sitede ki sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
sitede ki sorunlar
oncelikle iyi forumlar herkeze.
sitede maxi modifikasyon bolumu oluşturuldugundan beri dikkatimi çeken ordaki admınlerin cfwlerden anlamamlarıdır madem boyle duzgun bir bolum oluşturuldu neden anlayan kişiler degilde anlamayan kişiler orda yonetici oldular diger emek sarfedenlere hakzıslık olmuyormu acaba.
bazı yerlerde hala son mesaja adamlar küfür ediyor biraz daha aktifleri mod yapmalısınız.

ve sitedeki reklamlar gerçkten artık çok sorun oluyor siteye tıkladıgımızda 1 dakka kadar beklemek zorundayız başka bilgisayardan da denedim degişik taryıcıdanda denedim aynı fark yok ( not.admınler bizde yok demeyin oyle demniz biraz normal kaçar yanı )

sitede gerçekten emegi çok geçen arkadaşlarımız var ve onlarda artık ya banlıyorlar bu sorunlar yuzunden yada girmıyorlar hala konuştugumuz için biliyoruz ve daha fazla sorun soylemek olmaz.

eskiden tek takıldıgım yer burasıydı ama artık forumdada baya degişiklik olması gerekiyor emeklerın boşuna gitmemesi gerekiyor ( boşuna gitmez demeyin goruyoruz gittigini ) sitenın en aktıf uyelerı bile onlinesini kesiyorsa sorun var demektir.

ister konuya bir cevap verip kapatın biz cevap veremeyelım iste konuyu silin ister sınırsız banlayın siz bilirsiniz ama diger uyelerınde bu konuya yorum yazıp onlarında neler düşündügünü gürmelisiniz zaten banlılar olmasaydı konuya açıklık daha net olurdu ama ben kendi düşüncelerimi dile getirdim.
saygılar iyi forumlar

Burak

Üye
bende bu sıralar pek gırmıyorum. Ve bunun sebebı sıtedekı ortamın dagılmasıdır. 1 ay onceye kadar forumdan hıc cıkmazdım ancak herkes kendını banladı yada grmıyor. Benım ıcın onemlı olan dostlarımdı. Dostlar olmadan bı tadı yok sıtenın. Ancak yınede her fırsatta grecegım sıteye. Cunku maxı yı sevıyorum. Her ne kadar sorunları olsada :D

OğuzcanAbi

Üye
bende bu sıralar pek gırmıyorum. Ve bunun sebebı sıtedekı ortamın dagılmasıdır. 1 ay onceye kadar forumdan hıc cıkmazdım ancak herkes kendını banladı yada grmıyor. Benım ıcın onemlı olan dostlarımdı. Dostlar olmadan bı tadı yok sıtenın. Ancak yınede her fırsatta grecegım sıteye. Cunku maxı yı sevıyorum. Her ne kadar sorunları olsada :D

Bizi beğenmiyor eleman
kardeş öncelikle rekalm görmek istemiyorsan program var kurup
görmeyebilirsin daha aktif mod. mu
küfür edenler bulunup banlanıyor zaten
1 saat 2 saat geç ne fark ederki
sitede gerçekten emegi çok geçen arkadaşlarımız var ve onlarda artık ya banlıyorlar bu sorunlar yuzunden yada girmıyorlar
bu sorunlar yüzünden siteye girmeyen maxicep i gerçekden sevmiyordur o zmn :)

Uruloki

Uruloki

Üye
evet aynı sorunlardan bende muzdaribim bizim bölümün en aktifleri bile banlanıyor sonra şu reklam meselesi tamam para kazanacaksınız ama bu kadar fazla ki 2008 de böyle değildi burası çok iyi hatırlıyorum ve şu mobil moddaki kod hatalarının giderilmesi çok iyi olur

Burak

Üye

Bizi beğenmiyor eleman
kardeş öncelikle rekalm görmek istemiyorsan program var kurup
görmeyebilirsin daha aktif mod. mu
küfür edenler bulunup banlanıyor zaten
1 saat 2 saat geç ne fark ederki

bu sorunlar yüzünden siteye girmeyen maxicep i gerçekden sevmiyordur o zmn :)
oguz hacı bı sen bı ben kaldik eskı tayfadan. :D

Εthnic

Εthnic

Üye
maxicep'e ilk uye oldugum zamanlar forum cok hareketliydi.. ozellikle symbian bolumundeki moderatorler cok aktifti.. ne bileyim nadir ,samsunspor ,mehmet, anl_tr..vb.. simdi ise actigin bir konu neredeyse bir iki gun onay bekliyor bolume bakacak moderator olmadigi icin.. yani eski aksiyon yok artik..
kendi kendine ban atma meselesine gelince.. bu ozellik siteye geldiginden beri forumda uye kalmadi.. bence bu ozelligin derhal kaldirilmasi lazim.. cunki insanlar en ufak bir sorunda bile duygusal davranip hemen kendilerine ban atabiliyorlar..

Burak

Üye
ban atma ozellıgı kaldırılsa bıle gırmek ıstemeyen adam yıne gırmez

OğuzcanAbi

Üye

oguz hacı bı sen bı ben kaldik eskı tayfadan. :D
:d::d::d:
Εthnic;3483857' Alıntı:
maxicep'e ilk uye oldugum zamanlar forum cok hareketliydi.. ozellikle symbian bolumundeki moderatorler cok aktifti.. ne bileyim nadir ,samsunspor ,mehmet, anl_tr..vb.. simdi ise actigin bir konu neredeyse bir iki gun onay bekliyor bolume bakacak moderator olmadigi icin.. yani eski aksiyon yok artik..
kendi kendine ban atma meselesine gelince.. bu ozellik siteye geldiginden beri forumda uye kalmadi.. bence bu ozelligin derhal kaldirilmasi lazim.. cunki insanlar en ufak bir sorunda bile duygusal davranip hemen kendilerine ban atabiliyorlar..
bencede kaldırılmalı :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
oncelikle iyi forumlar herkeze.
sitede maxi modifikasyon bolumu oluşturuldugundan beri dikkatimi çeken ordaki admınlerin cfwlerden anlamamlarıdır madem boyle duzgun bir bolum oluşturuldu neden anlayan kişiler degilde anlamayan kişiler orda yonetici oldular diger emek sarfedenlere hakzıslık olmuyormu acaba.
bazı yerlerde hala son mesaja adamlar küfür ediyor biraz daha aktifleri mod yapmalısınız.

ve sitedeki reklamlar gerçkten artık çok sorun oluyor siteye tıkladıgımızda 1 dakka kadar beklemek zorundayız başka bilgisayardan da denedim degişik taryıcıdanda denedim aynı fark yok ( not.admınler bizde yok demeyin oyle demniz biraz normal kaçar yanı )

sitede gerçekten emegi çok geçen arkadaşlarımız var ve onlarda artık ya banlıyorlar bu sorunlar yuzunden yada girmıyorlar hala konuştugumuz için biliyoruz ve daha fazla sorun soylemek olmaz.

eskiden tek takıldıgım yer burasıydı ama artık forumdada baya degişiklik olması gerekiyor emeklerın boşuna gitmemesi gerekiyor ( boşuna gitmez demeyin goruyoruz gittigini ) sitenın en aktıf uyelerı bile onlinesini kesiyorsa sorun var demektir.

ister konuya bir cevap verip kapatın biz cevap veremeyelım iste konuyu silin ister sınırsız banlayın siz bilirsiniz ama diger uyelerınde bu konuya yorum yazıp onlarında neler düşündügünü gürmelisiniz zaten banlılar olmasaydı konuya açıklık daha net olurdu ama ben kendi düşüncelerimi dile getirdim.
saygılar iyi forumlar

Yöneticilerimiz her konuda bilgili değil, olmasını da bekleyemeyiz zaten. Ancak dediğiniz gibi CFW bölümlerine bilgili bir iki arkadaşı yönetici yapabiliriz. Öyle hoppadanak kimseyi yönetici yapmıyoruz; önce takip ediyoruz, sonra üyelerle iletişimine bakıyoruz ve önemlisi güven sağlıyorsa üye yönetici yapılıyor. Diğerlerini geçtim, güven meselesi çok önemli ki yönetici alımı az ve sınırlı sayıda yapılıyorsa bunun sebebi budur. Belirtmekte fayda var, modifikasyon bölümü için bir iki üye dikkat çekiyor; yönetici olarak düşünüyor olabiliriz bunları da bunu sizin bilmemeniz, yönetici adayı bakmadığımız anlamına gelmez.

Bölümleri gezip hangi konuya küfür edilmiş diye incelememiz mümkün değil. Küfür yazanlar olabilir, ara ara sorgulatıp toplu olarak banlama yaptığımız oluyor ama gözden kaçanlar, sisteme düşmeyenler varsa bunu bize sizin bildirmeniz gerekiyor. Gördüğünüz halde bildirmiyorsanız kusura bakmayın, bizi eleştirdiğiniz kadar kendinize de özeleştiri yapmanız lazım.

Reklamların siteye yük olduğunu pek zannetmiyorum. Açıkçası bende site çok hızlı, reklamlar hiç takılmıyor; havadan değil bildiğimizden konuşuyoruz bu konuda. Son sunucu değişikliğindeki amaç sitenin hızlanmasına katkıda bulunması içindi. Bu da belgesi: Resme dikkat ederseniz sayfa yükleme hızı 0.3 saniye diyor;

Yararlı paylaşım yapanlar ve aktif üyelerin banlanması konusuna gelirsek;

Dosya bölümlerinde aktiflik gösteren / paylaşım yapan üyelerin hemen hemen hepsini ben banlamışımdır. Bu konuyu çok gündeme getiriyorlar ama kusura bakmayın da insanlara hakaret ve küfür etmemeyi öğrenmeleri lazım. En son bir tanesi üyeye "çakal" demiş ve bana diyor ki beni niye banladın? Yahu etmeyin arkadaşlar, size hakaret etse aktif bir üye ve biz bunu gözardı etsek bu sefer siz gideceksiniz, hakarete göz yumduğumuzu gören çıkıp gidecek. Sizi kaybetmektense gitmeyi hakedenin gitmesi daha yerinde olur.

Kendi kendine siteden ayrılanlara pek diyecek bir şeyim yok ne yazık ki. Sorunlar var, tasarım ve geliştirme açısından sorunlar var evet inkar etmiyoruz zaten, ama biz de sizin gibi bekliyoruz gördüğünüz gibi. Tasarımı biz yapmıyoruz, teknik ve kodsal geliştirilmeler bizim tarafımızdan değil 3. şahıslar tarafından yapılıyor ve onlara göre biz de adım atıyoruz. Gecikmenin ve iyileştirmelerin yavaşlığının tek sebebi budur. Sıkıştırmıyor muyuz? Sıkıştırıyoruz elbette ama bir yere kadar..

Son cümleyi de hiç sevmedim. Bu güne kadar yönetimi eleştiren, yönetimden şikayet eden kimse banlanmadı. Bence biraz da hakkımızı verseniz iyi olur. Bize yazdığınız her eleştiriyi önemsiyoruz, ancak bunu bile bile gelip de 'hadi banlayın' demek bunca emeğe ve özene yazık etmekten başka bir şey değil.

evet aynı sorunlardan bende muzdaribim bizim bölümün en aktifleri bile banlanıyor sonra şu reklam meselesi tamam para kazanacaksınız ama bu kadar fazla ki 2008 de böyle değildi burası çok iyi hatırlıyorum ve şu mobil moddaki kod hatalarının giderilmesi çok iyi olur

Üstteki paragrafta görüşlerimi belirttim.

Εthnic;3483857' Alıntı:

Yöneticilerin aktifliğindeki düşüklüğün sebebi özel yaşamdan kaynaklı tamamen. Öncelikle bunu belirteyim, hiçbir yöneticinin siteyle ilgili bir sıkıntısı yoktur. Özel yaşamlarındaki sorunlar da öncelikli olduğundan bize pek laf söyleme hakkı düşmüyor malumunuz.

Konular Mayıs ayı içerisinde sadece iki gün gecikme ile onaylandı. Bu da bir kerelik olmuş bir şey. Onun dışında hem sabah hem de akşam konu onayını bizzat ben yapıyorum. Çoğu zaman evden de değil, nerde internet bulursam ordan onaylıyorum. Şu anda cevabımı da cep telefonundan yazıyorum. Hiçbir şekilde onaylanacaklarda, yakındığınız konularda ilgisizlik yapmamız söz konusu değildir.

Üyelerin kendilerini banlamaları kendi bilecekleri iş açıkçası, son zamanlarda pek iyi niyetle kullanmadığı açık ama insanların kendi iradesi sonuçta.

Εthnic

Εthnic

Üye
yoneticilerin ozel yasantilari yuzunden forumda aktif olamamalari geyet dogal ve hosgoru ile karsilanabilir.. ama bunun yaninda ozel yasantisindan dolayi forumda aktif olamayan moderatorlerin yerine forumun aksamamasi adina en azindan gecici yoneticiler alinabilr.. ama yok hepsini ben hallederim diyorsan bizim icin hava hos...[/B][/COLOR][/FONT]

Uruloki

Uruloki

Üye
abi mesela şu da var bizim bölümde yani S^3 bölümlerini ayırdınız gayet iyi oldu ama hala düzgün konu açılmıyor mesela daha yeni konu kapatıldı iphone 4 vs N8 diye adam biliyor tartışma çıkacağını anca 4 sayfa tartıştı millet anca mod geldi de kapattı halbuki sürekli giren bir mod olsa bizim bölüme en azından tartışma başlatan mesajları siler uyarı yapar en son konuyu kapar bu daha iyi olur ama ekliyorum şu mobil temada ki kodlama hataları giderilirse çok iyi olur özellikle alıntı yaparken fark etmişsinizdir

pRime.

pRime.

Üye
abi mesela şu da var bizim bölümde yani S^3 bölümlerini ayırdınız gayet iyi oldu ama hala düzgün konu açılmıyor mesela daha yeni konu kapatıldı iphone 4 vs N8 diye adam biliyor tartışma çıkacağını anca 4 sayfa tartıştı millet anca mod geldi de kapattı halbuki sürekli giren bir mod olsa bizim bölüme en azından tartışma başlatan mesajları siler uyarı yapar en son konuyu kapar bu daha iyi olur ama ekliyorum şu mobil temada ki kodlama hataları giderilirse çok iyi olur özellikle alıntı yaparken fark etmişsinizdir

Katılıyorum.

----------Eklendi @ 23:41:39 ---------- Yazıldı @ 23:13:34 ----------

Symbian^3 bölümüne sensation gibi bir yönetici daha eklenmeli bence.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Εthnic;3483979' Alıntı:
yoneticilerin ozel yasantilari yuzunden forumda aktif olamamalari geyet dogal ve hosgoru ile karsilanabilir.. ama bunun yaninda ozel yasantisindan dolayi forumda aktif olamayan moderatorlerin yerine forumun aksamamasi adina en azindan gecici yoneticiler alinabilr.. ama yok hepsini ben hallederim diyorsan bizim icin hava hos...[/B]

Geçici yönetici olayına pek sıcak bakmıyoruz. Dikkat ederseniz, yöneticilerimizin çoğu eski ve uzun zamandır yönetici alımı yapmıyoruz. Güven kavramı çok önemli. Her ne kadar geçici olsa dahi, güvenmedikten sonra bir önemi yok. Milyonlarca kişi ziyaret ediyor arkadaşlar siteyi, bunca emeği emanet edeceksek eğer, bir siz iki güvenilir çalışma arkadaşlarıyla mümkün olur bu.

BEN değil, BİZ ilgileniriz, bize bildirmeniz yeterli. :oke:

Kategorileri yeni ayırdık; üyelerin şaşırması/karıştırması normal karşılanmalı. Yeni ayırdığımız bölümleri gün içerisinde gezip bölümlere uygun olmayan konuları yerlerine taşıyoruz zaten. Bir süre konuların yanlış bölümlere açılması gayet normal karşılanmalı bence.

Tartışma konularına hemen müdahale etmiyoruz; şu an bile tartışmanın çıkabileceği konular mevcut. Ama hemen müdahale etmek, fikir alışverişini engellemekten başka bir şeye yaramaz. Müdahale etmemekteki amacımız, üyelerin seviyeli ve saygılı olarak her konuyu tartışabilecekleri düşüncemiz. Bunun dışında, hakaretin veya aşağılama gibi durumları söz konusu olduğu durumlarda müdahale ediliyor zaten farkedildiği anda. :oke:
[/COLOR][/FONT]

Εthnic

Εthnic

Üye
umarim en kisa zamanda iki milyon uyesi olan bu forumda moderator olabilecek bir kac guvenilir adam bulursunuz... ( en azindan android bolumu icin bir tane..)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt