

Selam arkadaşlar,
lg optimus me p350 telefonu android marketteki uygulamaları çalıştırma imkanı var mı? Bu tele uygun oyun uygulama tema vb şeyleri bulmak kolay mı? yazılımı sizce nasıl ben hali hazırda bir 5800 kullanıyorum ve android ile değiştirmek istiyorum. Bu telefon hakkında yardımcı olursanız sevinirim...fiyatı nedir acaba?

arkadaşım uygulamarı yok denecek derecede az :/ android sistem ama hız olarak yetişmiyor oyunlara saçma yalnız kasarak çalıştrıo oyunları :/

fireman87

fireman87

Üye
arka kapağı oynuo arkadşlar ve uygulamada açınca ısınıor telefon kamerada oto foxus olmasına rağmen bulanık resim çekiyor bimede gelmiş bu telefon ben teknosadan aldım bime gelenini düşünemiyorum o kolilerin içinde arabada hangi duvardan duvara vurup gliodur acaba alınca çalışır mı oda ayrı mesele :D

----------Eklendi @ 21:15:48 ---------- Yazıldı @ 21:13:52 ----------

arkadaşım uygulamarı yok denecek derecede az :/ android sistem ama hız olarak yetişmiyor oyunlara saçma yalnız kasarak çalıştrıo oyunları :/

Daha öncek ullanan arkadaslardan böyle şeyler gelmemişti, sana özel bişey sanırım bu olaylar... Ayrıca koliler duvardan duvara vurulurda gelir diyorsunda teknosa dahamı farklı yapıyor taşıma işini sence ? Yorummun şaşırttı beni açıkçası öylece bakıyorum sadece..

baranselona

baranselona

Üye
arka kapak oynaması her telefonda olabilir(ses çıkarma) okadar büyütülecek bi olay değil heralde benden kaynaklı bi sorun bugüne kadar aldığım her telefonun arka kapağından ses çıkıyor kullanımada bağlı biraz

oyunlarda kasması normaldir çünkü ekran çözünürlüğü düşük ve 600 mhz işlemcisi var (çoğu oyunda kasar kasmıyor diyen yalan söylüyodur yada en basit oyunları yüklemiştir)

Üst Alt