C6 V20 Tam Anna simge paketi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ammarakca

ammarakca

Üye
    Konu Sahibi
C6 V20 Tam Anna simge paketi

Bulinkleri hepsini indirip modlayın
kesin sonuçlar alırsınız....
X7_lite_icon_pack_for_others

_ANNA_Lite_update_pack_fo

Series60Skin.mif_Anna_icon_fo.

Camera_icon_mod.7z

Others.7z

Pass: binh24

Açıklama Arkadaşlar biir haftadır üzerinde çalışıyorum ve uğraşım boşuna gitmedi bu modlamada
hayatımda ilkez bi cfw yaptım onuda çok yakında paylaşıcam biiznillah
Not alıntı
kaynak...

Bunlarda yaptığım cfw den görüntüler

• Beğen
Tepkiler: emr-erock, Round-Saturn, dangerousyaso ve 1 kişi daha

Aziz™

Aziz™

Üye
güzele benziyor fw görüntüleri.iconlar içinde teşekkürler

bihterberk

Üye
bunları 5800 c6 fw ye a atabilirmiyiz

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Güzel duruyor ama başka herhangi bir uygulama kurulduğu zaman onun ikonu bu tarz baloncuk şeklinde olmadığı için epey sırıtıyor. Paylaşım için teşekkürler.

ammarakca

ammarakca

Üye
    Konu Sahibi
Aziz™;3505707' Alıntı:
güzele benziyor fw görüntüleri.iconlar içinde teşekkürler

Rica ederim kardeşim beyendiğini ne sevindim...

----------Eklendi @ 13:15:13 ---------- Yazıldı @ 13:14:23 ----------

bunları 5800 c6 fw ye a atabilirmiyiz

evet atabilirsin dikkatlice hepsini yerine göre atarsan o zaman süper olur...
güle güle kulan kardeşim

----------Eklendi @ 13:16:26 ---------- Yazıldı @ 13:15:13 ----------

Güzel duruyor ama başka herhangi bir uygulama kurulduğu zaman onun ikonu bu tarz baloncuk şeklinde olmadığı için epey sırıtıyor. Paylaşım için teşekkürler.

rica ederim kardeşim herhangi bi sorunla karşılaşmadım bu iconlar daha yeni yayınlandı...kaç gündür kulanıyorum bi sorun yok...

must_90

must_90

Üye

diğer uygulamaların çoğu için ikon mevcut galiba

sanane1438

Üye
Mif dosyaları atıncada dostum bu sefer cwfde programlar yüklenmiyor mesala energy profiller ve photobroswer bir çok uygulama yüklenmiyor dahili bileşen

must_90

must_90

Üye
benim menüdeki navigasyon ve ekstralarda hata var ya

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
binh24 ün kendi portu bu C7 pr2 den portlanmış gayet güzel

ammarakca

ammarakca

Üye
    Konu Sahibi
Mif dosyaları atıncada dostum bu sefer cwfde programlar yüklenmiyor mesala energy profiller ve photobroswer bir çok uygulama yüklenmiyor dahili bileşen

dostum ben her türlü yazılım yüklüyorum herhangi bi hata vermiyor....
ben bunu yayınlatmadan önce deniyerek yayınladım
eğer hata veriyorsa ona bişi diyemen kul yapımı verebilirde...

----------Eklendi @ 09:35:05 ---------- Yazıldı @ 09:33:09 ----------

benim menüdeki navigasyon ve ekstralarda hata var ya

kardeşim hangi cfwden yaptın her cfw den olmuyor bu C6 V20 serisinde oluyor üste belirtiğim şekilde
her cfw ye olmaz bunuda belirtim...

----------Eklendi @ 09:36:50 ---------- Yazıldı @ 09:35:05 ----------

binh24 ün kendi portu bu C7 pr2 den portlanmış gayet güzel

evet kardeşim kendi cfw den yayınlamış her cfw olmaz C6 V20 bu seriden olan cfw ben sorunsuzca kulanıyorum her hangi bi hatayla karşılaşmadım...

ASC33

ASC33

Üye
arkadaşlar ben yardımcı olayım;app miflerinden yazılımında olamayıp sonradan yükleyeceğiniz sis dosyaları varsa bunların miflerini gömdüğünüz için dahili bileşen hatası verir,o yüzden bence yazılımda yüklü olan uygulamalrın mif dosyasını atın,yada others zip teki app miflerini atmayın.
navigasyon veya ekstralarda sorun varsa oda daha önceki CFW nizde oluşturulan menu mif ten olabilir.

ammarakca

ammarakca

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben yardımcı olayım;app miflerinden yazılımında olamayıp sonradan yükleyeceğiniz sis dosyaları varsa bunların miflerini gömdüğünüz için dahili bileşen hatası verir,o yüzden bence yazılımda yüklü olan uygulamalrın mif dosyasını atın,yada others zip teki app miflerini atmayın.
navigasyon veya ekstralarda sorun varsa oda daha önceki CFW nizde oluşturulan menu mif ten olabilir.
Yardımların için ayrıca teşekur ederim...Kardeşim

caglet

caglet

Üye
Çok iyi ama fotoğraflar yok sanırım

HJO

Üye
Merhaba Ben kendi fw me gömdüm tekrar fw yi paketlerken prof2 oluşturulamadı.işlem yarıda bırakıldı hatası alıyorum yardım ederseniz sevinirim

ammarakca

ammarakca

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Ben kendi fw me gömdüm tekrar fw yi paketlerken prof2 oluşturulamadı.işlem yarıda bırakıldı hatası alıyorum yardım ederseniz sevinirim
Paket aşımı olmuş kardeş cfw de yer olmıyabilir genel de bu konuda o sorun oluşuyor...

emr-erock

emr-erock

Üye
_ANNA_Lite_update_pack_for_C6_V20_by_binh24 deki resource/ apps klasorundeki mif dosyalarını kopyalarken program hata veriyor -donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt