android bir telefon almak istiyorum neyi alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocean258

Ocean258

Üye
Htc den uzak dur bencede şarj konusunda çok sıkıntılı bı telefon.. Lg optimus black hem tasarım,kalite olarak hemde fiyat olarak tercih edilebilecek bi telefon.. eskı telefonlarında bıraktıgı ızlenım bıraz negatif olsada telefonu gordugunde dıyeceksındır zaten adamlar yapmıs dıye. benım cok hosuma gıttı..

emreilhans

emreilhans

Üye
:nono: kesinlikle galaxy s

fireman87

fireman87

Üye
Galaxy s sizcede kalın değilmi ?

technoshark

technoshark

Üye
tasarım olarak apple şirketiyle çakışmalılar ya :) tasarımlarını herşeyini çalmış ve mahkemelikler. biliyormuydunuz bilmiyorum ama.

AYNA

AYNA

Üye
tasarım olarak apple şirketiyle çakışmalılar ya :) tasarımlarını herşeyini çalmış ve mahkemelikler. biliyormuydunuz bilmiyorum ama.

ben biliyorum.kiminle mahkemelik olursa olsun orası samsungu ilgilendirir benim hoşuma gitsinde ben kullanmaya bakarım:ehe:ehe:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: emreilhans
emreilhans

emreilhans

Üye
valla ben bi benzerlik göremedim :D :D :D iphoneler ile :S Allah Allah :S tasarımda bi çerçeve biraz andırıyor.

izo37

izo37

Üye
iyi işte hava atarsın s2 alırsan iphone diye bu gösteriş olayı bir laftır laflada peynir gemisi yürümüyor derler icraat lazım taş gibi makina yarın geliyor Kesinlikle SGS2 Derim. Tabi fiyatı dert etmiyosan yok cok para S al samsung güncellemelerine düşkün telefonlarını unutmayan bir firma ve parça sıkıntısıda yok Bütün android olsun olmasın hangi firma nekadar çeşit cıkartmış bir araştırın görün farkı.

emreilhans

emreilhans

Üye
vallahi ilk defa ''al samsung güncellemelerine düşkün telefonlarını unutmayan bir firma'' diyen seni gördüm dostum. :oke:

izo37

izo37

Üye
Bir motorola halen hangi sürümü kullanıyo samsung hangi surumu kullanıyo burdan yola cık hangisi güncellemelerinin üstüne düştüğünü anlarsın zaten.

AYNA

AYNA

Üye
vallahi ilk defa ''al samsung güncellemelerine düşkün telefonlarını unutmayan bir firma'' diyen seni gördüm dostum. :oke:

izo37 haklı samsung güncelleştirmelerine önem veriyor. motorolanın telefonları hala 2.2 lerde geziniyor.diğer firmalardada şunu görüyorum 2.2 le çıkarıyorlar 2.3 e güncellenecek yazıyor ama samsung direk 2.3 le çıkarıyor.örnek verdim tabiki 2.3 le çıkaran başka firmada vardır ama genel olarak söyledim ben..

emreilhans

emreilhans

Üye
motorolamı :S :D htc yi kastetmiştim bende neyse :D :D evet samsung'u seviyorum ama işte :S :S kasayımı yapamıyor banamı öyle geliyor arkdaş :D s'in kasası yemi ederimki oyuncak gibi :S bu beni düşündürüyor! şahsi fikrim

Ocean258

Ocean258

Üye
Samsung'un guncellemelerıne duskun oldugu konusuna bende katılmıyorum valla.. Tasarım olarakta ı phone'dan esınlenme olmus bıraz gorunur bı gercek zaten ))

berkant12345

Üye
arkadaslar samsungun telefonları afedersınız ama esek gıbı yuk tasıyor at gıbı az sarj tuketıyor bence turkıye ınsanına on numara marka htc lg kotu telefonlar degıl kotu dıyen çarpılır ammmmaaa sarj surelerı kısa ve de bıraz kıbar kullanım gerektırıyor artık sız bılırsınız

technoshark

technoshark

Üye
şarj konusunda haklısın çok şarj tükediyor.. ve sürekli yanında şarj aletinle gezmek zorunda kalıyorsun bu yönden haklısın kötü.

emreilhans

emreilhans

Üye
evet berkant güzel bir açıklama yapmış :oke: samsung tam türk insanına göre. ama ben LG ye ısınamadım arkadaş eskisindede yenisindede kasıyoor!! şahsi fikrim

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Lg optimus black kullanıcısı olarak malesef bende şarj olayından şikayetçiyim bunun dışında telefonun bir eksiği yok alacak olan arkadaşların şarj olayın gozonunde gözönünde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt