Yönetim eksikliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
Bu yukarıda yazdıklarımın hepsini tek tek oku o zaman.Neden sitede yoktun diye birşey bulamazsın Pınar.Konuyu çarpıtma,benim savunmadığım söylemediğim birşeyi de söylemişim gibi bana yükleme :oke:

Peki o zaman. Diğer konuya yaptığın yorumu alıntıladım. Sen açıkla o zaman. Bu ne demek?

Küfür kaç saat sitede kaldı Pınar.O sadece bir örnekti

Sitede olmadığımız halde hokus pokus ile mi silecektik?

Necmati

Necmati

Üye
Bütün Yöneticileri Tanır ederim Saygı Duyarım Birisi Forumda En sevdiğim Kardeşim ve Dahaa Nicesii ..
Sonuçta Okul dönemi falandı filandı. Çalışanı var belki siteye giremeycek olan var haklılar Biz üyeler Olarak Şikayetimizi ederiz ne zaman kalkar yöneticilere kalmış iş Ben Bu sıkıntının yaz gelişiyle düzelceğine inanıyorum :)

Ama açık bir kapı bırakıyımki Sitede Yöneticiliği yapmayan ve yapmaya değmeyen kişiler var Onların Bana Kalmasını temenni ediyorum .
Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Burak ve Kobra_FighterTR
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Sen orada şikayet edilmeden silindiğini iddia ettin.Ben şikayet edene kadar o küfür orada kaldı mı kalmadı mı?Mesajın silindiği saate ve şikayet edilen saate bak bu sefer anlayacaksın Pınar eminim :oke: Ha bu yine de sitede o ya da bu yönetici neden yoktu diye bir şey söylediğim anlamına gelmez.Yanlışını düzeltmek için o cümleyi yazdım :oke:

minoo

minoo

Üye
Yahu şikayet sistemi neden var o zaman arkadaş??? Sen yöneticiden önce görürsen bildir diye var. Allah Allah!

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hasan gayet açık bir şekilde durumu izah etmiş , Semihcim ...
Daha fazla söze gerek olduğunu düşünmüyorum . Her yaz bu tür durumlarla karşılaşabiliyoruz . Bu gayet normal . Moderatörlük sadece , burayı kapsamıyor . Netice de bizler in , dışarda da işleri var ... Saygı duyulması gerekiyor ...

Emin olun ki , tüm yöneticiler elinden geldiğince görevini yapıyor ... Ta ki , bunun aksi olmuş olsa , Ozan muhakkak gerekeni yapar , bundan süpheniz olmasın .

Keyifli forumlar .

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Yahu şikayet sistemi neden var o zaman arkadaş??? Sen yöneticiden önce görürsen bildir diye var. Allah Allah!

Çevir yanmasın :)

----------Eklendi @ 13:04:30 ---------- Yazıldı @ 13:03:08 ----------

DiaBLoS™;3503638' Alıntı:
Hasan gayet açık bir şekilde durumu izah etmiş , Semihcim ...
Daha fazla söze gerek olduğunu düşünmüyorum . Her yaz bu tür durumlarla karşılaşabiliyoruz . Bu gayet normal . Moderatörlük sadece , burayı kapsamıyor . Netice de bizler in , dışarda da işleri var ... Saygı duyulması gerekiyor ...

Emin olun ki , tüm yöneticiler elinden geldiğince görevini yapıyor ... Ta ki , bunun aksi olmuş olsa , Ozan muhakkak gerekeni yapar , bundan süpheniz olmasın .

Keyifli forumlar .

Farkına vardım Alicim sağolsun cevapladı yöneticilerin durumlarını :oke:

minoo

minoo

Üye
:ah :ah Semih, sana daha fazla cevap vermek istemiyorum. Adminler nasılsa görecekler. Onlara anlat tamam?

Keyifli forumlar arkadaşlar.

emreilhans

emreilhans

Üye
buraya neler olmuş yav :D :allalla::P::pro:

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu kapatabilir miyiz?

----------Eklendi @ 13:29:02 ---------- Yazıldı @ 13:27:24 ----------

:ah :ah Semih, sana daha fazla cevap vermek istemiyorum. Adminler nasılsa görecekler. Onlara anlat tamam?

Keyifli forumlar arkadaşlar.
:bye2:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Pınar da haklı, Semih de. Pınar arkadaşlarını savunuyor, tüm zorluklara rağmen ellerinden geleni yapıyorlar, diyor; anlayış bekliyor özel hayat sebebiyle. Semih de ortamının daha keyifli ve daha hoş muhabbetli olmasını istiyor. Bu konu bir kenarda dursun bence.

Anlatılmak istenenleri biz anladık. Ozanla konuştuk sabaha karşı, yönetici arkadaşlarımızın siteyle neden daha fazla ilgilenemediklerini; buna karşılık sizlerin de bizden neler beklediğinizi gayet iyi biliyoruz. Farkındayız her şeyin. İlk yazdığım mesaj bir nevi tatmin ettiyse sizi konunun açık kalmasına gerek yok diye düşünüyorum ben de ama açık kalsın, belki yönetici arkadaşlar görüşlerini yazmak isteyecektir.

Bunun dışında, bir arkadaşımız bazı bölümlerdeki yöneticilerin görevleriyle ilgili bilgiye sahip olmadığını söylemiş. Sanırım modifikasyon bölümünden bahsetti ama daha geniş bir şekilde bilgilendirirse iyi olur.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: buketcik, emreilhans, Necmati ve 1 kişi daha

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Madem sitemizi seviyor ve bizim gibi bu duruma içiniz elvermiyor sizlere de iş düşüyor.3-5 milyon kişilik ülkeleri binlerce kişi yönetirken ,biz 2 milyonluk siteyi iki elin parmakları kadar kişiyiz ve yönetmeye çalışıyoruz, iyi yönettiğimize inanıyorum ve daha iyi yöneceğimizden de şüpheniz olmasın.Belki bu kıyaslama biraz uçuk oldu ama durum böyle.
Günde binlerce konu, binlerce mesaj atılıyor hepsini dakikaya vursan 24 saat yetmez incelemeye.Bizim sizlerden isteğimiz ,şikayet butonunu daha güzel bir Maxicep için fazlaca kullanmanız.Bizim haberimiz olmuyor bazı mesajlardan zira her üyenin de peşinden koşamayız ne yazdı diye.Türlü türlü sorumluluklarımız var.Sınavlarımız var,hastamız var var da var..
Özellikle Benim yöneticisi olduğum "Konu Dışı" forumu üzerinde durmuşsunuz.Orada küfür de edilir,reklam da yapılır,sohbette edilir..Çünkü orada teknoloji içeren sadece bilgi veren mesaj yok.İnsan psikolojisi var ve bunlar çeşit çeşit..Tüm sorunların üstesinden gelebilmek sizin yardımlarınızdan geçiyor ve biz de uyarılarınızı dikkate alıp daha aktif olmaya çalışacağız.
İyi günler.

• Beğen
Tepkiler: buketcik, emreilhans, 'Şeref' ve 1 kişi daha
CoDeYs

CoDeYs

Üye
Ne yapalım Semih Bey?
''Ata, sen asker olduğun için seni yönetimden alıyoruz. Hasan, senin finallerin olduğu için seni yönetimden alıyoruz. Ali, askerde olduğun için seni yönetimden alıyoruz. Anıl, sen üniversiteye hazırlandığın için siteye fazla giremezsin sen yönetimden alıyoruz. Pınar, genel seçimlerde görevli olduğun için siteye fazla giremezsin o yüzden seni yönetimden alıyoruz. Enes, okulun olduğu için sen yönetimden alıyoruz. Mehmet - Güven, çalıştığınız için siteye fazla giremezsiniz o yüzden sizi yönetimden alıyoruz. Sizin yerinize şu, şu, şu, şu üyeler yönetici oldu'' gibi bir şey mi?

O küfür yazıldığında konu dışından sorumlu birileri vardı da garezimiz olduğu için mi silmedik? Ben daha mod olmadan önce, siteye yapılan çirkin bir saldırıyı haber vermek için kendi telefonumdan Erol'u, İsa'yı, Ozan'ı aradım gecenin bir yarısı. Yönetimden kimse yok, hemen gelin biriniz diye. Bak işte, destek budur! Ben yönetici miydim o zaman? Bananeydi peki? Destek budur arkadaşım ;)

----------Eklendi @ 12:38:50 ---------- Yazıldı @ 12:35:21 ----------

İşte bunlarla gelin. Neden sitede yoktun o anda diye saçmalıklarla değil. İşte bunlarla gelin :oke: Bu şikayetini adminlere bildir arkadaşım.

bildirsem bile geç artık.
bolumde uzman kişiler çoktan puff , yada paylaşimları kestiler artık onemi yok.

---------

ve maxicep site olarak çok buyuk ve hergün gerçekten cok buyuyor onu herkez goruyor ve modların eksikligi gerçkten goruluyor bunu ozel hayata yada az girmeye baglamam ama şuna baglarım o bulundugu bolumden anlayan kişiler yok ister 4 tane ister 10 tane bizim istedigimiz sadece bolumden anlayan kişiler sorumlu olsun ve çok az aktıf olsun sadece küfürdür yada aynı konu açılıp açılmadıgını kontrol etmek için degil.
ne kadar anlatabildim bilemiyorum.

Burak

Üye
yeni yöneticiler alınsın aktif olmayan yöneticiler görevinden alınsın
madem aktif olup görevini düzgün yapmıycaksın ne diye ben yönetici olabilirim diye gelen teklifi kabul ediyorsun ?
madem sıkıldın söyle adminlere yerine başkasını bulsun.

(genel söyledim üstüne alınan olmasın lütfen)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

bildirsem bile geç artık.
bolumde uzman kişiler çoktan puff , yada paylaşimları kestiler artık onemi yok.

.
puff dediğiniz üyeler hepsi kendi isteğiyle gitmiştir veya paylaşımı kesmiştir konularına yapılan sert yorumlardan dolayı site ile veya yönetim ile alakalı değil uzman kişi dediğiniz kişiler demekki baskı karşısında gidiyorsa mod olsaydı da gidecekti demek

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

Burak

Üye
baskı altında kalmayı kimse istemez. ancak bu böyle ve böyle devam edicektir bence. :oke:

CoDeYs

CoDeYs

Üye

puff dediğiniz üyeler hepsi kendi isteğiyle gitmiştir veya paylaşımı kesmiştir konularına yapılan sert yorumlardan dolayı site ile veya yönetim ile alakalı değil uzman kişi dediğiniz kişiler demekki baskı karşısında gidiyorsa mod olsaydı da gidecekti demek

benım kimin hakkında soyledigimi bildigini sanmıyorum da neyse.
bu tür detayları açacagız lafta degil merak etmeyın bu sitede çok emek veripte banlamaların sebeblerini özel konuşuyoruz biraz daha vakit geçsin o kişilerinde açıklamalarıyla renk kazanır merak etmeyın.
ozaman yonetimlemı yada kişinin kendisiylemi alakalı nasılsa ogrenılır

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

benım kimin hakkında soyledigimi bildigini sanmıyorum da neyse.
bu tür detayları açacagız lafta degil merak etmeyın bu sitede çok emek veripte banlamaların sebeblerini özel konuşuyoruz biraz daha vakit geçsin o kişilerinde açıklamalarıyla renk kazanır merak etmeyın.
ozaman yonetimlemı yada kişinin kendisiylemi alakalı nasılsa ogrenılır
ne biliyorsan söyle bundan iyi zaman mı olur biraz daha vakit geçince ne olacak ayrıca kim,in hakkında konuştuğunu çok iyi biliyorum banlananlar dediğin kişiler kendini banlayan üyeler sanırım ben 3 yıldır haksız yere banlanan kimseyi görmedim hodri meydan buyur

CoDeYs

CoDeYs

Üye
herzaman meydan açık acelemde yok

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
peki karar senin senin Zeki keşke bildiklerini herkesin önünde sıcağı sıcağına açıklasaydın ama neyse bizimde acelemiz yok:oke:

• Beğen
Tepkiler: Necmati
CoDeYs

CoDeYs

Üye
peki karar senin senin Zeki keşke bildiklerini herkesin önünde sıcağı sıcağına açıklasaydın ama neyse bizimde acelemiz yok:oke:

hayır abi bikere o kişilerin savunması benım kinden daha küvvetli olcagını bildigim için bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt