Dejavu Nedir ? Yaşanılan bir olayı daha önceden yaşamış gibi gorme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
ama ben hep rüyamdaa gördükten sonra oluyo bunlar abi böyle bişeymi olur :allalla:

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
yok cnm okadarda değil utandırıyorsun beni :D:D :D

By_AkA

By_AkA

Üye
ben küçükken ertesi gün yaşıycaklarımı rüyamda görürdüm buna çevrem şahittir bu dejavu mu farklı bişey mi ki?

• Beğen
Tepkiler: backspace11
backspace11

backspace11

Üye
    Konu Sahibi
ben küçükken ertesi gün yaşıycaklarımı rüyamda görürdüm buna çevrem şahittir bu dejavu mu farklı bişey mi ki?

Dejavu diyil ama ne oldugnuda bilmiyorum Googlede arastirdim bisey ccikmadi :bilmm

Secilmis Insan Ola Bilirsin

By_AkA

By_AkA

Üye
furkan5800

furkan5800

Üye
aynen bendede oluyordu sanki bir yerden hatırlıyormuş hissi gibi

Nef'i

Nef'i

Üye
Tamamen 25.kare ile ilgili

pelın_

:hmmm:hmmm

backspace11

backspace11

Üye
    Konu Sahibi
aradaslar dun uyurken banada oldu 2-3 saniyelik telefonuma eskiden hic yazmadigim bi muzik oynatici yazdim onunla ugrasirken sanki daha once olmusugibi garip hisler yasadim

pelın_

cok sık karsılaştıgım bı olay ya ben bunu soledım yada yaptım yada en basıtı ben burdan daha oncede gectım dersın ama daha once burdan hıc gecmedıgınıde bılırsın ıste cok garıp bısıy

• Beğen
Tepkiler: backspace11
backspace11

backspace11

Üye
    Konu Sahibi
cok sık karsılaştıgım bı olay ya ben bunu soledım yada yaptım yada en basıtı ben burdan daha oncede gectım dersın ama daha once burdan hıc gecmedıgınıde bılırsın ıste cok garıp bısıy

bu aralar ilk defa dun gece oldu 3-4 ay once cok oluyordu bikmistim artik sonradan geciverdi

pelın_

:) hımm banada oluyo ıste alıstım

pelın_

umarım:D

55_BeRKaN_55

55_BeRKaN_55

Üye
bende birşeyi söyledim zannediyorum ama söylemiyorum çok kötü bir duygu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt