İnsan Ne Kadar Uyanık Kalabilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
55 saat uyumadım.serum taktılar sonra.:ehe

Maşallah :ehe

Ben de bir gün sabah güneş doğarken uyumuştum, ertesi gün akşam uyandım. 2 gün güneş görmedim ya :ehe
Ama isteyince de 3 gün uykusuz kalabilirim, kaldım da :D Kötü ama ya :ehe

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
istediğim kadar

Depressive_

Depressive_

Üye
Rekoru araştırıp bizde bi yapmayı denesek fena olmaz :ehe

canturgay

canturgay

Üye

SWAMİ MAUJGİRİ MAHARJİ ADLI HİNTLİ 1955 YILINDAN 1973 YILININ KASIM AYINA KADAR TAM 17 YIL BOYUNCA AYAKTA DURDU. BİR SÜRE İÇERİSİNDE UYKUSU GELDİĞİNDE BİR YERE DAYANMASI YETERLİ OLUYORDU.

rekor bu adamda olabilir :)

minoo

minoo

Üye
:sukur:

Uzmandede

Uzmandede

Üye

SWAMİ MAUJGİRİ MAHARJİ ADLI HİNTLİ 1955 YILINDAN 1973 YILININ KASIM AYINA KADAR TAM 17 YIL BOYUNCA AYAKTA DURDU. BİR SÜRE İÇERİSİNDE UYKUSU GELDİĞİNDE BİR YERE DAYANMASI YETERLİ OLUYORDU.

rekor bu adamda olabilir :)
17 yılmı ben 1 saat aralıksız ayakta kalsam bacaklar ağrımaya başlıyor.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
o adam ayakta uyuyordur bence

Aege

Aege

Üye
ben 27 yaşından sonra günde sadece 1 saat uyuyan 60-70 yaşlarında bir adam duymuştum

minoo

minoo

Üye
Ben test ettim dün 34 saat uyumadım hiç :hmmm Zorlasam 40 yapardım ama :D

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
bende 25 Saat Kadar Uyanık Kalabildim , Daha Fazla Yapacaktımda:pro:

minoo

minoo

Üye
Yaz tatili gelsin, deneyeceğim bir gün. Maximum uykusuz kalma saatimi öğrenmek istiyorum :ehe 50 yaparım eminim :eller:

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Bende Geçen Sene Yaz Tatilinde 28 Yapmıştımda Geçen Senede Kaldı o Artık , Bu Sene 30 Saati Hedefliyorum

kol@j

kol@j

Üye
üç gün uyunmadığı zaman gerçek hayat rüyayla karışıyormuş...

direği bile insan sanabiliyor...

hiç denememek lazım

minoo

minoo

Üye
Deneyecem bir gün.

MetQ7

MetQ7

Üye
Anlaşılan herkesin kendine özel uyumama rekorları var:D

• Beğen
Tepkiler: minoo
Utku

Utku

Üye
denemedim ki :D

By_AkA

By_AkA

Üye
benim rekorum 54 saat pek te bişey olmadı açıkçası...

pelın_

2 gun hıc uyumadıgımı bılıyorum ama onn acısınıda cok pıs cıkardım resmen 3 gun boyunca zorunlu olmadıkca yataktan cıkmadım sadece su ve sıgara ıctım karnlıktı yattım 8 gıbı sonra 2 gun sonra yataktan cıktgımda yıne karnlıktı ve bıdaha asla öle uyumuycam resmen yasayan olu gıbı oluyo ınsan ya off aklıma geldıkce delı oluyorum :) tabı unv yıları vıze fınal derken bole dengesız olmustu yasam en ıyısı gunde 8 saat tmm:D

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
2 gun hıc uyumadıgımı bılıyorum ama onn acısınıda cok pıs cıkardım resmen 3 gun boyunca zorunlu olmadıkca yataktan cıkmadım sadece su ve sıgara ıctım karnlıktı yattım 8 gıbı sonra 2 gun sonra yataktan cıktgımda yıne karnlıktı ve bıdaha asla öle uyumuycam resmen yasayan olu gıbı oluyo ınsan ya off aklıma geldıkce delı oluyorum :) tabı unv yıları vıze fınal derken bole dengesız olmustu yasam en ıyısı gunde 8 saat tmm:D

valla ben 4 saat uyanık kalıyorum ondan snra tık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt