body mi fitness mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Orasına sen karar vericeksin :) Bana kalırsa göğüs basmak için gidiceksen bodye,vücudunu yıpratmış olursun,spor ama sonuçta ağırlık kaldırıp vücudunu zorluyosun,zorlamadanda vücut yapamazsın zaten.Yüzmeye yönel bak tek tavsiyem.Dövüş sporlarınıda tavsiye etmem görüntü olarak işe yaramaz.

teşkler yardımların için :oke:

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Rica ederim :)

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
body 3 senedir yapıyorum vucudun adeta taş gibi oluyor karın kasların özellikle sahilde kumsalda filan baya bir ilgi görüyorsun taki body yapan insanlar korbonhitrat ve vitaminleri hergün almak zorunda Formunu korumak için eğer kısa vadeli birşey istiyorsan bodye gitme eğer uzun vadeli istiyorsan 1 sene sağlam bir hoca bulursan dicek laf yok :)

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
body 3 senedir yapıyorum vucudun adeta taş gibi oluyor karın kasların özellikle sahilde kumsalda filan baya bir ilgi görüyorsun taki body yapan insanlar korbonhitrat ve vitaminleri hergün almak zorunda Formunu korumak için eğer kısa vadeli birşey istiyorsan bodye gitme eğer uzun vadeli istiyorsan 1 sene sağlam bir hoca bulursan dicek laf yok :)

18 i geçelim önce
gelişimimiz dursun sonra ağır kaldırıp cüce kalmayalım

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
16 yaş body için çok erken, gidersen sana ilerde çıkarağı problemlerden dolayı çok pişman olursun.
Ağırlık basma, spor yap. Yüzme demiş arkadaşlar, çok haklılar. Koşuyla desteklersen vücudun gayet biçimli olur.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
öncelikle 20 yas altı kesinlikle body, fitness yapmamalı.Bak ben 1 yıldır muay thai ye gidiyorum vücudum body deki adamlara göre daha düzgün duruyor.Bende ilk basta body e gitmistim ama sıktı daha sonra muay thai ye geçtim gercekten cok zevkli tavsiye ederim sana.

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
16 yaş body için çok erken, gidersen sana ilerde çıkarağı problemlerden dolayı çok pişman olursun.
Ağırlık basma, spor yap. Yüzme demiş arkadaşlar, çok haklılar. Koşuyla desteklersen vücudun gayet biçimli olur.

öncelikle 20 yas altı kesinlikle body, fitness yapmamalı.Bak ben 1 yıldır muay thai ye gidiyorum vücudum body deki adamlara göre daha düzgün duruyor.Bende ilk basta body e gitmistim ama sıktı daha sonra muay thai ye geçtim gercekten cok zevkli tavsiye ederim sana.

evet yüzmeye bu ay içerisinde yazılıyorum koşu felan da iyi çoğu akşam halı saha veya basket maçlarımız var
evde doumble var zaten 5 ve 3.5 liklerden

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
yüzmede iyidir bak.Vücudun her yerini calıstırıyor sonucta.Boks falanda fena değildir hani:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt