konu kapandı

Sponsorlu Bağlantılar

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
konu kapandı
konu iptal

• Beğen
Tepkiler: robben6161, Eyup Mete, telepati75 ve 4 diğerleri

WeysheL_30

Üye
Ellerine SağLık ;)

hakanlarcan

hakanlarcan

Üye
Anlatımın harika olmuş..Tebrikler kardeş..

farukozer4444

farukozer4444

Üye
ellerinize saglık

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanın millet

sercan akmannn

Üye
font fw nin içindemi bide ben c6 kurdum üstüne kura bilirmiyim jaf ile teşekkürler

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
kurabilirsin tabi ...

dogan64

Üye
hayırlı olsun kardeşim
sabırsızlıkla bekliyorum.

sercan akmannn

Üye
bi kaç soru daha sorcamda tuş ışıklarında sorun warmı ve font bütün karakterleri gösteriyomu en önemlisi şarj kaç gün gidiyo çok soru sordum kusra bakma

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bende orijinal yazılım kullanıyorum ve ram değeri 76 mb bakalım seninki nasıl olacak emeğine sağlık

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
şarjı çok uzun gider... ben bu kadar basitleştirmeden kullanmıştım o halde bile 3 gün gidiyordu... tuş ışıklarında bir problem yok fontda da sorun yok ayrıca orjinal 5800 fontundan çok çok daha güzel

----------Eklendi @ 20:38:28 ---------- Yazıldı @ 19:58:01 ----------

bende orijinal yazılım kullanıyorum ve ram değeri 76 mb bakalım seninki nasıl olacak emeğine sağlık

atma kardeşim 76 yı görmez 5800... eğer böyle bi fw varsa elinde paylaş da biz de görelim... ben nerde gördüysem max 71-72 dir.. onu da zaten bu fw de ben de elde ettim..

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
şarjı çok uzun gider... ben bu kadar basitleştirmeden kullanmıştım o halde bile 3 gün gidiyordu... tuş ışıklarında bir problem yok fontda da sorun yok ayrıca orjinal 5800 fontundan çok çok daha güzel

----------Eklendi @ 20:38:28 ---------- Yazıldı @ 19:58:01 ----------

atma kardeşim 76 yı görmez 5800... eğer böyle bi fw varsa elinde paylaş da biz de görelim... ben nerde gördüysem max 71-72 dir.. onu da zaten bu fw de ben de elde ettim..

yalan söylememe gerek yok resme bakman yeterli.

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşım CFW çok güzel olmuş tebrikler. Yanlız CFW nin orjinal iconları resimlerde gördüğümüz iconlar ise onlar N8 iconu değil de Windows7 iconu olmuş :D (eğer yüklediğin tema ile iconlar değişmişse orasını bilemem)

alpmurat

Üye
kullandığın temaların sis dosyaları varsa eklermisiniz?

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
yalan söylememe gerek yok resme bakman yeterli.

tebrik ederim öyle bişey yapabildiysen... kaldırılan uygulamalarla mı ilgili 4 mb yı kazanman? veya senin fw son sürüm yani 52.0.101 değilse ondan da olabilir

----------Eklendi @ 22:40:08 ---------- Yazıldı @ 22:36:26 ----------

Resimdeki tema :
telefondaki diğer tema çok basit onu paylaşmıyorum zaten sis i yok (:.

----------Eklendi @ 22:41:42 ---------- Yazıldı @ 22:40:08 ----------

Resimdeki tema :
telefondaki diğer tema çok basit onu paylaşmıyorum zaten sis i yok (:.

mustafa55arslan

mustafa55arslan

Üye
cfw yi kurdum yalnız program kaldırırken ana ekrana atıyor blootooth acılmıyor acık dıyorum ve kapalı konuma gelıyor

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
cfw yi kurdum yalnız program kaldırırken ana ekrana atıyor blootooth acılmıyor acık dıyorum ve kapalı konuma gelıyor

dostum her iki dediğine de baktım öyle bir problem yok ... tıkır tıkır kaldırıyor programı ... blutoothda da problem yok açık duruyor ben kapatana kadar

mustafa55arslan

mustafa55arslan

Üye
bende mi problem var acaba yenıden kurup bir deneyeyim sebeke de cekmıyor ayrıyetten sebekede ag kullanılmıyor yazıyor olmasa dediğim gibi tekrar yukleyeyım dostum sagol

virgo2000

virgo2000

Üye
    Konu Sahibi
:D bu kadar problemi istesem de biraraya getiremem zaten

CELİKERKENAN

CELİKERKENAN

Üye
tebrıkler:bigstar::bigstar:

Takipçi Satın Al

Üst Alt