telefon önerisi ? .d

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umurcan45

Üye
    Konu Sahibi
telefon önerisi ? .d
Arkadaşlar 400tl- 500 hadi zorlasan 550 ye kadar telefon alma hakkım var ben bu konuda ağırlıklı olarak :box c5-03 düşünüyorum. Galaxy mini ye falan da baktım ama ekranı bana kısa ve geniş geldi ben daha çok c5-03 teki gibi uzun ekranlar istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum; yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

kol@j

kol@j

Üye

bence sen zaten karar vermişsin de
bunları da bir değerlendir ilaveten

kolay gelsin

OğuzcanAbi

Üye
c5 03 guzel telefon :oke:

fireman87

fireman87

Üye
O fiyata sana ileri düzey bi telefon almanı öneririm. Lg optimus me, ham kaliteli hem fiyatı ucuz.. Bi arkadasım aldı ve gayet memnun çok hızlı telefon internete felan hızlı bağlanıyor.. Kamerası muazzam kalında değil öyle ağırlığıda gayet iyi, tasarım açısındanda şık.. Bunlar benim görüşüm bi bak istersen..

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
sonny ericson elm 379 tl hemde ;) araştır telefonu.eminim alırsanda çok memnun kalıcaksın

Starsley

C5-03 al rahatına bak ..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
550 liraya kadar bütçe ayırabiliyorsan C5-03 alma.
Galaxy Gio,Xperia X10 mini falan incele G. Mini de iyi bir telefon ama söyledigin bütçe tam orta ayar bir bütçe ne düsük ne yüksek 600-650 lira desen Nokia X6,C6,Galaxy Ace,Wave falan önerebilirdim sana.Ama C5-03 almanı tavsiye etmem zaten 470 en fazla 500 lira o telefon.

hoss

hoss

Üye
C5-03 ün ekrani rezistif hic bulasma
kapasitif ekranli telefonlara bak
galaxy gio , x8 yada wave 723 ten birini alman daha iyi olur

• Beğen
Tepkiler: 61semih
Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus me ye bakalırsın smartphone almak istiyorsan hem diger smartphonelara gore fiyatı uygun hemde tasarım ağırlık ve ekran parlaklığı konsunda çok daha iyi bi telefon

buket2

buket2

Üye
Lg optimus me ye bakalırsın smartphone almak istiyorsan hem diger smartphonelara gore fiyatı uygun hemde tasarım ağırlık ve ekran parlaklığı konsunda çok daha iyi bi telefon
bencede android froyo işletim sistemine sahip optimus me iyi bir seçim olacaktır. ekran olarakta, fiyat olarakta senin istediğin tarzda...

technoshark

technoshark

Üye
ben olsam az daha üzerine koyarım android 2.2 işletim sistemine ve güncellendiği zaman 2.3 olan daha sonrasında uygulamaları , oyunları ücretsiz olan , ön kamerası 2 mp olan optimus Black alırım :)

technoblue

technoblue

Üye
c5-03 ekranı uzun oluğu için cazip gelmiş sana ama @hoss'un dediği gibi ekranı rezistif yani halk diliyle ''abanmatik''. ayrıca symbian işletim sistemli bi telefonla yapabileceğin pek bişey yok. ileriye dönük işler yapabilmen için android işletim sistemli telefon tercih etmen daha sağlıklı olur. bazı arakdaşlar optimus me önermiş mesela ben inceledim gayet güzel bi smartphone. tasarımı, özellikleri ve en önemlisi fiyatı oldukça uygun.

umurcan45

Üye
    Konu Sahibi
optimus me ile galaxy gio arasında hangisi daha iyidir. ? ben c5-03 daha güzel,hoş gözüküyor ve ekranı uzun diye tercih etmiştim :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gio daha iyi bir seçenek.Ekranı senin istegine de uygun.:nono:
Yoksa Me ile aralarında pek fark yok...

Ocean258

Ocean258

Üye
ben olsam az daha üzerine koyarım android 2.2 işletim sistemine ve güncellendiği zaman 2.3 olan daha sonrasında uygulamaları , oyunları ücretsiz olan , ön kamerası 2 mp olan optimus Black alırım :)

optimus black 999 lıra degılmıydı ya? arkadasın butce okadar degıl dıye bılıyorum o yuzden optimus me onderdim.. ama para olsa gercekten smartphone almak ıcın en makul tercıhlerden bırı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt