Galaxy Ace mi ? Yoksa Wave mi? Alsam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rpm

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace mi ? Yoksa Wave mi? Alsam
Arkadaşlar yeni telefon alcam.galaxy acemi alsam wave mi ?

Not:(Wave 8500 veya 8530)

N'name

N'name

Üye
1Ghz A8 Cortex işlemci + Hummingbird çipset + 512 mb ram + Süper Amoled + HD video kayıt ile Tavsiyem Wave 8500.Galaxy Ace 'nin tek artısı Android :oke:

ricardo45

ricardo45

Üye
android diyorsan ace ama donanım olarak wave tabiiki

technoblue

technoblue

Üye
wave bada işletim sistemi ile çalışıyor bu yüzden uygulamaları kısıtlı diye biliyorum. galaxy ace android işletim sistemi kullanıyor hem daha hızlı bir telefon hemde uygulama sıkıntın olmaz. ama ben samsunglara çekimser yaklaşıyorum çok arıza çıkarmaya başladılar artık. ayrıca forumlarda teknik servisinden yana şikayetler olduğunu okumuştum. daha uygun fiyata hemen hemen aynısını bulabilirsin. yok mu aklında başka bir telefon?

61semih

61semih

Üye
bence ace donanım olarak wave daha ıyı olsada hem tasarım olaarak hemde android etkeni ace yi bence daha alınablilir yapıyor.yada bırazdaha beklersen motorola defy i alabılırsın.defy bence bu ıkı telefondanda ustun su gecmırmezsık sertıfıkasıda cabası cıtkırıldım telefonlardan bıktıysan,aman telefonuma bırsey olur dan bıktıysan defy ı bekle bence.ama illede bu ıkı telefonsa ace derım ben:pro:

• Beğen
Tepkiler: hrtlak
technoshark

technoshark

Üye
Bence ikiside değil ... :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Kalite ve uygun fiyata bi smartphone almak ıstıyorsan ikisindende uzak dur

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tabiki wawe 1Ghz A8 Cortex işlemci ne demek ya uçarsın resmen

61semih

61semih

Üye
tabiki wawe 1Ghz A8 Cortex işlemci ne demek ya uçarsın resmen
arkadaşım nereye ucuyon nedır bu hız merakı telefonla yapılabıleckeler belli bukadar abartmayın lutfen bu 1ghz olayını bence 800mhz gayet yeterlı bır işlemci,işlemci yerıne ekran kalıtesı desenız anlarım ama ucarsın felan dıyınce 800mhz lık telefona haksızlık yapılıyor gıbı gelıyor bana sankı .tamam arada 200mhz fark var ve cıddı bır fark fakat suna benzıyor bene astonmartın arabası var maxımum hızı 400km sende dıyorsunkı bende ferrarı var 450km hız yapabılıyor.umarım demek ıstegımı anlamışsındır
Bence ikiside değil ... :)

bencede ace nın gerıne gio dusunebılır aradakı fıyat farkının sebebı kamerası ve 0,3 inçlık ekran farkı buna tasarımıda katabılırız.gercı ace nekadar şık olsada iphone taklıdı

Kingmortall

Kingmortall

Üye
arkadaşım nereye ucuyon nedır bu hız merakı telefonla yapılabıleckeler belli bukadar abartmayın lutfen bu 1ghz olayını bence 800mhz gayet yeterlı bır işlemci,işlemci yerıne ekran kalıtesı desenız anlarım ama ucarsın felan dıyınce 800mhz lık telefona haksızlık yapılıyor gıbı gelıyor bana sankı .tamam arada 200mhz fark var ve cıddı bır fark fakat suna benzıyor bene astonmartın arabası var maxımum hızı 400km sende dıyorsunkı bende ferrarı var 450km hız yapabılıyor.umarım demek ıstegımı anlamışsındır

bencede ace nın gerıne gio dusunebılır aradakı fıyat farkının sebebı kamerası ve 0,3 inçlık ekran farkı buna tasarımıda katabılırız.gercı ace nekadar şık olsada iphone taklıdı

almışken iyisini almak lazım 1ghz yerine neden 800 mhz yi tercih etsin ki :hmmm

61semih

61semih

Üye
almışken iyisini almak lazım 1ghz yerine neden 800 mhz yi tercih etsin ki :hmmm

bu şekılde dusuneceksek eger almışken androidli olsun 150 000 den fazla uygulama vs ! sonucta 800mhz ıslemcının acamıyacagı oyun yok denılebılır senın ıslemcın en ıyı oyunları kaldıracak kapasıtesı varken bu oyunları desteklemıyorsa ıslemcının hızının bır anlamı kalmıyor.yanı android etkenı 200mhz lik farkı kapatıyor bence bu ıkı telefon arasında karsılastırma yapılacaksa ıslemcı degıl ekran kalıtesıdır.ekran kalıtesındede wave nın barız ustunlugu var.

Starsley

Kesinlikle wave..

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Ace derim işletim sistemi seni bir kere rahata kavuşturur ama o fiyatlardaki diğer androidli telefonlara bakabilirsin android faydan için:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt