Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Imdaat acil yardımm
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hastali
Üye
Konu Sahibi
Imdaat acil yardımm
Ya arkadaşlar n8 durup dururken titreşimi gitti ya napıcam şimdi masada duruyordu titriyordu msj gelirken sonra bi baktım titremio ya nasıl oluo ya naptıysam düzlmedi yardım ltfeen
heavenhawk
Üye
önce bi telefonu kapatıp açmayı dene düzelmezse tercihlerini deişmiş olabilirsin genel veya sessiz gibi orayı kontrol et eğer bıraktığın gibiyse ayarlarından titreşimin açık olup olmadığına
synergy11
Üye
açma kapama tuşuna uzun basılı tut titreşim ayarları kapalı olsa dahi 3 sefer titreyip kapanması lazım titremeden kapanıyorsa titreşim motorun bozulmuş olabilir
açma kapama tuşuna uzun basılı tut titreşim ayarları kapalı olsa dahi 3 sefer titreyip kapanması lazım titremeden kapanıyorsa titreşim motorun bozulmuş olabilir
yazılımsal olabilir zannetmiyorum titreşim motorunun durup dururken bozulacağını telefonu komple yedekle daha sonra yazılımı yeniden yükle.
SilentOne
Üye
tercihleri kontrol et hiç bir sorun yoksa telefonun titraşimini saqlayacak motor pert
technoblue
Üye
sorun yazılımsal da olsa donanımsal da bilgin yoksa kurcalama bence. garantin sürüyorsa daha büyük sorunlar çıkmaması adına teknik servise başvurmanı tavsiye ederim