c7 yavaşladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chilekesh_mert

Üye
    Konu Sahibi
c7 yavaşladı
arkadaşlar bundan 1 ay öncesine kadar telefonum gayet stabil çalışırken birden menülerde donmalar başladı. bu yetmezmiş gibi bir de gelen mesajlar çağrılar giriş ekranında görünmez oldu. bi kaç resetten sonra gelen mesaj ve çağrılar giriş ekranında görünmeye başladı ama telefonda inanılmaz bi yavaşlama var. sorunu anlayabilmiş değilim ama oyunlarda olsun menüde gezerken olsun telefon sürekli takılmaya başladı. bütün güncellemelerim tam telefon hafızasında da 4.5gb tan fazla boş yer mevcut. arkaplanda çalışan bir program yok. kafayı yemek üzereyim artık yardımcı olacak biri var mı? ya da benim gibi bu sorunla karşılaşıp çözen biri var mı? şimdiden herkese teşekkürler.

ekreem12

ekreem12

Üye
dostum belki yukledıgın bı program tel stabıllıkden cıkarmıstır hangi uygulamalar telde yuklu??

chilekesh_mert

Üye
    Konu Sahibi
hd oyunlar var genelde uygulama olarak ta en son nightlight ve compass uygulamalarını yükledim ama onlardan kaynaklandığını sanmıyorum kullananlardan böyle bir sorun duymadım şimdiye kadar.

ekreem12

ekreem12

Üye
kamera filan gibi programlar genelde sıstemsel sorunlar verıo oyunlardan sorun olmazda programları sılıp bı bak ıstersen en olmadı flashlıcaksın gıbı duruo

chilekesh_mert

Üye
    Konu Sahibi
ya durup duruken olunca insanın zoruna gidio tam final zamanı moral bozuyo başka bişi değil ram dolu vb hatalar da almıyorum bazen kamera açılırken beklenmedik bir hata oluştu fln diyodu kapatıp açınca düzeliodu ama şu yavaşlama sorunu çok canımı sıkmaya başladı sparkle oynuyodum kafa dağıtmak için dondu kaldı giriş ekranına döndm ne kapanıyo ne devam ediyo ses var arkada teli apatıp açtım düzeldi şimdi devam ediorum oynamaya şimdilik bi sorun yok telde ama arada yapıyo bu donmaları flashlamadım hiç telefonu geldiği şekilde duruyo faydası oluyo mu flashlamanın bi de garanti dışı kalıyo diye biliyorum flaslayınca var mı bunun aslı?

ekreem12

ekreem12

Üye
flashlamanın bi sorunu olmuo diolardı forumdakıler flash atma konularına bakrsan flashlıcaksandaha faydalı olur canını sıkma programın adı aklıma gelmıoda su bı program vardı kamera fılan ıcın equlızer seceneklerını fılan arttırıodu omu yuklu sende?

chilekesh_mert

Üye
    Konu Sahibi
yok kamera için bi program yüklemedim compass dediğim pusula yaa ovi den indirmiştim oyunları da buradan yükledim genel olarak yani bu tip sorunla karşılaşan kimse de göremedim en kötü ihtimalle telefonu yedekleyip formatlicam yaa düzelmezse de artık servise yollarım o kadar para verdik paramızla rezil oluyoruz yaa anna güncellemesini bekliyorum bende eğer güncellemeden sonra da bişeyler düzelmezse artık satıp başka telefon alıcam nokia almamıştım hiç diğer telefonlarımda başım ağrımamıştı kalktık aldık hep problem hep problem. bundan sonra da almam nokia yaa lanet olsun. bu mudur kalite anlayışı bu mudur müşteri odaklılık. kusura bakma kafanı şişirdim ama çok bunaldım artık şu problemlerden yardımın için de saol arkadaşım.

ekreem12

ekreem12

Üye
yok dostum sorun deıl ama arada bole seyler olur takma at flashı hıc bısı kalmaz bıraz senın sansızlıgın bence cunku ben hıc bole sorunlarla karsılasmadım yazılım kafaı yemıstır bu her zaman olabılır bı durum sen bılgısayara format atmıomusun onun gıbı dusun sıkma canını sınav zamanı:)

chilekesh_mert

Üye
    Konu Sahibi
doğru söylüyosun arkadaşım çok sıkarsa basıcam formatı :D saolasın tekrar :)

uribaju

uribaju

Üye
netquin mobile guard programını yükleyip boot yerindeki açılış uygulamalarını kontrol et bazen anlayamazsın ama gizlice arka planda çalışan programlar ,firewall vs olur bunlar da telefonu kasar.Birde Oyunlar klasörünü türlere ayır aksiyon,spor vs diye.Ayrıca bu online video izlenen haber veren widgetler veya programlar var bunların hepsini aynı klasörde toplama dagıt başka yerlere ..Bunlar işe yaramazsa son çare flash atmanı öneririm .

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Kardeşim telefonun yediğini al hard firmat at ancak öyle düzelir

Starsley

Ben 4 aydır.. Kullanıyorum.. Aynı performans devam ediyor... Allaha şükür...

serinaga

serinaga

Üye
Bencede arka planda çalışan bişi olabilir. Bir defasında ovi'den bende bir oyun yüklemiştim tel ha bre nete bağlanmaya çalışıyordu. Yaw ne gıcık bişiydi, proğramı kaldırıncaya kadar bir iş yaptırmadı. Netquin yükledim sonra kafasına göre hareket edemiyor artık proğramlar.

SilentOne

SilentOne

Üye
bas formatı getsin

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
symbianın özelliğio zaten takıldı mı formatla :naughty:

kereman91

Üye
Ben 4 aydır.. Kullanıyorum.. Aynı performans devam ediyor... Allaha şükür...
:hmmm şaka gibi.kardeş adamın morali bozulmuş yaptığına bak :ah .şey gibi oldu 100 tl ye bişe alırsın arkadaşın gelir ben onu 20 tlye aldım demesi gibi :d:

serkanet

Üye
internet gizlilik verilerini sil mesajlarını sil arama geçmişi gibi log kayıtlarını sil telefonu bi süre kapalı tut sonra aç telefonu widgetleri felan kontrol et fazla ram tüketen bi widget sürekli çalışıyor olabilir mini uygulamaları çevrimdışı mod yap duvar kağıdı olarak atadığın resmin boyutuna ve kalitesine dikkat et gerekirse kullanma depo hafızasında gereksiz dosyaları temizle bu dediklerimi yap yine sorun olursa yazarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt