Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 & c5-03
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
owner26
Üye
Konu Sahibi
5800 & c5-03
Evet 5800 Ve C5-03 Kullanıcıları..
Sizce hangi telefon daha kullanışlı ve iyi ?
Bu 2 Telefondan birini kullanıyorsanız + ve - özellikleri neler sizce ?
Yorumlarınızı bekliyorum
Tuba.Erva
Üye
takpteym bende suan c5-03 e takıldım cunku
SqReaL
Üye
C5-03 var. 5800'dan çok çok daha iyi..
Tasarımı olsun, dokunmatik hassaslığı olsun. Hızı olsun. Her bakımdan çok profesyonel.
Kesinlikle tavsiye ederim.
ultrayer6
Üye
ikisinin de kendine göre artıları var.
C5 daha hızlıdır, dokunmatiği daha iyidir, kamerası daha iyidir
5800 kalem, pena vs. Aksesuarları vardır, polarbit oyunlarını acar, kamerada çift flaş vardır, ses kalitesi ve yüksekliği daha iyidir.
mangdaşire
Üye
c5-03 tabikide.ama çok fw olsun degişik şeyler deneyim diyorsan 5800.
By_GaBLiN
Üye
C5-03 Dokunmatiği, İnternet Hızı, Kamerası Gayet GüzeL. Eksik Yönleri Kamera Tuşunun, Flashı ve Görüntülü Konuşması Olmaması...
Tuba.Erva
Üye
c5-03 alcam bana kamerası ne netı olsa yeter cunku
ee ozaman hızlıymıs dıyosunz
5800 kalas gbı bıde ,bu daha zarif
bence ikiside degil ama birini alıcaksan 5800 500 tlne para ekle c6-01 galaxy mini galaxy gio gibi cihazlara yönel derim
owner26
Üye
Konu Sahibi
Yorumlar için sağolun..Yeni telefon alamayacağım bence C5-03 Model Telefon var zaten.Sadece 5800 ile arasındaki farkları öğrenmek istedim birde sitede bu 2 telefon arasında kalan kullanıcıların seçimlerini daha kolay yapmaları için açtım konuyu
Katılıyorum sınıfta ki kızlar beğendi teli c5-03 alacaklarmış
Del Rey
Üye
Benim arkadaşlarımdan ikisi sulandı telefona bundan aldılar. Pişti oldum ya... Ama alıcaksan C5-03 gibi telefon alıcaksın. İşlemcisi neredeyse Nokia n8 ile aynı. Bu da telefon hızına büyük bir artı demek oluyor. Diğer symbian^1 telefonlar arasında en iyi telefonlardan biri de bu.