400 tl bütçe var ne alıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

olmaz213

Üye
    Konu Sahibi
400 tl bütçe var ne alıyım
arkadaşlar 400 tl bütçem var 450 ye zorlasam çıkabilir ne alıyım sizce dokunmatik bişey olsun istiyorum ben samsung s wave 723 düşünüyorum da siz ne diyorsunuz

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Nokia c 3 yada biraz daha bekle ikinci el düşer se yakın da samsung ace al derim

hoss

hoss

Üye
wave 723güzel tercih olur :oke:monte ,galaxy mini , x8 , wave 525 gibi cihazlarıda tavsiye ederim

Krofessional

Nokia c5-03

PureFood

PureFood

Üye
C5-03 en uygun tercih olabilir tabi Nokia ise.
Galaxy Mini güzel gidebilir, Galaxy Gio diyeceğim ama o 550 Civarıydı sanırım Teknosa'da.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Galaxy mini ve c5-03 bu fiyatın biraz üstünde 30-40 lira kadar.İkisinden biri güzel tercih olur..

61semih

61semih

Üye
450 tl ye alınabılecek yegane telefon galaxy mını dır c3 c5 felan sadece nokıa dusunenler ıcın ıdeal olabılır fakat androıd e veya samsung ta alırım dıyenler ıcın bu fıyata en ıyısı mını modelı aksını ıdda eden varsa + larını - lerını konusuruz arkadasımızda fıkır sahıbı olur ve kendı ıhtıyacları dogrultusunda secımını yapar

Starsley

Nokia c5-03 ..

61semih

61semih

Üye
Nokia c5-03 basmatık galaxy mını kapasitif dokunmatık sadece bu fark ıcın bıle mını tercıh edılır

technoblue

technoblue

Üye
Nokia c5-03 basmatık galaxy mını kapasitif dokunmatık sadece bu fark ıcın bıle mını tercıh edılır

arkadaşa katılıyorum. nokianın dokunmatik ekranından fazlasıyla şikayet duyuyorum bu aralar. bir de symbian olayı var tabi. o fiyata güzel bi androidli telefon alabilirsin. galaxy mini iyi bir tercih olabilir. bir de lg optimus me tavsiye ederim sana. 600 mhz işlemci ve 2.2 android froyo işletim sistemi kullanıyor ve oldukça hızlı. 3mp kameraya sahip. gps,wifi ve 3g desteği sağlıyor. kapasitif dokunmatik ekranlı. tasarım bakımından oldukça hoş bir smartphone. fiyatı 400-450 tl civarında. bu fiyata alabileceğin en iyi smartphone adaylarından.

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus me ye bakalırsın smartphone almak istiyorsan hem diger smartphonelara gore fiyatı uygun hemde tasarım ağırlık ve ekran parlaklığı konsunda çok daha iyi bi telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt