Samsung 5620 Cep telefonum yere düştü acılmıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Ta[Y]FuN

Ta[Y]FuN

Üye
    Konu Sahibi
Samsung 5620 Cep telefonum yere düştü acılmıyor ?
Samsung 5620 Cep telefonum yere düştü acılmıyor ? ayrıca açmaya çalıştığımda yada şarja taktığımda aşağıdaki gibi bi görüntü cıkıyor hiç bişey işlemiyor. Telefon 2.5 karışlık bir mesafeden düştü nasıl olduda bu hale geldi anlamadım sizce sorunu nedir ?

baranselona

baranselona

Üye
Bu download modu yani yazılım güncellerken kullanıyoruz bataryayı çıkarıp sonra takıp bidaha açın...

Ta[Y]FuN

Ta[Y]FuN

Üye
    Konu Sahibi
defalarca denedim zaten ama olmuyor :s

baranselona

baranselona

Üye
belkide düşünce bi parçası oynamıştır ve yazılımın yeniden yüklenmesi gerekiyodur yazılım yüklemeyi denediniz mi?

Ta[Y]FuN

Ta[Y]FuN

Üye
    Konu Sahibi
Hayır denemedim. Neyse ben yarın garantiye vereyim belki göndermeden çözebilirim diye tahmin etmiştim ama uğraşmim şimdi Teşekkürler yinede :)

furkan5800

furkan5800

Üye
aynen yazılımı yeniden yükle

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Ben telefona kap aldım
işe çok yarıyor

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Yazılım yüklemeyi dene, olmuyorsa samsung yetkili servise götür.

baranselona

baranselona

Üye
Ben telefona kap aldım
işe çok yarıyor

aynen bendede silikon kılıf var hem estetik hem telefon ele oturuyor ayrıcada çok iyi koruyor 1-2 metreden yere düştü hiç bi çizik dahi olmadı cihazda...

ATOM6

Üye
seninki gene iyi bendeki 15 cm den düştü açılmaz oldu idi garantiye gönderdim bi kaç parça kırılmış değişmişler 3 günde yolladılar geri hemde bedava:)

Ta[Y]FuN

Ta[Y]FuN

Üye
    Konu Sahibi
bende dün gönderdim 1 hafta sonra gel dediler bakalım nesi varmış sorup oğrenicem :)

Narutodth

Narutodth

Üye
büyük ihtimal düşünce işlemcide sorun çıktı.

!SO

!SO

Üye
bu benim kuzenimin starda olmuştu ama onda düşme falan olmadı durduk yerde. telefonu şarja takınca çıkıyordu. oda şarja takıp ekrana bu gelince bataryayı çıkardı sonra açıldı. bende montemi 2 kez falan düşürdüm masanın üstünden (biri beton zemine) bi sorun olmadı bunda niye böyle olmuş acaba :allalla: ilginç doğrusu...

Narutodth

Narutodth

Üye
aynen bendede silikon kılıf var hem estetik hem telefon ele oturuyor ayrıcada çok iyi koruyor 1-2 metreden yere düştü hiç bi çizik dahi olmadı cihazda...

Cidden o silikon kılıflar cok ise yarıyor.Ben okulda mesajlaşırken derste düşürdüm telefonu :D allahtan silikon kılıftaydı hem ses çıkmadı hemde bisi olmadı telefona :ehe:ehe hocada çakmadı tabii :d::d:

Ta[Y]FuN

Ta[Y]FuN

Üye
    Konu Sahibi
@ !SO

valla hiç anlamadım dostum ya düştüğü yer yüksek bir yer olsa gam yemicem ama yok 2 bilemedin 3 karışlık yer. Sony Ericsson w595 kullanıyordum onunda beyninde sorun cıktı baya uzun süren bi mücadelenin sonunda sorunun çözüme kavuşturduk.. Ama artık bıkmıştım o telefondan ardından daha şık olan Samsung Monte s5620'e geçiş yaptım ama yine yüzüm gülmedi yine yine :) bu telefonlardan çekeceğim var sanırım :hmmm

!SO

!SO

Üye
:) valla telefonlardan yana bi yüzün gülmemiş... inanır mısın benim bu starı olan kuzeniminde sony t700 vardı beyni mi çökmüş yapamadılar star wifi aldı demek ki sorun sonyden geçiş yapanlarda oluyo :P: sony yetkilileri beddua mı etti ne yaptı acaba :d::d:

Ta[Y]FuN

Ta[Y]FuN

Üye
    Konu Sahibi
sanırım :D sony artık b*kunu cıkardı bu işin gidip geri vericem ücretini isticem.. Samsung'nda yapılmasını bekliyorum ama telefonsuzluk çok kötü bişey :angry:

sonlevent36

sonlevent36

Üye
Bu düşme konusunda çok şanslıyım galiba, 2 yaşındaki yeğenim sinirlenip telefonu duvara fırlattı, arka kapakta 2 cm'lik derin bir çizik oluştu ama telefonda hiçbir kapanma problemi vs. olmamıştı. Ama keşke bozulsaydı demiştim telefonu değiştirmek için mazeretim olurdu :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
of benimki kaydıraktan kılıfsız bi uçtu beton duvarın köşesine uçtu ama sadece ekranda çizik oldu.telefon ne kapandı ne başka şey birde arka kapağı 5dk lığına kaybettim:ehe

Ta[Y]FuN

Ta[Y]FuN

Üye
    Konu Sahibi
sonlevent36

o zaman sen fırlat birde belki bu defa değiştirmek için şartlar oluşur :)

.BlueTR

:D demekki aranızda en şansızı benim )):

Üst Alt