Sewgiliye hediye saat.bi yorum lütfen :) kararsız kaldım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Sewgiliye hediye saat.bi yorum lütfen :) kararsız kaldım.
iyi geceler ark lar.sewgilim saatleri cok seviyor.özellikle swatch :) yarı fiyatına buldum bi kaç tane saat.aralarında en düzgünü buydu.ötekiler taşlı fln biraz ağır işiydi.en genç işi buydu.19 yaşında bi kız için iyimi sizce ? 60tl ye alıyorum ayrıca :D esmer biri beyaz saat takıyordu hoş duruyor gibi.alttakine bi bakarsanız sevinirim.iyi derseniz alıcamda son saatler artık indirim süresi dolcak :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bana biraz genc kız işi deıl gbı geldı :) rengı hosta kırmızılar bıraz bozmus saati
ama sen daha iyi tanırsın sevgılını :)

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
napıyım ya adam gibi yokki başka.ötekiler daha kötü.bşkada bşi gelmiyor aklıma.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
diğerlerinide atsana bı lınk olarak
bence bu degmez ama parasına

• Beğen
Tepkiler: minoo
anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
link olarak yok yaw.bn elden gördüm.bi swatch bayi satıyodu.özel bi kişi isim hakkı aldı galiba ama nasıl indirdi o kdr anlamadım.npalım madem biraz daha bakayım etrafa ne var ne yok.değişik bişi bulurum inş.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
anladım umarım bulursun ya ama o bakımdan iyi dusunmussun esmerse beyaz hos durur :)
aradgn gbı bsey bulman dılegyle

minoo

minoo

Üye
Ben de beğenmedim pek. Swatch saat arıyorsan sitesine baksana. Ayrıntılı tüm bilgiler var sitesinde :hmmm Benim saatim de swatch. Çok da memnunum ayrıca. Yardımcı olurum sana istersen.

----------Eklendi @ 01:29:30 ---------- Yazıldı @ 01:26:44 ----------

Bak burada yeni serii var. Çok da güzeller var.

• Beğen
Tepkiler: ebuş... ve Tuba.Erva
anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın gece yazamadım cevap.çalışıyorum çünkü anca eve geliyorum,erken yatıyorum uykusuz kalmiyim die :/
hmm tmm saol tuba_erva.beyaz bakim bn.minoo güzel diyonda biraz ucuk bunlar bana :D bnm limitim 60-70tl ye kadar.ondan indirimde bulmuştum o saatlerden.nse daha araştırıyım belki bulurum artık napalım.saolun ilgilendiğiniz için.

Q&Q da güzel saatler yapıyor düz hemde.onlara bakim biraz.minoo başka ne alabilirim böle saat tarzı hep kullanılacak şeylerden bişi olarak.?

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Bence duvar saatinin arka planına resminizi koydur ve özel olarak imalat ettir :oke:

• Beğen
Tepkiler: anemik
minoo

minoo

Üye
kusura bakmayın gece yazamadım cevap.çalışıyorum çünkü anca eve geliyorum,erken yatıyorum uykusuz kalmiyim die :/
hmm tmm saol tuba_erva.beyaz bakim bn.minoo güzel diyonda biraz ucuk bunlar bana :D bnm limitim 60-70tl ye kadar.ondan indirimde bulmuştum o saatlerden.nse daha araştırıyım belki bulurum artık napalım.saolun ilgilendiğiniz için.

Q&Q da güzel saatler yapıyor düz hemde.onlara bakim biraz.minoo başka ne alabilirim böle saat tarzı hep kullanılacak şeylerden bişi olarak.?

Net üzerinden bak bir şeyler. Çok indirim yapılıyor. Ama sıkı takip etmen gerek. Markafoni gibi yerlerden takip et.

greenmile

greenmile

Üye
sen bence resimdeki saati alma daha şık saatler var ne o çekilişten çıkan saatler gibi kusura bakma da ben almazdım :)

pelın_

yanı fıkır guzel ama bu saat le gıdersen olmaz derım ben

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Dostum saat 6 buçuk olduğunda,
bu saat çok namüsait şeyler gösterir haberin olsun :ehe

Hele hele 12 olduğunda...
Bereket tanrısı gibi duruyor mübarek :d:
Bi de ellerini açmış göğe...
Tövbe tövbeee :ehe

pelın_

:ehe:ehe:kop:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: anemik
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Gül sen gül...
Askere gelirken senin kolunda da ondan olacak :kop:

pelın_

:ehe:ehe:ehe

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
ne çok dalga geçtiniz be :D tmm ztn markafoni trendyol limango gibi sitelerden takip ediyorum.internetten indirimli alışveriş sitelerinin en iyileri bunlar diye biliyorum.saolun ilgilenmeniz çok hoşuma gitti :)

duvar saati fikri aklıma geldi ama ailesi bilmiyor ondan.saat alıcam gidip,taksit le fln napalım.bayan klasik bişi alıcam artık.paraya kıyıcaz az.kapalı ztn başörtü fln çok klasikleşmiş diye almadım.azcık daha bakayım madem.

----------Eklendi @ 22:49:12 ---------- Yazıldı @ 22:42:07 ----------

ayrıca 19 yaşındayız laf olsun diye koydum o fotoyu.onun gibi saatler çok vardı ondan dedim.ezmeyin çokta bunu verirsen bn olsam almam fln :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
evet o sıtelerden alablrsn cok uygun oluyo cok guzel seylerde var
bende bakyrm arada :D
ne çok dalga geçtiniz be :D tmm ztn markafoni trendyol limango gibi sitelerden takip ediyorum.internetten indirimli alışveriş sitelerinin en iyileri bunlar diye biliyorum.saolun ilgilenmeniz çok hoşuma gitti :)

duvar saati fikri aklıma geldi ama ailesi bilmiyor ondan.saat alıcam gidip,taksit le fln napalım.bayan klasik bişi alıcam artık.paraya kıyıcaz az.kapalı ztn başörtü fln çok klasikleşmiş diye almadım.azcık daha bakayım madem.

----------Eklendi @ 22:49:12 ---------- Yazıldı @ 22:42:07 ----------

ayrıca 19 yaşındayız laf olsun diye koydum o fotoyu.onun gibi saatler çok vardı ondan dedim.ezmeyin çokta bunu verirsen bn olsam almam fln :D

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
:D millette bilsinde bu 3 lü çok güzel.2 günde bir yenileniyor kesin bakın göz atın yani.çok dua edersiniz belki bnde bulurum bi hediye..:ağlarım::ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt