Symbian^3 Nasıl Hacklenir? HelloOX2.. Buyrun.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serkanbb06

serkanbb06

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 Nasıl Hacklenir? HelloOX2.. Buyrun.
Symbian^3 Nasıl Hacklenir?

Emektar mobil işletim sistemi Symbian'ın kırıldığını geçtiğimiz günlerde bu sayfada duyurmuştuk. Symbian'ı daha özgür hale getirmek için ihtiyacınız olan her şey bu yazıda!

Nokia'nın da sırtını dönmesiyle bir anda gözden düşen Symbian, bu duruma rağmen Android'in ardından dünyanın en çok tercih edilen mobil işletim sistemi olamaya devam ediyor. Nokia'nın yeni akıllı telefonlarda yer vermeye devam ettiği üçüncü nesil Symbian işletim sisteminin kırıldığını geçtiğimiz günlerde duyurmuştuk.
Daha önceki Symbian sürümlerinin kolayca kırılabilir olması için çalışan HelloOX2 isimli yazılım, yeni sürüme güncellendi. Yeni hack yönteminin de içerisine entegre edildiği güncelleme ile Symbian^3 dahil olmak üzere tüm Symbian'lı akıllı telefonları kırmak olanaklı hale gelmiş oluyor.
İşletim sistemi dizinlerine erişime ve düzenleme yapabilme, sertifikalandırılmamış uygulamaları zahmetsizce yükleyebilme gibi avantajlar sunan bu işlemin şimdilik sorunsuz olduğu belirtilmiş olsa da cihazınızda oluşabilecek sorunların sizin sorumluluğunuzda olacağını da en baştan vurgulayalım.
indirebileceğiniz HelloOX 2.10 sürümünü telefonunuza kurup, ilgili simgesinden çalıştırdığınız takdirde yazılım, tüm işlemleri otomatik olarak tamamlayacaktır.
İndireceğiniz dosya sertifikalandırılmamış olacağından öncelikle bu sürümü sertifikalandırmanız gerekmektedir. Yazılımın size özel imzalanmış versiyonunu indirmek içinse yer alan sayfadan bağış yapmanız isteniyor.

Yazan:

pRime.

pRime.

Üye
Beyler tavsiye ederim, just hack it'ten daha başarılıdır. Burdan indirin:

risqkrt

risqkrt

Üye
sertifika gerekmese tadindan yenmez. Opdaya imei vermek istemiyom cinlilerin isi belli olmaz

uribaju

uribaju

Üye
aynen ya bu nasıl iştir telefonu hacklicez ama yine de imei verip sertifika almamız lazım çok saçma

ahmetdemircim

Üye
işlemci hızınada müdahale edebiliyormuyuz?

ozggurr

ozggurr

Üye
Konu ne olursa olsun bir Android reklami almis basini gidiyor... Andoid'den sonra ikinciymis ya symbian bakalim oyle mi?

2011 subat ayi itibari ile mobil isletim sistemlerinin durumu asagidaki grafiktedir:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
peki 5800 v52 de deneyen var mı?

wlerox

Üye
helloox indirsim sertifikaladım sonra kurim dedim kurmadan sertifika kısıtlama uyarısı verdi ve bi türlü bu programı kuramadım nasıl cözerim bu sorunu

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşlar yeni sürümle os9.1'den 9.5'e kadar bütün symbian sürümleri hacklenebiliyor! 3250, 5530xm, n85, e52 ve son olarak n8'de test edilmiştir! Hepsinde başarılıdır. Tek yapmanız gereken helloox dosyasını opda sertifikası ile sertifikalayıp kurmaktır. Bununla uğraşmak istemeyen helloox sitesine bağışta bulunup imzalı sürümü indirebilir.

septisist

septisist

Üye
helloox indirsim sertifikaladım sonra kurim dedim kurmadan sertifika kısıtlama uyarısı verdi ve bi türlü bu programı kuramadım nasıl cözerim bu sorunu
EVET AYNI ŞEKİLDE SERTİFİKALIYORUM AMA HATA VERİYOR:ah

mc_mfi

Üye
Konu ne olursa olsun bir Android reklami almis basini gidiyor... Andoid'den sonra ikinciymis ya symbian bakalim oyle mi?

2011 subat ayi itibari ile mobil isletim sistemlerinin durumu asagidaki grafiktedir:

doğru diyon en iyi si şuan glaxy s2 abi ben senin yerinde olsam onu alırım bildiğim kadarıyla guangzhou dasın orda kesin bulun

AYNA

AYNA

Üye
okadar bekledim bekledim çıkarmadılar ben satio'yu sattım hellox öyle çıkardı:ehe:ehe:ehe

zagros49

zagros49

Üye
lütden yardımcı olurmı,usunuz telim e52 bu heloxau yükledigimde sertifika kısıtlandırıyor die bi yazı çıkıyor

ömür1978

ömür1978

Üye
herşey iyi güzel anlatılmış da nokia nın c serisinden bir telefon bile yok heloox un sitesinde bu sorunu nasıl çözümleyebilirim

kozgit

Üye
arkadaşlar c7 de olmuyo imzalayıp kurdum moving instalserver kisminda duruyo olmuyo boşuna tüm telefonlar da oluyo demeyin

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar ben n8 i JustHackIt ile hack ledim gayet başarılı cepten girdiğim için link veremiyorum ama size şöyle bir kolaylık yapabilirim Symbian^3 Sistem Modifikasyon altında S^3 telefonlar için formatsız,flashsız, 2 dk de Hackleme yöntemi. (Yeni) burayı bulun ihtiyacınız orada

murti_41

Üye
Ya bırı yardım etsın 50 kısı yazıyo kısıtlıyor dıye bırıde acıklama yapmıyor bende c5 o3 var yonetıcı ıle gorusun deyıp duruyo

behcet98

Üye
opda dan 4 gündür bekliyorum seretifikayı vermediler, HelloOX donatesi en az ne kadar acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt