ingilizcem beni yanıltmıyosa anna güncellemesi 3. çeyreğe ertelenmiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
ingilizcem beni yanıltmıyosa anna güncellemesi 3. çeyreğe ertelenmiş
arkadaşlar ingilizcem öyle ahım şahım değil ama anladığım kadarıyla anna'nın çıkışı 2011'in 3. çeyreğine ertelenmiş..millet ateş püskürüyor nokia'ya

kaynak

_ardaa

_ardaa

Üye
Eğer 3. çeyreğe ertelenmişse gerçekten de nokia benim için biter son telefonum olur n8, piyasaya Anna'lı x7 ve e6 sürülmeye başlandı çünkü, Anna'lı telefonları satıp bizlere aylar sonra güncelleme vereceğini pek sanmıyorum ama daha doğrusu öyle ümit ediyorum yoksa başta da dediğim gibi benim için nokia biter.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
nokıadan resmi bır acıklama varmı?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum.sanırım henüz resmi bi açıklama yok ama bu sitenin güvenilirliği de baya yüksek.bu haber doğru olabilir.herkes satarım n8'imi nokia biter benim için falan diyo.umarım doğru değildir

uribaju

uribaju

Üye
resmi bir açıklama olmadan bu tür sitelerin verdiği haberlere inanmamak lazım :oke:

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
resmi bir açıklama olmadan bu tür sitelerin verdiği haberlere inanmamak lazım :oke:

haklısın dostum ama bunlar da kesin demiyor. anna 3. çeyreğe sarkmış gibi görünüyor diyo zaten.bence de bu gidişle öyle görünüyor ama inşallah yanılıyorumdur

slant1111

slant1111

Üye
o kadar konu acıldı maxicep adminleri bile sinir küpü olur :D

aydnzara

Üye
september yazıyor yani eylüldemi gelecek bellede 2016'da gelir o zaman iyice yılan hikayesine döndü.bir zaman 4 ay n8 gelecek diye bekledik şimdide bunu bekle bekle anam bekle:)nokia bitti artık benim için.

_ardaa

_ardaa

Üye

şu adreste ne e6 ve x7'lerin dağıtımına başlandı diyor ve en altta şu ibare geçiyor, n8 e7 c7 ve c6 fanları üzülmeyin yada korkmayın, symbian anna önümüzdeki aylar içinde sizinle diye bir şey yazıyor, burada önümüzdeki ay demiyor aylar diyor konu açan arkadaşın dediği gibi ingilizcem beni yanıltmıyorsa tabi.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
tweeter da 1 hazıranı bekleyın diyolardı...

s3rseri

Üye
inşallah ıngilizcen seni yanıltıyordur dostum ...

• Beğen
Tepkiler: aagkn
aagkn

aagkn

Üye
inşallah :ehe

engin_erg

engin_erg

Üye
sanırım değişiklik yapmanın zamanı geliyor nokia artık basbas bağırıyor benden vaz geçin diye bende nokia'nın dediğini yapacağım sanırım

synergy11

synergy11

Üye
yinemi ertelenme ya :S

heavenhawk

heavenhawk

Üye
ortada kesin bişey yok hemen karamsarlığa düşmeyin arkadaşlar (:

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
Beyler nokia.com bu haberi yayınlamadan ınanmayın. sadece dikkat cekmek için yapılmıs bi haber..

caphuscha

caphuscha

Üye
arkadaşlar ingilizcem öyle ahım şahım değil ama anladığım kadarıyla anna'nın çıkışı 2011'in 3. çeyreğine ertelenmiş..millet ateş püskürüyor nokia'ya<br />
<br />
kaynak <a href="http://networkedblogs.com/iwxQL" target="_blank">Symbian Anna Update Seems to be Pushed to Q3 of 2011 - WTF NOKIA??</a>
<br />
<br />
symbian anna ve belle icin alternatifim special fw PAÇA PR 2.0 ve KELLE PR 3.0 belki 2012 de İŞKEMBE PR 4.0 ardindan da KOKOREÇ PR 5.0 !

madx

Üye
olmaz böyle şey ya. o kadar geniş bi donanıma sahip bi telefonda yazılımda cok büyük eksikler var ve yetersiz ama hala aylar sonra deniyorsa diyecek bi şeyim yok. ben n8 i alırken 5800 ı yıllardır yazılımlarla desteklemesi hoşuma gitmişti. n8 yoksa nokianın ara modellerinden biriyse erken kaybedecek ilgiyi.

cargo3230

cargo3230

Üye
yaa arkadaşlar bende fena kullanıcı sayılmam n8 konusunda ama yok ölürüm yok satarım n8 i diyecek kadar ekstra bi yenilik var mı ki ANNA da benim öyle çok bişey değişeceğini zannedesin yok eğer çok önemli bi güncellemeyse bende üzüleyim bu habere :)
ama yinede n8 yani bu haliylede çok ii asıl sorun program çeşitsizliği ona faydası olacaksa anna nın üzülürüm bak o zaman ?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
evet kesin bi şey yok arkadaşlar:) inanırsak olur bence:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt