Sewgiliye hediye saat.bi yorum lütfen :) kararsız kaldım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglet

caglet

Üye
Markafoni kesinlikle süper saatler getiriyor..Bu senin gösterdiğin saat hakkında yorum bile yapmıyıcam :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye

bana promosyon gibi geldi bu saat kız arkadasıma vermistim ben pek beğenmemistim ama o cok beğendi:D Ama bi kız koluna taktıgı zamanda cok yakısıyor.

minoo

minoo

Üye
Bana saat alan bir sevgilim olmadı hiç somuru:

minoo

minoo

Üye
Valla :D Çünkü ben hediye olayını sevmem pek :D Ben istemem yani :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Benim kız arkadasımda istemez benden birseyde:D Hediye verdiğim zaman onun o anki sevincini görmek cok hosuma gidiyor.

minoo

minoo

Üye
Yok ben istemem. Yani sevmem öyle şeyleri pek :D

minoo

minoo

Üye
Yani istemem derken ondan bir şey istemem demek değil. Bana şunu al bunu al gibi :D Doğrudan söylüyorum ALMA diye :DHoşlanmıyorum ne bileyim :hmmm

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
Yani istemem derken ondan bir şey istemem demek değil. Bana şunu al bunu al gibi :D Doğrudan söylüyorum ALMA diye :DHoşlanmıyorum ne bileyim :hmmm

hediye alacağını söylüyor mu birde :)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Benim bi arkadasım ilk defa bi kızla cıkmıstı.Cocuga 2 hafta icinde 500 tl falan zararı olmustur:D Biyere gidiyor bana bunu alsana sunu alsana acaip ya:D

buketcik

buketcik

Üye
nasıl bir görüntü o yaa.saat demeye şahit tutmaklazım.inkar felan ederde sonra .aman diyim.ben görmedim duymadım:ehe

greenmile

greenmile

Üye

Hayır tabii ki söylemiyor. Ama ben en baştan söylüyorum hediye olayını sevmiyorum, alma bana bir şey diye.

:) he anladım

----------Eklendi @ 14:51:58 ---------- Yazıldı @ 14:51:17 ----------

Benim bi arkadasım ilk defa bi kızla cıkmıstı.Cocuga 2 hafta icinde 500 tl falan zararı olmustur:D Biyere gidiyor bana bunu alsana sunu alsana acaip ya:D

arkadaşın tam bir çavoymuş kusura bakmada :)

minoo

minoo

Üye
Yani ben erkek arkadaşıma bile arabası olduğu halde ''şuraya gelip beni alır mısın?'' bile diyemem. Çekinirim yahu.

• Beğen
Tepkiler: -efşan
greenmile

greenmile

Üye
Halk kızı bir başka oluyor:)

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
Ama sigara isterim bak onu itiraf ediyorum :ehe Sigara ve bira isterim o da içiyorsa sorar bana zaten içicen mi diye :D Diyorum hadi 1 tane al :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
o kadar da olsun nimet her zaman paylaşılmalı zaten:ehe

minoo

minoo

Üye
Aynen :ehe Onun dışında isteyemem bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt