Sewgiliye hediye saat.bi yorum lütfen :) kararsız kaldım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
zaten istemeden vermek olay yüzsüzlüğün alemi yok :) erkek düşünecek önceden bazı şeyleri ki o da düşünüyordur zaten.

minoo

minoo

Üye
Ama ben istemiyorum :ehe

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bir kere cağırmıstı yanına beraber gidelm dedi tamam dedim.Bakıyom kız herşeye saldırıyor cocukta para yok diyor tavır yapıyor ondan sonra karttan çekiyor artık:D Dedim bundan sonra nereye gidecekseniz beraber gidin ben yokum:D

minoo

minoo

Üye
İşte o model kızlardan pek hoşlanmıyorum ben. Üff paradan nefret ediyorum :s

greenmile

greenmile

Üye
bir kere cağırmıstı yanına beraber gidelm dedi tamam dedim.Bakıyom kız herşeye saldırıyor cocukta para yok diyor tavır yapıyor ondan sonra karttan çekiyor artık:D Dedim bundan sonra nereye gidecekseniz beraber gidin ben yokum:D

çocuk kız beni bırakacak falan diye korkuyor mu napıyor

İşte o model kızlardan pek hoşlanmıyorum ben. Üff paradan nefret ediyorum :s

en güzeli bir ilişkide paranın ilk planda olmasını bende sevmiyorum

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
Saçma bir davranış bence. Kızların da en nefret ettiğim özelliği bu (olanlardan bahsediyorum). Öyle işte..
Konu dışına çıkmayalım neyse :D Çocuğa saat bulun bakayım :ehe

greenmile

greenmile

Üye

bunun gibi mi:)

minoo

minoo

Üye
Dalga geçmesenee sopa:

greenmile

greenmile

Üye
:ehe hediye hediyedir sonuçta çirkin hediye yoktur

• Beğen
Tepkiler: anemik
anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
2 kere açıkladım dahada ezmeyin yeter :) hala bu fotodakini mi alcaksın diye gülüyolar sadece koydum yaw :D

arabam olsa her yerden alırım sevgilimi.çekinir tabi kız biraz ama zmnla anlarsın nasıl oldgnu.hiç yoktan denemiş olursun.şımarıcakmı acaba,abartıya kacıp her şeyde seni mi arıcak şuraya götür buraya götür diye.bnm arabam olsa denerdim :) keşke olsada hep gezdirsem... Hediyeyi buldum ama tam emin değilim.gecelik seti alıcam :) bi ara 1 hafta kalmıştık beraber ailesi memlekete gitmişti.bişi olmadı Allahtan ama çok güzel bi duygu.sabah bi uyanıyosun yanında sevgilin off.

----------Eklendi @ 21:16:02 ---------- Yazıldı @ 21:11:23 ----------

Kızlar markafoni Dogo Shoes e bakın.ordanda hediye bakıyorum güzel babetler war :)

beğenirseniz foto koyun alırım bari napalım.70-80i geçirmeyin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt