c5-03le ilgili bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doga99

Üye
    Konu Sahibi
c5-03le ilgili bir soru
arkadaşlar 5800'ın çalıştırdığı oyunlar uygulamalar temalar vs. gibi şeylerin hepsini c5-03 te çalıştırırmı?:hmmm
Teşekkürler

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çalıstırır dostum ikiside s60v5 ve ekran çözünürlükleri de aynı...

seri2

Üye
çalıştırmıo bende c5-03 var sensörle ilgili şeyler çalışmıo 5800 daki araba oyununu atıyorum çalışmıo 5800 sanırım sis dosyası çalıştırıyor ama nedense c5-03 çalıştırmıo coğunu..

doga99

Üye
    Konu Sahibi
evet sorun burda ben hiç kullanmadım c5-03 ü almayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlar çalıştırıyor derken bazıları çalıştırmıyor diyor benimde kafam karıştı:hmmm

pRime.

pRime.

Üye
polarbit oyunları çalısmıyordu galiba c5-03'de

hoss

hoss

Üye
bana göre alınmayacak bir telefon çok eksi yönleri var ama yine de sen bilirsin

61semih

61semih

Üye
lutfen arkadaslar basmatık değil abanmatık.alın ve gorun helekı 3 5 ay sonra burada yorumlarınıza rastlarım

• Beğen
Tepkiler: cCc Maxcı cCc

OğuzcanAbi

Üye
abanmatik :oha: :ehe:ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arkadasımdan 5800'ı almıstm mesajlasmak için.Aldıgıma da pisman oldum iki satır yazıyı 5 dk da yazıyodum.Kapasitif ekrana alısan kisiler ilk kullanımda zorlanır ve siz siz olun kapasitif ekranlı telefonunuzu rezistif kullanan yakınlarınıza vermeyin :aha:O kadar abanırlar ki ekranda parmak izindeki çizgilerin hepsini sayabilirsiniz.Rezistif ekranlı telefon alınmaz S2,İP4 ve N8 olsa bile :nono:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Abi bana göre öznel ben bir adam görmüştüm telefonu nesnelerle dokunmak için alıyordu:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt