Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bak böyle diyonda bi dinle lütfen 'En sonunda beni isyankar ettin' dediğinde sigarayı içine çek gözlerini yum en çok sevdiğini düşün bianda o kişiye karşı kinleniyosun
Vay zekiii Babam gece vardiyesindeyken ne rahatım yaa sabaha kadar sigara içiyorum Şimdi evde
LuckyDALT0N
Üye
Sen iyisin yine,benim babam gece vardiyasındaykende içemiyorm annem laf yapıyo,geçen gün milyoncuda 10 tanesi 1 liraya 20 cm uzunluğunda mum buldm,paraya kıydım 5 paket aldım,şimdi onları kullanıyorum.Hemde kokulu
minoo
Üye
Yok babam gece işteyken biz annemle birlikte içiyoruz. O konuda sıkıntı yok Da işte babacık
-efşan
Üye
valla bende karışan fala yok rahatım hatta evde içiyom şimdi içkiyide
LuckyDALT0N
Üye
Benim babam kullanmıyor.Ben sigara içmiyorum o niye içiyo diye grur yapmış kendi kendine ,annem öyle dedi.Ama ben napabilrim ? oda içsin yani ne diyimki
sigara neysede içkiye rahat davranmaları benim tersime gelyor ,yetişme tarzımızdan ötürü buda tamamen
minoo
Üye
Ben babamı geç, dedemle rakı içtiğimi bilirim yahu içkiye hiç bir şey demez bizimkiler. Ama babam sigaraya diyor işte
Arkadaşlar, ben yatıyorum artık. Sabah uyanamıyorum yoksa. İyi geceler size.
-efşan
Üye
dostum bizde kötü yetişmedik ama karıştıkları zaman dışarı çıkıp sabaha kadar eve gelmiyorum geldiğimde ise kafam bi milyon oluyo o yüzden bişe demiyolar
LuckyDALT0N
Üye
Sağol.Sanada iyi geceler.Bende yatıyorum İyi geceler Allaha emanet olun.